Când îşi ia subprefectul Marossy cetăţenie maghiară

Când îşi ia subprefectul Marossy cetăţenie maghiară

1
DISTRIBUIȚI

Subprefectul de Timiş, Zoltan Marossy, a încercat, astăzi, să evite sub orice formă să răspundă la întrebările jurnaliştilor legate de zoltan marossy subprefect 1 pdorinţa sa de a cere dobândirea cetăţeniei maghiare.


După nenumărate insistenţe, Marossy a susţinut că ” eu sunt un tip mai precaut. Cetăţenia este un instrument juridic care poate să-şi ofere avantaje şi dezavantaje. Dacă o să am nevoie de acest instrument o să apelez la el. Momentam nu am nevoie”. Subprefectul a susţinut că modul cum se poartă discuţiile în ţară pe tema dobândirii cetăţeniei maghiare sunt superficiale şi nu ating esenţa, iar „publicitatea pe această temă mi se pare de cancan. Scoaterea în public şi baterea de tobe că unul sau altul îşi ia cetăţenie nu mi se pare potrivită „. Zoltan Marossy a afirmat că în condiţiile în care se vorbeşte de o Europă unită, noua lege a cetăţeniei maghiare se încadrează în conceptul larg de cetăţeni europeni „în care hârtiile nu mai contează atât de mult”.

1 COMENTARIU

  1. JUD.Timis unguri nau unde sa intocmeasca dosar pentru depunere acte cetatenie timis.Alte judete cu minoritari unguri sint mult mai bine reprezentate .Totul a pornit bine insa acum pauza nici un telefon nu functioneaza si esti trimis de colo colo asa ca fratilor vorba romanului valea la ei

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.