Societatea Timişoara acordă pentru ultima oară premii

Societatea Timişoara acordă pentru ultima oară premii

1
DISTRIBUIȚI

Anul 2010 este ultimul an în care Societatea Timișoara mai acordă premiile pe care le-a dat constant timp de 19 ani. „Adunarea florian mihalcea 1 pgenerală a Societății Timișoara a hotărât că premiile pentru anul 2010 să fie și ultimele pe care Societatea Timișoara le mai acordă în mod constant. „Această hotărâre este fireasca la 21 de ani de la revoluție și în momentul în care lucrurile sunt destul de difuze și confuze și nu mai poți să diferențiezi foarte mult speranța pe care o avem de <<seceră și ciocan>> pe care l-am tot dat” a declarat, astăzi,  președintele Societății Timișoara, Florian Mihalcea.


Anul acesta premiul „Secera și Ciocanul” pentru anul 2010 nu a mai fost acordat deoarece „cei care merită acest premiu sunt foarte mulți”. Premiul „Speranța” – Ion Caramitru „pentru atitudinea tranșantă pe care a avut-o întotdeauna și pentru contribuția sa consecventă din ultimii 21 de ani”. Premiul Ion Mororan a fost acordat violonistei Ioana Voicu Arnăuţoiu , „pentru stăruinţa în demersurile de a decanta valorile morale în societatea românească“. Premiul „Alexandra Indrieş”,  pentru contribuţia, prin intermediului cuvântului scris, la dezvoltarea spiritului civic, la promovarea principiilor democraţiei şi ale statului de drept în România va fi acordat corespondentului ziarului Evenimentul Zilei în Timişoara Georgeta Petrovici.

1 COMENTARIU

  1. De fapt, Societatea Timisoara a abdicat de la programul si principiile care au consacrat’o. Membrii ei s-au vandut pe cativa arginti puterii actuale.
    De mult nu am mai auzit o luare de pozitie a Societatii Timisoara impotriva actualei clase politice. De fapt membrii ei, ca de altfel toata societatea romaneasca, sufera de autism. Dialogul a disparut de mult. Urmeaza din nou sa folosim ciomagul. De fapt, sa foloseasca ciomagu’ pe noi, dictachioru’ si acolitzy lui.
    In momentu’ asta, George Serban, Ion Monoran, Bebe Costinas se rasucesc in mormant.
    Mai am o singura replica: Sa-ti fie rusine, Dinu Patriciu!
    Tu esti vinovat si pentru asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.