Soţia deputatului Popoviciu şi-a făcut sală de fitness în Şcoala generală nr.30

Soţia deputatului Popoviciu şi-a făcut sală de fitness în Şcoala generală nr.30

7
DISTRIBUIȚI

Soţia deputatului PD-L Alin Popoviciu şi-a făcut sală de fitness la subsolul Şcolii Generale nr.30 din Timişoara, a dezvăluit, astăzi, Ziua alin popoviciu ardei pde Vest. Conform aceleiaşi surse, chiria plătită pentru spaţiul respectiv este de 1.800 lei pe lună. Nu este prima afacere cu statul în care este implicată soţia lui Popoviciu, cel care a susţinut că nu are astfel de legături. PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că firma Prozax SRL, în care acţionari sunt deputatul şi soţia sa, a închiriat de la regionala CFR clubul situat în centrul Timişoarei pe 15 ani pentru o chirie de 4.000 lei pe cei 1000 de metri pătraţi.


Motivul chiriei scăzute – activităţile culturale pentru copii. În realitate, acolo a fost deschis un club de jocuri cu lasere cu preţuri extrem de piperate.

Chiria plătită de firma portocalie şcolii este de 1.800 lei, iar reprezentanţii şcolii se declară mulţumiţi de afacere, în ciuda sumei mici pe care o încasează, pe motiv că elevele pot să meargă la sala de fitness cu reducere. Adjunctului Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş, Ferenc Halasz, i se pare totul în regulă şi a declarat pentru PRESSALERT.ro că „nu înţeleg care e problema. Orice spaţiu excedentar poate fi valorificat. A fost o aprobare a inspectoratului şcolar, a ministerului şi o licitaţie. Copiii nu stau mai înghresuiţi în săli, nu sunt trimişi acasă ca să existe această sală”.

7 COMENTARII

  1. Pentru cultura voastra generala, Oana Popoviciu are aceasta sala de fitness la scoala 30inainte de a se marita cu dl deputat, cu vreo 3 ani inainte de a fi ales deputat. Atunci nu vad care e problema…Va luati de toate nimicurile din lumea asta, v-am mai spus eu odata, chestiile cu contractele de proiectare ale fam Ciuhandu sau ale deputatului Taga, nu sunt importante pentru voi. Asta e tata, scrieti ce sunteti platiti sa faceti!

  2. pt.TATA,
    asha tati, da-le la cap ca numa prostii scriu.
    noi suntem la putere si vom fi mereu.
    traiasca PDL in frunte cu domnu Basescu doamna Udrea si parlamentarii nosti care-s cei mai buni !!!!!!!!!!!!!

  3. si inca ceva.
    pura coincidenta da cel din stanga lu dom Popoviciu (din poza) mis io. si nui adever ca domnu deputat ave in mana izmene. avea un steag al partidului da astia de la ziar o falsificat poza si io begat in mani o izmana. rusine ca or vrut sa compromita un asa mare om politic ca dom popoviciu care o sa-i ia locu lu dom ostafriciuc la alegeri cai mai bun.

  4. Pe principiu ca nici un domeniu nu trebe lasat liber, Pitzyponcu’ Gastric loveste din nou. Si nu in domeniul alimentar, ci in domeniul sportiv.
    Vazandu’l pe Pitzyponcu’ Gastric la tembelizor cum i se scurge grasimea pe fatza si cum i se ingroasa ceafa de ti-ai dori ca maine sa fie Ignatu’ nu ai fi crezut ca ipochimenu’ asta poseda si o sala de tras de fiare. De altfel, io cred ca Pitzyponcu’ Gastric s’o ingrasat din zgarcenie, cred ca ar fi in stare sa’si ceara lui insusi plata abonamentului la sala.
    Oricum, initiativa lu’ Dragos de a publica poze savuroase cu Pitzyponcu’ Gastric in diverse ipostaze este bine venita. Io cred ca ardeii aia rosii de fapt sunt petele cacanii trasformate (oxidate) de vreme in culoare rosie. De fapt, io acu inteleg de ce a fost avansat Don Chillote la aeroport. In pede minus el era criza de chilotzy, iar pana sa’l coopteze pe Don Chillote umblau cu cu chilotzy pe ei pana deveneau rosii de vechime. Acum inteleg si ingrasarea. De fapt, schimbarea regulata a chilotzylor a dus la un plus de igiena, care a generat fuga paduchilor si astfel au luat un plus de greutate.

  5. In luna decembrie 2010 acest individ (de altfel foarte scarbos de-a dreptul) a batut in comuna Lovrin din poarta in poarta impreuna cu primarul portocaliu impartind pachet de craciun continand 1l ukei ,1 kg zahar,1 kg faina, si biscuiti.GUNOI ORDINAR!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.