Deputatul Popoviciu, circ în direct la Realitatea TV unde era întrebat despre...

Deputatul Popoviciu, circ în direct la Realitatea TV unde era întrebat despre dezvăluirile PRESSALERT.ro

4
DISTRIBUIȚI

Deputatul PD-L Alin Popoviciu a făcut crize în direct la Realitatea TV, unde afacerile sale cu statul au fost subiect în cadrul emisiunii alin popoviciu 11 p„Ora de foc”. Dezvăluirile PRESSALERT.ro legate de închirierea clubului CFR din centrul Timişoarei pe 15 ani de către firma Prozax, în care sunt acţionari deputatul şi soţia sa, pentru o chirie de doar 4000 lei pe lună au constituit principalul subiect de discuţie. În încercarea a a evita discuţia despre preţul modic plătit, Popoviciu a fost extrem de agresiv, vorbind peste moderator şi ameninţând că „plec din emisiune”.


Nici moderatoarea Oana Stancu nu a scăpat de atacurile directe ale deputatului care a acuzat-o că ” sunteţi tendenţioasă de la început” atunci când a fost întrebat de chiriile plătite. „Acel spaţiu a fost de trei ori scos la licitaţie să fie închiriat şi nu a vrut nimeni. A fost o licitaţie corectă. Am investit 100.000 euro, din care 80.000 euro a luat soţia mea credit”, a încercat Popoviciu să explice chiria de nici un euro pe metru pătrat. Asta în condiţiile în care un calcul al moderatorului a arătat că firma lui Popoviciu plăteşte CFR-ului într-un singur an cu peste 200.000 euro mai puţin decât preţul pieţei. Nici măcar minciuna spusă în direct în vară la Realitatea TV că nu are afaceri cu statul nu a fost recunoscută de Popoviciu, care a întors-o susţinând că „este o afacere total corectă şi nu este o afacere cu statul. Plătesc statului o chirie pentru un spaţiu care nu a fost închiriat de zece ani”. La finalul intervenţiei sale, Popoviciu a mai tras o minciună, susţinând nici mai mult nici mai puţin că imobilul care adăposteşte clubul CFR are patru etaje de birouri.

4 COMENTARII

  1. Felicitari, Dragos! Esti tare! Un post de televiziune national a comentat o seara intreaga pe seama dezvaluirilor facute de tine aici! Tine-o tot asa!

  2. Desi Pitzyponcu’ Gastric se lauda pe toate canalele de media ca vrajitoarle n’au reusit sa’i faca nemica, in ultima perioada poarta la greu violet. Si ieri, in loc sa arboreze la gat o langoasa cu branza (semnul distinctiv, ce’l diferentiaza de alti parlamentari) a preferat sa arboreze o cravata movulie ce se potrivea cu fatza bovina ca nuca’n perete.
    Despre nesimtirea acestui ipochimen si la(tra)turile lui se poate vorbi un veac (de siguratate) si nu cred ca iepuizam subiectu’. Acu’ nu’s multi ani cand Pitzyponcu’ Gastric se lauda pe toate drumurile ca’i ruda (parca nepot) a lu’ Vasile Blaga. De cand, Buldogul (castrat de doctorul Oprescu) a pierdut teren in partid, devenind o javra jigarita si Pitzyponcu’ Gastric se delimiteaza strict si se afiseaza cu aripa coanei Joitzyca.
    Ca acest Pitzyponc’ Gastric este neam de tradator o va simti si Brendu’ pe propria piele la urmatoarele alegeri, cand va lua un modest scor la alegerile pentru presedentia CJT si Pitzyponcu’ Gastric va rosti celebra fraza: Costiii, ESTI CEL MAI TAREEE!!!.
    Lamurind problema cu tradarea, cum sa recunosca el ca in luna august a afirmat ca nu are afaceri cu statu’. Pai, Pitzyponcu’ Gastric minte cum respira. Vine noaptea pe furis acasa, sa nu’l vada vecinii sa’l intrebe cand face parculetzu’ ca acusica vine iar primavara si nu au unde sa stea copilasii sa se joace. Eu inteleg ca nu’i pasa de copii vecinilor. Da’ cum ii va explica propriului copil cand acesta va veni plangand pentru ca ceilalti copii de pe strada il vor striga ca pe un moldovean: AMINCINOSULUI.

  3. Doamne,cum de-am fost atat de naivi ca acum sa ne fraiereasca atat de tare astia ?!
    Oare va fi pentru ei pedeapsa divina????
    Felicitari autorului articolului!Exista si in Timisoara Oameni cu coloana vertebrala ?

  4. In postarea anterioara am vorbit despre tradare. De fapt, tradarea (dupa opiniile unor istorici) este inscrisa in codul genetic al poporului roman. Tradarea la romani este un sport national, chiar mai vechi decat oina.
    Dar sa revenim la zilele noastre. Mai exact acum 20 de ani, cand Brendu’ era un simplu ingineras, cand Viorel Coifan de asemenea era un simplu ingineras la ASPC si fuma Carpati fara. Pitzyponcu’ Gastric era un smecheras de liceu, care pentru a n’o incasa platea cotizatie la golanii mai mari. Asta se’ntampla acu 20 de ani. Personajele astea nu prea contau in ecuatia puterii postdecembriste.
    Acum 20 de ani, in Timisoara era in plina desfasurare greva studentilor (prima si singura greva politica a studentilor dupa 1989), a carui prim puct pe ordinea de zi a fost: Jos Iliescu (spus in mai multe cuvinte) si punctul doi a fost: Jos Petre Roman.
    Ehei, desi a trecut mult timp, ne putem aduce aminte ca dra. Mihaela Marza (pe atunci Topa), Don Falconetti (pe atunci Gogu Falca), Nicolae Robu, Gabi Aosan, Sorin Bogdan, Marius Lobaza si multii altii erau de aceasi parte a baricadei. Conduceau vajnic greva studentilor, erau in fruntea maselor de studenti. Dupa un timp, fiecare s-a dus care incotro. Mihaela Marza, dupa un scurt popas la Miscarea pentru Ronania si apoi liberal, a devenit taranista cu acte in regula. Nicolae Robu dupa ce Solidaritatea Universitara a devenit o palida umbra (asta dupa plecarea lui Radu Vladea in Canada) a jucat o buna perioada de timp cartea apolitismului pentru ca in final sa devina liberal. Sorin Bogdan a devenit un reputat jurnalist, dupa un scurt popas in Miscarea Pentru Romania. Marius Lobaza a redevenit lider sindical.
    Gogu Flaca – devenit Ghita Falca dupa plecarea la Ared, s-a inscris in FSN, acelasi partid pe care il huiduia in 1990. Deci putem spune ca Don Falconetti a intinat nobilele idealuri ale grevei studentesti de acum 20 de ani (prima tradare). Dupa aceea, Don Falconetti devenit lider al tinerilor fesenisti, isi tradeaza liderul si cu voturile lui, dictachioru’ Basescu ajunge el lider maximo al fesenistilor transformati in democrati. Cam in perioada in care Don Falconetti isi trada lideru’ la Timisoara, avea loc o alta tradare.
    Pitzyponcu’ Gastric ales pe listele ApR a lui Melescanu (alt tradator de partid) tradeaza tradatorii si se muta cu arme si bagaje in tabara Brendu’lui (la aceea vreme iesit de sub papucul lui Viorel Coifan si intrat sub papucul lui Papa Ilie – un tradator al sfintei credinte).
    In final, se poate observa ca desi unii au tradat iar altii au fost consecventi si au urmat aceasi cale (timp de 20 de ani) in final cei apreciati raman aceia care au fost consecventi. Tradarea nu este placuta nimanui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.