Deputatul Ţaga cu un picior în afara PNL UPDATE 1 Robu i-a...

Deputatul Ţaga cu un picior în afara PNL UPDATE 1 Robu i-a anunţat excluderea

2
DISTRIBUIȚI

Taga_ClaudiuAnunţ surpriză făcut astăzi de deputatul liberal de Timiş Claudiu Ţaga – se retrage din grupul parlamentar al partidului din viitoarea sesiune parlamentară. „Pot să reprezint mai bine cetăţenii decât dintr-un singur grup. Trebuie făcută o altfel de politică. Este o hotărâre pe care am transmis-o liderului de grup, Călin Popescu Tăriceanu.


Nu este o surpriză. Ca fost militar, nu mai pot să votez după deget, ci după cum îmi dictează interesele celor pe care-i reprezint. Voi vota tot ce este bine pentru oameni”, a explicat Ţaga. Deputatul a susţinut că nu va pleca din partid deoarece „liberal te faci, nu te naşti” şi că activitatea sa în cadrul filialei judeţene nu va fi afectată, gestul său având legătură doar cu activitatea din cadrul grupului parlamentar.

UPDATE 1 Senatorul Nicolae Robu, preşedintele PNL Tiimiş, a declarat că Ţaga va fi exclus din partid. „Dacă a plecat, trebuie să ne luăm rămas bun în toate calităţile. Inclusiv în cea de membru de partid. Am avut cu domnul Ţaga o legătură cvasiinexistentă. Aşa că nu pot vorbi nici de bine, nici de rău. Îi doresc sărbători fericite şi un an bun”, a susţinut preşedintele liberalilor timişeni.

2 COMENTARII

  1. Pai era normal sa plece. Firmulitza de topografie, geodezie si cadastru cam incepea sa scartzie pe la incheieturi si era cam exclusa de pe la licitatii publice. Geaba se tot chinuia conu’ Stoian sa linisteasca partea portocalie ca deja treaba incepea sa devina maronie.
    Acu, conashule Robu cu oamenii nu’i ca si cu computerele, mai ales ca tu este obisnuit cu scule bune, gen „aibiem pies to”. Apropo, ala primit de la frantzuji il mai ai? Trebe sa fie tare batran, saracu’.
    In alta ordine de idei, coane Tzaga, ca fost militar asculti de ordinele superiorilor. Iar daca superiorii iti spun sa mananci rahat, executi ordinu’. De fapt, tu n-ai fost militar, ai fost topograf angajat in cadrul armatei. Mergeai cu echeru’ pe camp si numarai metri de la un sant la altu’, sa stie superiorii tai unde sa campeze cand pleaca bine aghezmuiti de la Casa Armatei.

  2. Un gunoi ! A scuipat unde a lins ! Ce fata de bulangiu ! A pus botu la shantajul pdl-ilor!Sa-l ia dracu de belit! o da ajunga presul pdl-ilor! Un bulangiu a fost un bulangiu a ramas!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.