Bucăţi din cadavrul tranşat, căutate şi la groapa de gunoi de la...

Bucăţi din cadavrul tranşat, căutate şi la groapa de gunoi de la Ghizela

2
DISTRIBUIȚI

Anchetatorii încearcă să găsească orice element care să-i ducă la stabilirea identităţii bărbatului tranşat şi la desluşirea asasinării acestuia. Vă reamintim că, ieri, în lugoj cautari cadavru 1 pgroapa de gunoi de la marginea Lugojului unul dintre angajaţi a descoperit într-un sac de plastic o bucată din trunchiul unui bărbat.


Trupul a fost ciopârţit,  cadavrul fiind  fără cap, mâini sau picioare. Poliţiştii încearcă să stabilească, în primul rând, identitatea victimei. În încercarea de a descoperi si alte părţi din cadavru, astăzi, au fost reluate cercetările la faţa locului. De asemenea, echipe de poliţişti au verificat dacă nu cumva asasinul a încercat să se descotorosească de alte păţi din cadavru care să fi ajuns la groapa de gunoi de la Ghizela. În ambele locaţii, cercetările s-au dovedit a fi fără succes. În urma autopsiei, s-a stabilit că este victima este un bărbat de 30 – 4o ani, excluzându-se că ar fi vorba de un om al străzii. Analiza rănilor a dus la concluzia că asasinul a folosit pentru tranşarea trupului un fierăstru şi un cuţit. Se verifică toate pistele care ar putea duce la o pistă pentru stabilirea identităţii mortului. Încă nu se ştie dacă sângele găsit pe şerveţelele ridicate de la groapa de gunoi este  identic cu cel al bărbatului ucis.

2 COMENTARII

  1. ce bine ca l-o taiat asa in darabe mai mari !
    ca daca-l toca marunt cu sataru sau il baga in masina de tocat dracu il mai putea identifica. asa macar politia si criminalistii isi pot face treaba.

  2. mare este gradina lu dumnezeu cand poarta este deschis tot prostu sare gardu ……..aaaaaa sa se stie pt comentariul de mai sus materie cenusie lipsa unde nui cap vai de picioare

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.