Mesajul şefului de judeţ Ostaficiuc: „Neapărat să aveţi un an mai bun...

Mesajul şefului de judeţ Ostaficiuc: „Neapărat să aveţi un an mai bun ca ăsta”

2
DISTRIBUIȚI

Căluşari,  colindători, directori de cămine culturale, toboşari, primari,  ansambluri, fanfară, coruri. În total vreo 700 de oameni. colindatori 3 pVeniţi colindatori 2 psă-i colinde pe domnii de la Palatul Administrativ.


 Au aşteptat până la 11 fix când de prin birouri au apărut preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc, împreună cu vicepreşedinţii, prefectul Mircea Băcală şi alţi angajaţi. Dornici să asculte colindele şi urările celor veniţi de prin toate colţurile judeţului. Deschiderea spectacolului s-a făcut lângă un brad împodobit în portocaliu, după care s-a coborât la parter, unde era majoritatea urătorilor. S-a cântat, s-a aplaudat şi s-au primit cadouri – câte un cozonac pentru gazde. Care au scăpat repede ele. La sfârşit, au venit mulţumirile din partea gazdelor. Pedelistul Ostaficiuc le-a urat colindătorilor „neapărat să aveţi un an mai bun ca ăsta”. Alaiul şi-a continuat drumul spre Mitropolia Banatului.

2 COMENTARII

  1. Ma miram io sa lipseasca Pacala Abrendului de la manifestare.
    De fapt, ma asteptam sa vad mai multi ipochimeni care sa presteze limbile aferente pe dosu’ cel mai incercat in judet.
    Pai, coane Brendu’le cu asemenea limbisti nu ai cum sa faci hemoroizi. Limbile astora iti asigura o lubrifiere extra.
    Iar colindatorii astia chiar este nesimtiti. Au adus cozonaci, in loc sa aduca langoashe. Ei nu stiu ca la Palatu’ Administrativ la mare cinste sunt langoashele.
    Iar urarile de bine ale unor liderii portocalii ar trebui sa ne dea fiori. Imi aduc aminte cand acu’ cativa ani, unu’ mic, chel si chior ne’a urat sa traim bine si a inceput sa se deterioreze nivelu’ de trai. Asa ca coane Brendu’le te rugam sa te abtii de la urari. O ducem destul de greusi fara urarile voastre. Chiar dorim sa ne mearga mai bine, dar speranta mai avem doar de doi lei si de astia inca putem cumpara doi covrigi, unu cu sare si unu cu susan.
    Se pare ca a venit vremea RAC’ului (Romania Autista si Chioristica).

  2. Coane Brendu’le io doresc ca anu’ 2011 sa fie pentru mine cum a fost anu’ 2010 pentru tine. Adica, doresc sa obtin si io pe numele lu’ baba mea neste fonduri nerambursabile, asa cum ai obtinut mataluta pentru firma nevestei (Prnella Design); vreau si eu sa-mi construiesc un teren de tenis si o piscina asa cum ti-ai construit mataluta; vreau si mie sa-mi creasca hala in curte asa cum ti’a crescut tie hala in PITT; vreau si io o parcela de teren in PITT, gratis asa ca si matalutza; si cel mai important vreau si io ca in anu’ care vine sa fiu lins in dos macar odata de Pitzyponcu’ Gastric si de Pacala Abrendu’lui, asa cum banuiesc ca fac cu tine. Apropo, nu te’ai saturat de balosheniile lor?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.