Preşurile Elenei Udrea

Preşurile Elenei Udrea

1
DISTRIBUIȚI

Orice se poate spune despre Elena Udrea, doar că nu ştie ce vrea nu. Ultima sa vizită prin vestul ţării a dovedit că poate să se elena udrea serioasa 1 pprăbuşească totul în jurul ei că vestita blondă îşi vede de ţintele sale. Prim ministru sau preşedinte. Funcţii pentru care nu a negat că va candida.


La momentul oportun. Nu întâmplător a tras să fie ministrul Dezvoltării. Într-o ţară aproape în colaps, miliardele de euro din fonduri europene care stau în pixul Elenei Udrea o pun într-o altă lumină. Mult mai strălucitoare şi mai avantajoasă decât pe mulţi dintre competitorii săi din interiorul partidului. În primul rând. De aici şi până la osanale nu mai e decât jumătate de pas. Care este făcut cu o voluptate băloasă de cei care au interes. Iar Elenei Udrea nu-i displac. Le aprobă cu zâmbete largi. Şi când toată lumea te laudă şi-ţi spune că eşti cea mai frumoasă, cum să nu te crezi Făt Frumos? E drept că un Făt Frumos pe post de zmeu palavragiu. În ritmul acesta, Udrea ar putea fi primul ministru în viaţă cu statuie. Oricum treptele până la soclu se clădesc în fiecare zi. Din lăudătorii făcuţi preş în faţa blondei care are o singură direcţie pentru tocurile sale. În sus.

1 COMENTARIU

  1. Cand toata lumea amintea in acest „sfarsit de weekend” de nenumarate basme cu fetzy frumosi, cu greuceni si alte personaje mie mi’a venit in minte povestea cu Alba ca Zapada, mai ales ca nu demult un conseler prezidential anunta ca partidu’ lu’ Alba ca Zapada va castiga alegerile.
    Vazand’o pe coana Joitzyca in toata splendoarea cliselor si soncurilor ei,mi’o imaginam stand in fatza oglinzii (mai bine zis in fatza lingailor PD minus L) si intreband: Mai lingailor, cine’i cea mai bengoasa din tzara? iar ashtia razpunzandu’i: Tu este cea mai frumosa din tzara, din 1990 pana in prezent.
    De fapt, io cred ca dictachioru’ a gasit deja o alta blondina, iar pe parteneru’ de betzye de la Cucuveni (Don Lascarica, pardon Lazarica) l’o luat gura pe dinaninte.
    Coana Joitzyco, te-am avertizat de asta, dar tu nu vrei sa asculti si ii dai inainte cu buzdugane, toace si alte cele, cand mai bine ti-ai fi dat cu neste smacuri pe fatza sa ascunzi pungile de sub ochi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.