Cine-i dă pastila penală lui Vadim?

Cine-i dă pastila penală lui Vadim?

2
DISTRIBUIȚI

Întoarcerea în anii 90 – asta este primul gând care-mi trece prin cap când îl văd pe Corneliu Vadim Tudor răcnind la portavoce din cvt 1balconul clădirii din care este evacuat sediul central al Partidul România Mare. Ajuns un partid de eprubetă ţinut în viaţă numai de bulbucii agitatului său preşedinte. Vadim urlă din toţi bojocii că legea este încălcată, că-i sunt încălcate drepturile, dar el violează legea în direct. Aruncă apa în faţa unei femei şi o înjură, deşi aceasta este o persoană care reprezintă legea statului român, fiind executor judecătoresc.


CVT cere să fie respectată legea, dar el atacă unul dintre simbolurile statului de la care cere apărare. Gestul de a smulge cascheta unui poliţist aflat în misiune şi injurăturile ca la uşa cortului dovedeşte, dacă mai era nevoie, că pentru şeful PRM nu există o limită. Că respectul pentru lege, cuvinte pe care le plimbă prin gură atât de des că s-au ros, nu există. Vadim a ajuns aici pentru că nimeni nu a avut curajul să aplice legea până la capăt în cazul său. Pentru a nu intra în gura spurcată a acestuia sau pentru că a fost preferabil să-l folosească pe post de berbece împotriva adversarilor politici. România este în 2011, dar nu şi pentru lidrrul PRM. Dacă ar fi aşa, cetăţeanul Corneliu Vadim Tudor ar trebui să plătească în faţa judecătorilor pentru ultrajele în serie de astăzi. Cu o singură condiţie – să existe cineva care să-i administreze această pastilă penală. Dacă statul nu va reacţiona pentru a mai proteja prea puţina autoritate a angajaţilor săi, următoarea etapă nu este întoarcerea la anii 90, ci direct în epoca de piatră.

2 COMENTARII

  1. Pentru savarsirea infractiunii de ultraj berbecul trebuia incatusat/ retinut/cercetat penal si sanctionat; daca nu s-a intamplat asa e din cauza altor berbeci care se prezinta drept ziaristi/jurnalisti cand ei de fapt sunt doar niste slujbasi la stapan. Aplicarea legii in cazul acesta ar fi fost taxata de sferto-ziaristi/jurnalisti si ar fi fost prezentata drept un abuz basescian iar organele statutului ce au participat la executare ar fi fost omorate cu pietre in piata publica (irealitatea, antena-tonomat, etc …).
    Pentru starea indusa acestei natiunii sa va fie rusine domnilor „jurnalisti”. Aveti aceeasi contributie la degradarea morala a acestei natiuni ca si politicienii ce au condus tara intre 1945-2011.

  2. Uitativa si voi asemenea specimene sa conduca o tara un ………nu exista cuvite sal descri nu cred defapt numa la noi in tara se poate vedea asa ceva

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.