Cadavru fără cap, mâini şi picioare, descoperit la Lugoj UPDATE 2 Anchetatorii...

Cadavru fără cap, mâini şi picioare, descoperit la Lugoj UPDATE 2 Anchetatorii au descoperit posibile indicii

1
DISTRIBUIȚI

Descoperire macabră, astăzi, la groapa de gunoi de la marginea Lugojului. Printre resturile de plastic şi materiale textile, unul dintre lugoj 3 pmuncitori a dat peste o bucată din trupului unui bărbat. Cadavrul nu mai avea cap, mâini şi picioare. Imediat au fostr anunţaţi poliţiştii la faţa locului sosind mai multe echipe de criminalişti şi ofiţeri de la Serviciul de investigaţii criminale. Imendiat au fost începute verificările, scotocindu-se în zona gropii de gunoi în speranţa că vor fi lugoj 4 pgăsite bucăţil de corp lipsă.  Vom reveni cu noi amănunte.

UPDATE 1 Criminaliştii au stabilit că este vorba de o bucată din trunchiul unui bărbat, care a fost secţionat de undeva din zona buricului.


A fost învelit într-o bucată de plastic şi adus la groapa de gunoi , cel mai probabil, de  una dintre lugoj 2 pmaşinile de salubritate. Bucata de trup a fost observată de unul dintre angajaţi după ce câinii care-şi fac veacul prin zonă s-au adunat în jurul ei. În zonă, au fost descoperite şi alte reziduuri provenite de spitalul din localitate – siringi, pansamente şi alte obiecte sanitare pline cu sânge. La faţa locului a fost adus şi un câine de urmă, poliţiştii sperând să obţină cu ajutorul acestuia noi indicii.

UPDATE 2 Ancheta procurorului criminalist şi a poliţiştilor s-a mutat de la groapa de gunoi a oraşului la spitalul de psihiatrie din localitate. Pornind de la resturile sanitare găsite în zona unde a fost bucata din cadavrul tranşat, investigatorii au cercetat cu mare atenţie zona containerelor din curtea spitalului. În curtea spitalului de psihiatrie din Lugoj au fost descoperite mai multe picături de sânge pe zăpada îngheţată. Criminaliştii au ridicat mai multe probe biologice încercând să stabilească dacă este aceeaşi grupă de sânge cu a bărbatului ucis. Anchetatorii vor să afle dacă lipseşte vreunul dintre pacienţi şi  cum a ajuns sângele în curtea balamucului din Lugoj.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.