După ce am dezvăluit şmenul Ornella Design, baronul portocaliu Ostaficiuc şicanează PRESSALERT.ro

După ce am dezvăluit şmenul Ornella Design, baronul portocaliu Ostaficiuc şicanează PRESSALERT.ro

3
DISTRIBUIȚI

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, pedelistul Constantin Ostaficiuc, a început să-i şicaneze pe jurnaliştii care nu-i ridică osanale constantin ostaficiuc 1111 pşi-şi permit „luxul” de a-i dezvălui matrapazlâcurile cu iz penal. Ultima dovadă a faptului că portocaliul şef de consiliu judeţean consideră instituţia moşie proprie s-a înregistrat, ieri, după plenul Consiliului Judeţean Timiş. Am solicitat purtătorului de cuvânt să ne spună cum au votat nominal consilierii judeţeni la două dintre punctele care au stârnit  cele mai aprinse discuţii – respingerea  amendamentului consilierului ţărănist Viorel Sasca de reducerea sumelor pentru echipa de fotbal FC Timişoara şi votul de la un proiect legat de ADETIM.


Conform noului sistem de vot de la consiliul judeţean se poate vizualiza instant cum a votat fiecare ales. În loc să primim răspunsul cu votul, ni s-a transmis să facem cerere scrisă. O atitudine abuzivă în condiţiile în care Legea 544 2001 privind liberul acces la informaţiile publice are printre modalităţi şi solicitarea verbală şi este o cutumă ca solicitările scrise să fie făcute atunci când se cer informaţii complexe. Şicanarea prin îngreunarea accesului la informaţii publice este continuarea acţiunilor baronului portocaliu Ostaficiuc, care a fost extrem de deranjat de faptul că PRESSALERT.ro a dezvăluit şmenul cu iz penal Ornella Design. Vă reamintim că firma soţiei şi fiicei lui Ostaficiuc, Ornella Design, a concensionat cea mai bună parcelă din Parcul Industrial şi Tehnologic Timişoara de la Consiliul Judeţean Timiş condusă de democrat liberal, în urma unei negocieri directe. Contractul a fost semnat din partea CJT de Ostaficiuc şi din partea firmei de ginerele său, conflictul de interese fiind evident. PRESSALERT.ro nu va ceda acestor şicane, cum nu a făcut nici în cazul primarului Gheorghe Ciuhandu, şi îşi va continua demersurile jurnalistice.

3 COMENTARII

  1. de ce nu investigati cum a pus mana pe terenul si cladirea PENCOOP gasca de talhari LALESCU OSTAFICIUC + fii-sa. sigur se va lasa cu ani grei de puscarie !

  2. Io nu cred ca Brendu’ a dat un asemenea ordin. De fapt, sunt lacheii lui care actioneaza de asemenea maniera in speranta ca vor fii bagati si in seama de catre Brendu’ si vor intra si ei in categoria Pacala Abrendului. Avand in vedere reducerea cu 25% a salariului bugetarilor te-ai astepta si la o scadere a creierului si inteligentei bongetarului tot cu 25 de procente. De fapt, unii dintre ei sunt cu peste 50% sub cerintele de creier si inteligenta cerute de postul pe care’l ocupa.
    problema de fapt este alta. Angajatii Brendu’lui dau dovada de maxima fatzarnicie si duplicitate. Io stiu mai multi angajati de la cejete si sefi de institutii deconcentrate care cetesc cu sarguinta acest site de investigatii, comenteaza si barfesc ultimele aparitii, rad cu pohta de pozele cu Pitzyponcu’ Gastric si langoasele lui, dar cand suna Brendu’ devin dintr’o data slugarnici. Asta este bongetaru’ roman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.