Fostul procuror general al României Mircea Criste şi soţia sa s-au înscris...

Fostul procuror general al României Mircea Criste şi soţia sa s-au înscris în PNL

8
DISTRIBUIȚI

safta cristeFostul procuror general al României, Mircea Criste, şi soţia acestuia, notarul Safta Criste, s-au înscris în PNL, fiind de câteva luni membrii ai partidului condus de Crin Antonescu. Preşedintele PNL Timişoara, Petru Ehegartner a declarat pentru PRESSALERT.ro că intrarea în PNL a lui Mircea Criste nu este una neobişnuită deoarece ” întotdeauna a fost filo-liberal.


A fost procuror general al României în guvernul Convenţiei  când era Valeriu Stoica a fost ministrul Justiţiei. Apoi a fost ambasador în Macedonia”. Numele notarului Safta Criste a apărut în scandalul mafiei imobiliare, unul dintre episoadele celebre fiind cel al vizitei prelungite a fostului procuror general la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, unde era în plină desfăşurare ancheta. Safta Criste a scăpat doar cu o amendă adiministrativă. Mircea Criste nu va ocupa o funcţie în PNL, el rămânând un simplu membru „care şi-a pus la dispoziţie expertiza sa profesională”. Soţii Criste fac parte, conform unui comunicat al PNL Timiş, dintre cei 1500 de noi membrii intraţi în partid în ultima perioadă.

8 COMENTARII

 1. Atunci fiti siguri ca imediat dupa i ianuarie vor veni in PNL alaturi de Valeriu Stoica, Mircea Criste si Safta Criste inca trei membri cu experienta bogata:Ionel Sandner fost Carpaci,Kelemen Francisc si Tufariu Angela.
  Felicitari.La mai multi!

 2. EXPERTIZA PROFESIONALA !?
  hai ca m-am cracanat de ras . una din doua,sau ‘telectualii din pnl(borha cumva ?) or gresit la redactarea comunicatului, sau …unul dintre ziaristi?
  in rest este ok astia doi mai lipseau din partid.

 3. Alo, azazel oare de ce nu se autosesizeaza DNA pen’ca au intrat astia doi in penele?
  @anonim
  Nu-ti fa probleme. Nu vine in penele madam procuror tufa(rin de vetzya). Ea fiind obisnuita sa dea NUP-uri pe repede inainte(in trei zile pentru prietene), nu are timp sa astepte un an pentru alegeri. La ora actuala, penele nu poate oferi mai nimc fiind in opozitie. De aia a plecat Taga (persoana abonata la banu’ public in domeniul topografiei) si de aia nu prea vin in partid oameni de afaceri.

 4. Alo, azazel oare de ce nu se autosesizeaza DNA pen’ca au intrat astia doi in penele? @anonim Nu-ti fa probleme. Nu vine in penele madam procuror tufa(rin de vetzya). Ea fiind obisnuita sa dea NUP-uri pe repede inainte(in trei zile pentru prietene), nu are timp sa astepte un an pentru alegeri. La ora actuala, penele nu poate oferi mai nimc fiind in opozitie. De aia a plecat Taga (persoana abonata la banu’ public in domeniul topografiei) si de aia nu prea vin in partid oameni de afaceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.