Poliţiştii, hăitaşii prefectului pentru firmele de deszăpezire

Poliţiştii, hăitaşii prefectului pentru firmele de deszăpezire

1
DISTRIBUIȚI

O nouă misiune au primit poliţiştii de la prefectul de Timiş, Mircea Băcală. Pe lângă dirijarea traficului, asigurarea ordinii şi liniştii POLITISTI publice, agenţii vor trebui să fie cu ochii şi pe utilajele de deszăpezire. „Le-am ceru agenţilor ca să noteze numerele de înmatriculare ale utilajelor de deszăpezire, locul şi ora unde le-au văzut, iar ulterior aceste date îmi sunt transmise sub formă de raport.


Ca să nu avem discuţii că raportăm nu ştiu câte utilaje şi pe teren nu sunt nici jumătate”, a anunţat, astăzi, prefectul în cadrul Comitetului judeţean pentru situaţii de urgenţă. Deocamdată, Băcală s-a declarat mulţumit de modul în care Primăria Timişoara a intervenit în perioada de Crăciun. Primarul Gheorghe Ciuhandu a susţinut că nu mai sunt probleme nici în nordul şi nici în sudul oraşului, ieri înregistrându-se o singură reclamaţie la Poliţia Comunitară pe tema modului în care se circulă în municipiu. Chiar dacă nu va mai ninge atât de mult, în următoarele zile vremea se va răci, existând pericolul apariţiei poleiului.

1 COMENTARIU

  1. ha ha ha
    da forte bine s-a lucrat la dezapezire, domnilor alesi si numiti de guvern dar pe strazile laterale ati verificat, raspunsul Sigur ca DA.
    Fals e plin de gheata peste tot, atata nesimtire ca in Timisoara nu am vazut nici in catunele din Oltenia

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.