România pentru că

România pentru că

1
DISTRIBUIȚI

steagul1romaniei-prelucrat-tricolorDe ce România? De ce tricolor? Pentru că… Sunt prea multe răspunsuri care se înghesuie în această zi după care e multă, multă uitare. Fiecare dintre noi cu propriul răspuns.


Mai mult sau mai lung. Afirmativ sau negativ. Liniştit sau furios. Direct sau subînţeles. Violent sau paşnic.  Fiecare dintre voi puteţi continua răspunsul – România pentru că….

1 COMENTARIU

  1. …pentru ca aici ne-am nascut. Pentru ca aici traim. Si pentru ca (pentru cei care inca se considera ROMANI) aici vom muri. Pentru ca este o tara superba (pacat ca ai nostri guvernanti isi bat joc de ea), pentru ca oamenii (cei care SUNT oameni) sunt oameni cum nu vei gasi nicaieri in lume: inimosi, sufletisti, gata sa ajute pe cel de langa el daca este in suferinta. Nu-mi doresc decat sa ne dea Dumnezeu puterea de a gandi si de a iesi din aceasta „criza”, sa ne fie si noua bine, poporului de rand, nu numai celor aflati la putere. Sunt mandru ca sunt ROMAN, sunt mandru ca lucrez in armata ROMANA (asa batjocorita de alesii neamului cum este ea la ora actuala). LA MULTI ANI TUTUROR ROMANILOR!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.