Salariaţii de la aeroportul „Traian Vuia” Timişoara primesc chefuri în loc de...

Salariaţii de la aeroportul „Traian Vuia” Timişoara primesc chefuri în loc de salarii mărite

2
DISTRIBUIȚI

Directorul Aeroportului Internaţional „Traian Vuia” Timişoara, pedelistul Cornel Sămărtinean, a venit, astăzi, cu o posibilă explicaţie cornel samartinean 22 ppentru organizarea chefului pentru angajaţi la restaurantul firmei care a asigurat protocolul la venirea comisiei Schengen – încercarea de a le atenua nemulţumirile salariale.


„Există o nemulţumire cruntă a angajaţilor vizavi de salarizare. E o nereuşită, deoarece până la sfârşitul anului doream să le cresc salariile semnificativ. Nu am reuşit. Voi încerca să cresc salariile în 2011, nu la nivel european, dar măcar la nivel celor de pe Otopeni, cu 30-35 la sută”, a recunoscut Sămărtinean. Asta în condiţiile în care, conform celui care este asociat în afaceri cu fiica preşedintelui CJ Timiş şi cu deputatul Alin Popoviciu, aeroportul a înregistrat, în primele 11 luni, ” un profit de 15.630.021 lei, aproape dublu faţă de anul trecut. Veniturile au crescut cu 16 procente, în timp ce cheltuielile s-au redus cu 6%”.  Sămărtinean a concluzionat că ” angajaţii ar trebui să se bucure de acest profit, pentru că în momentul în care nu ai profit nu poţi face promisiuni că îi măreşti salariul”.

2 COMENTARII

  1. Mai Don Chillote am io o idee. In loc de chefuri, mai bine ai da la angajati cate o pereche de chilotzi cu elice. Elicea fiind folosita la aerisire.
    In alta ordine de idei, astazi l-am vazut pe Brendu’ la tembelizor spunand: Aceasta transfer definitiv avea ca si conditie … .
    Trecand peste dezacordul de tip basescian, chiar dictachiorial; pot spune ca ma vad in fata unei fracturi logice. Cum poate ca un transfer definitiv sa aiba o conditie? Pai in momentu’ ala (impunerea unei conditii), transferu’ nu mai este definitiv.
    Io stiu ca voi astia de la PD minus L suntetzi neste lingai, dar sa ducetzi limbismu’ pe asemenea culmi, incat sa gresiti in mod voit doar pentru ca fata dictachiorului sa nu mai para atat de inculta, asta intrece orice limita. Ca io’l stiu pe Brendu’ un om cult si cu vorbele la el, ceea ce nu se poate spune despre Don Chillote, astfel pare putin probabil ca o asemenea greseala sa fie neintentionata.
    Rau ati ajuns. Geaba ai fonctie daca trebe sa devii atat de limbist. Nu merita totzi marafetzy din lume.

  2. Un profit inutil si toxic,(deoarece lucru foarte grav),nu au fost angajate cheltuieli pt reparatia pistei in 2010(de unde si acest profit „fals”),cu consecinte grave in siguranta traficului aerian,iar pe de alta parte,cea mai mare parte a profitului realizat in 2010 va fi varsata la stat in 2011 fara nici un beneficiu pt aeroport si salariati.Cresterea de trafic se datoreaza exclusiv WIZZ AIR, pe care, actuala administratie, s-a straduit de fapt sa-i elimine de la Timisoara ,la comanda Carpatair.De fapt, cheltuielile cu salariile au crescut in 2010,dar numai prin cresterea salariului individual al celor apropiati conducerii si prin cresterea numarului de angajati clientelar.Ar fii multe de comentat despre achizitiile publice facute dupa ureche, fara proceduri si pina in septembrie fara un un plan de achizitii,despre contractele de inchiriere incheiate cu prietenii fara licitatie etc.Un an mai bun in 2011,(cu astia putin probabil),cu speranta ca toate minciunile vor fii in sfirsit inutile!LA MULTI ANI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.