De ce este Ciuhandu un politician de succes

De ce este Ciuhandu un politician de succes

1
DISTRIBUIȚI

Primarul Gheorghe Ciuhandu a mai dovedit încă o dată că este un politician pur sânge. Stăpâneşte la perfecţie arta fumigenelor şi jocul gheorghe ciuhandu pumbrelor. Ca un edil grijuliu cu banul public, a dat o lecţie de etică şi echitate proprietarilor din blocul explodat despre responsabilităţile pe care le au, afirmând, absolut corect, că nu este obligaţia autorităţilor să le dea bani să-şi repare casele. „A trecut vremea prim-secretarului de partid”, a decretat ritos ţărănistul anticomunist din fruntea primăriei. După câteva ore, tencuiala clădirii printre proprietari căreia se află municipalitatea, dar şi PNŢCD-ul pe care-l conduce Ciuhandu a făcut praf parbrizul unui Mercedes. Brusc, primarul Ciuhandu a devenit extrem de flexibil cu proprietarii, reprezentanţi de Ciuhandu, atunci când a fost întrebat de jurnalişti dacă nu trebuie sancţionaţi vinovaţii.


Amenda pentru incident se amână pe perioadă nedeterminată, nefiind o prioritate. Un mesaj pentru cei care ar fi trebuit să aplice legea de îndată şi fără părtinire – Poliţia Locală.

Se naşte o întrebare simplă – dacă a trecut vremea prim-secretarului, de ce primarul a făcut întocmai pe cei care-i huleşte, luând hotărâri în locul celor care au menirea de a aplica legea şi trasându-le directive? Nu e de mirare având în vedere obedienţa celor care au fost „unşi” pe funcţiile cheie din administraţia Ciuhandu. A nu vedea încălcările legii, care beneficiază de protecţia şefilor, este un sport local de mare succes. Nu pot să nu remarc un lucru extrem de interesant – primarul Ciuhandu a încercat să promoveze acel proiect de hotărâre prin care toţi timişorenii trebuiau să contribuie pentru  renovarea faţadelor clădirilor din centrul Timişoarei, printre potenţialii beneficiari putând să fie şi proprietarii clădirilor din Piaţa Libertăţii. Ca un politician abil, Ciuhandu a lăsat deschisă şi poarta colaborării cu PD-L. Au cel puţin un punct comun – să-i înjuri pe prim secretari, în timp ce le copiezi comportamentul şi-l îmbunătăţeşti. Şi încă sunt destui care-s vrăjiţi de această artă.

1 COMENTARIU

  1. In aceeasi ordine de idei si in institutia pastorita de Brendu’ angajatii si alesii PD minus L dau dovada de aceeasi obedienta si incearca sa fenteze plicarea legii.
    Par egzamplu, in Sedinta plenului CJT din data de 27.09.2010, are loc urmatorul schimb de replici intre doi consilieri, referitoare la faptul ca transportul scolar in judetul Timis se desfasoara intr’o totala ilegalitate. Dar dam cuvantu’ ipochimenilor:
    Domnul consilier judeţean Marius Cârceie:
    Aş dori să ştiu ce se întâmplă dacă îi prinde cineva că circulă fără licenţă de
    transport?
    Domnul consilier judeţean Cutu Dorin:
    Încercăm să nu îi prindem.
    Discutia a fost spilcuita din procesul verbal al sedintei pe care o gasiti la urmatorul link:
    http://www.cjtimis.ro/uploads/files/09_PV_plen_sepembrie%20_modificat_2010.pdf
    la pgina a treia.
    De fapt, Ciuhendu’ si Brendu’ fac parte din aceeasi familie a rapitoarelor politice si au aceleasi apucaturi rapace. Iar in momentu’ in care sunt prinsi cu chilotzy pe vine, au grija sa vina cate un Don Chilotte sa’i salveze.
    In cazul de fatza nu se facea ca primaru’ Ciuhendu sa dea amenda la presedintele de partid Ciuhendu. Iar ca tablou’ sa fie complet ieri o auto macara cu numaru’ de inmatriculare TM XX BIJ, curata de zor fatada. Sa fie de la firma BIJU S.R.L. care din intamplare este abonata la contractele cu primaria. Sunt curios cu cat a fost taxat PNTcd pentru lucrarea executata de Biju.
    Oricum, ramane cum am stabilit. Sa-ti fie rusine, Dinu Patriciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.