Jurnalist cu pistolul la cap UPDATE 1 Identificaţi-l pe agresor

Jurnalist cu pistolul la cap UPDATE 1 Identificaţi-l pe agresor

2
DISTRIBUIȚI
Momentul smulgerii camerei de către unul din poliţiştii de frontieră
Momentul smulgerii camerei de către unul din poliţiştii de frontieră

Cameramanul Antenei 1 de la Reşiţa, Mircea Popovici, s-a trezit, astăzi, cu pistolul la cap şi cu camera distrusă de „mascaţii” Poliţieide Frontieră Caraş Severin. „Filmam pe aleea Tuşnad o avarie de apă când la un moment dat dintr-un bloc m-a strigat cineva să vin că-s descinderi. Când am ajuns, pe hol erau mai mulţi mascaţi de la Poliţia de Frontieră care erau cu nişte suspecţi. Cei reţinuţi strigau că au fost loviţi şi li s-a rupt hainele. Atunci s-au alarmat cei de la Frontieră. Am filmat tot şi am ieşit. Unul dintre cei care erau pe hol a vrut să plece.  Din spate am auzit „scoate pistolul, nu-l lăsa să scape. A apărut un mascat care m-a trântit la pământ şi mi-a pus pistolul la cap.


Le-am spus că sunt jurnalist, dar nu i-a interesat. A apărut un individ în civil care a luat camera şi a început să o rupă. A rupt microfonul. S-a oprit pentru că i-am repetat întruna că sunt de la televiziune. A lăsat camera lângă bloc”, a povestit, pentru PRESSALERT.ro, Mircea Popovici. După incident, poliţiştii de frontieră şi-au continuat acţiunea ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Până la această oră, deşi i-am contactat reprezentanţii Poliţiei de Frontieră nu au avut nici un punct de vedere referitoare la acest incident. Vom reveni.

UPDATE 1 Pe înregistrarea video se observă cum un poliţist în civil loveşte un suspect, după care se repede spre cameraman şi-i smulge camera, înjurându-l. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Caraş Severin, comisarul Florin Crăciun a declarat că „se fac verificări în continuare legat de acest incident. Ce vă pot spune este că până acum este că jurnalistului nu i s-a pus pistolul la cap şi nu a fost trântit la pământ. Asta reiese din declaraţiile celor care au fost acolo. Nu pot să vă spun nimic deocamdată legat de distrugerea camerei. Vom transmite un comunicat oficial”. Jurnalistul a depus o plângere la Poliţie în care reclamă agresiunea şi distrugerea aparaturii. Cine poate da informaţii despre individul care apare în dreapta imaginii este rugat să trimită un mail pe adresa redactia@presslaert.ro sau să trimită un comentariu la acest articol.

2 COMENTARII

  1. precis ca i-o injurat s-au jignit pe ofiterii aflati in misiune. ar fi trebuit sa-i puna catusele , sa-l aseze in genunchi sa stea cu capu-n pamant si bagat apoi la beci. cat despre camera sigur ca iel si-o spart-o singur ca asa fac astia ziaristii, cand sunt prinsi cu oacua mica fac pe victimile.
    bravo baieti ! bine i-ati facut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.