Dezamăgire pentru dezinformatorii paranoici – SUNT LIBER!

Dezamăgire pentru dezinformatorii paranoici – SUNT LIBER!

17
DISTRIBUIȚI

Atacurile murdare împotriva mea şi a acestui site au crescut în intensitate în ultima perioadă, continuându-se aruncarea pe piaţă aicon2 pressalert. aceloraşi aberaţii produse de minţi întunecate de ură şi frustrări. S-a ajuns până acolo că, aseară, pe un blog neasumat, transformat în portavoce a paranoiei şi obsesiilor unor indivizi care nu au nici un fel de scrupule, a fost publicat un material în care se spunea nici mai mult, nici mai puţin că am fost „umflat” din casă de Poliţie şi dus la audieri la Parchet pentru nişte inexistente plângeri penale. Imaginaţia bolnavă a celor a care au scris acest text a mers până într-acolo încât au dat şi detalii despre acele fapte grave de „şantaj”. Ca să fie siguri că nu voi scăpă, m-au reţinut de două ori pentru acelaşi lucru – atât aseară, cât şi în această seara.

În aceste condiţii mă văd obligat să fac câteva precizări –  „ştirea” nu are nici un fel de legătură cu realitatea.


Nu am fost ridicat de poliţişti, nici dus la Parchet sau audiat pentru nici o infracţiune şi nici nu am fost informat să existe  vreo plângere penală depusă împotriva mea. Toată această acţiune de dezinformare nu este decât o nouă tentativă jalnică de a ştirbi din credibilitatea PRESSALERT.ro. Faptul că site-ul este tot mai cunoscut şi citat pentru informaţiile şi investigaţiile pe care publică deranjează. Astfel de acţiuni nu mă vor împiedica să continui să spun lucrurilor pe nume. Chiar dacă unii nu-şi iau medicamentele la timp şi nu pot face faţă realităţii sau încearcă să o ignore cufundându-se în aburii alcoolului chiar şi când conduc. Mergând în logica spiralei dezinformării, următorul pas va fi să fie anunţarea morţii mele.  Şi în timp ce se va anunţa aceasta, voi fi de fapt la vreo ştire despre care manipulatorii vor citi prin ziarele pe la care pretind că lucrează, ziare care vor cita PRESSALERT.ro.

P.S. După ce am scris despre faptul că am fost „arestat” în două zile – şi vineri şi sâmbătă, dezinformatorii paranoici au modificat textul, hotărându-se pentru ziua de vineri. Semn că medicamentaţia nu mai face faţă gravelor tulburări de comportament.

17 COMENTARII

  1. daca intr-un stat ce se vrea european,inchidem gura presei,suntem pierduti…nu te lasa,continua tot asa,lasa cititorii sa te sanctioneze daca deranjezi..cum?simplu..nu mai accesez site-ul..bafta!

  2. Pai da, au dreptate, sa te aresteze mai frate, la beci cu tine! Unde te crezi tu mai prietene? Nu tu un articol despre bomba sexi, Bianca sau Cruduta. Nu esti vitrina de bordel, n-ai ce cauta in mass-media romaneasca. Cu ce vrei tu sa ai succesuri? Cu articole si stiri care-i intereseaza pe majoritatea fraierilor contribuabili? Gresit frate, cui mai pasa in tara asta de ei?

  3. Pe principiul ca ce nu te omoara te intareste, asa si materialu’ unor pasari rebegite, plouate si inghetzate intr’o pozitie indecenta (cracanate) despre Dragos.
    Materialu’ despre care vorbesc, ca sa citez un clasic in viata (distinsul avocat Florin ex-Florea Kovacs) este abject.
    Acest Ochi(s Tibor) de Vultur Cracanat crede ca daca el umbla cu „santajuri”, amenintari si alte farfaslacuri de acest gen, orice ziarist este pe chipul si asemanarea lui. Maine o sa aflam ca toti ziaristii este neste betivani si „umbla beti la volan”, pentru ca el a fost prins baut conducand un autoturism.
    Tibike, cat a fo’ alcoolemia? Materialu’ cracanatzilor l’ai scris inainte sau dupa ce’ai lichidat o sticla de tarie? Domnilor de la Rutiera avetzi grija ca se reactiveaza socru’ ipochimenului si o sa va traga un perdaf si o sanctiune de nu va veti vedea om cu persoana. Ca la asa ginere, asa socru.
    De fapt, problema lui Ochi(s Tibor) de Vultur Cracanat este ca ii scade piata de „santajuri”. Cum? Simplu. Pai, in momentu’ in care Dragos publica materiale despre matrapazlacurile unui personaj (oarecare, dar cunoscut) ipochimenu de Ochi(s) de Vultur cracanat nu mai poate sa’l santajeze sau sa ceara parandaratu’ pentru a nu publica anumite materiale. Asta inseamna ca scad veniturile vulturashului cracanat datorita publicarii de catre Dragos a materialelor. Per a contrario, daca Dragos si site-ul lui dispare cresc veniturile lui Ochi(s). Asa ca Surdoman si Mitoman fac ce fac si trantesc cate o mica gramajoara de galben ca lamaia. Nu pot decat sa le urez pofta buna si sa-si manance propriile productii.

  4. Dupa cum vezi, la fel cum am facut si alta data, intotdeauna mi-am asumat tot ceea ce scriu/fac. Chiar si acum! E a doua oara, Dragos, cand iti spun ca nu am nicio legatura cu acel blog. Cat despre tine, nu stiu ce mai faci de ani de zile, ca nu ma mai intereseaza. Chiar nu inteleg de ce tot inisti in a ma lega de tot ce ti se intampla. Asta e…abject, paranoic sau cum mai vrei tu. E bine totusi ca pe prietenul tau, la fel de neasumat – cum iti place tie sa spui – il tot lasi sa ma injure, de cand ai deschis acest blog de stiri, fara o minima moderare a comentariilor. Hai ca nu vorbim acum de libera exprimare, cenzura etc! Ci de bunsimt, barbatie (daca mai exista asa ceva), caracter etc. Repet, iti doresc mult succes in ceea ce faci, multe exclusivitati, dar si mai multe dezvaluiri. Si, din nou, revin cu aceeasi rugaminte: uita-ma sau suna-ma! Macar asa, fie te lamuresti fie iti intorci capul si treci mai departe.
    PS: cat despre viata mea personala si familia mea, te rog f mult, la fel ca si pe aburiciul tau angajat la stat, sa fiti mult mai cumpatati. Nu e vina familiei mele ca, in noaptea de vineri, permisiul meu de conducere a fost suspendat pentru o alcoolemie de… 0,26: doua beri (am si bounul de casa)! O sa te convingi, cel tarziu pana miercuri dimineata, ca nici macar asta nu a fost o pura intamplare, ci o penibila razbunare! Si atunci, ma intreb, ce o sa mai spuneti?
    Toate cele bune!

  5. @Tiberiu Kiss referirile din text nu erau legate de persoana ta, asa ca nu inteleg reactia.Daca ma fac vinovat de faptul ca a comentat cineva, folosind un limbaj de bun simt, conditie obligatorie pentru ca vorbele sa poata sa fie publicate,imi asum aceasta „vina”.In plus nu am vazut pe niciunde numele tau. Cat despre nu stiu ce prieten, angajat la stat, nu pot decat sa te citez -„asta e…abject, paranoic sau cum mai vrei tu”. In rest, iti doresc sa citesti cat mai des PRESSALERT.ro.

  6. Draga Tibike, cine se scuza se acuza. Io tot vad ca tu si alti ipochimeni ma confundati cu „sefu’ garii din Beclean”, pardon cu Dinu Barbu, angajat la cejeteu lu’ Brendu’.
    Afla ca tu si altii ca tine va aflati intr’o grava eroare. Faptu’ ca uneori folosesc expresii pe care si el le’a folosit in comentarii internautice, este pentru ca stiu ca enerveaza. Te enerveaza pe tine, ii enerveaza pe altii, il enerveaza si pe Dinu (Im)Barbu (cum ii ziceti voi pe blogu’ vulturilor cracanati). Daca odata o sa’l pomenesc pe Dinu Barbu sub numele de Dinu Babuinu’, Dinu Macacu’ sau alte denumiri de pe blogurile tale, atunci acesta o sa ma injure si o sa spuna ca: „aburici de mehala este Tibi Kiss”.
    Deci, aflati ca nu sunt nici Dinu Barbu, nici Tibi Kiss, nu sunt ziarist, nu lucrez la stat (sunt aburitor pe Balta Verde) si’mi place sa comentez. Imi plac bancurile, glumele si am un deosebit simt al umorului.
    Draga Tibike, injura’l pe Dinu (Im)Barbu pe alte site’uri.

  7. pt. aburici…
    sa moara mata ca nu esti dinu barbu ?
    vezi ca ostafriuciuc la o vorba de noapte cu multe…grade(ma refer la butelcute) s-a cam laudat cu …dezinformarea prostilor !

  8. Din punctul meu de vedere, Dragos Bota , nu esti un veritabil jurnalist! Singurul subiect este sa te iei DOAR de unii, pe cand ceilalti…
    Vad ca la subiectul pe care ti l-am sugerat, total apolitic, nu te-ai bagat,am tot asteptat vre-un comentariu, ceva! Doar ai primit destule detalii, dar nefiind de injurat guvernul, PDl, Ostaficiuc, etc, nu te intereseaza!
    Cat despre sluga-ta-prea-plecata ,@aburiciu…. daca ar fi macar putin mai clar in „botezurile” lui,poate ar fi mai apreciat! Si apropo, @abu…,daca-ti inchipui ca ai simtul umorului cat de cat, te inseli amarnic,nu-l ai de loc! Da’ nu conteaza, esti platit sa denigrezi,si asta faci,transmite-le te rog stapanilor tai si ai lui DB, ca va meritati banii!

  9. @limba aka siringa
    Tu ai probleme de perceptie a realitatii. Daca as fi montat de Brendu’ as scrie urat de altii. Nu l’as ataca asa pe Brendu’ daca as fi sluga lui preaplecata. Afla ca nu sunt DB si chiar ma distreaza aceasta confuzie. Cred ca pe DB aceasta confuzie nu’l dicstreaza pentru ca luni va trebui sa dea relatii la Dom’ Hrenovschi.
    @aburici de centru
    In „botezurile” mele sunt destul de explicit. Nu’i problema mea ca nu le intelegi tu. De „botezurile” altora nu raspund. Mai navigheaza pe net, poate vei primi explicatii.
    In alta ordine de idei, nu sunt sluga lui Dragos si nici a altcuiva. La ora actuala a mai ramas doar bascalia. Umorul ne mai poate salva din cenusiul existentei cotidiene. Cenusiu generat de dictachior si slugile lui prea’plecate. Rad si comentez de acesti ipochimeni cu speranta ca mai descretesc fruntile unora.
    Daca nu’ti convine nu mai citi comentariile lui je.

  10. @abu….,sint lucruri mult mai interesante de cautat pe GOAGAl decat „mistocismele”tale de doi bani! Ramii cu ele, si amuza-te singur!
    Din moment ce DB bu e capabil de alt fel de articole , chiar daca-i dai mura-n gura, nu mai am ce sa caut pe acest site, slava Domnului sint destule site-uri fff interesante, unde comentariile sint inteligente, la subiectscrise de oameni cu cap, si mai ales cu bun simt!
    Adios, si n-am cuvinte, din cei 12-13 cititori ai acestui site, nu se face gaura-n cer daca pleaca unu’!

  11. @aburici de centru
    Imi ppare rau. Dar io cred ca importante pe acest site sunt stirile si nu comentariile mele. Stirile si articolele lui Dragos reprezinta munca si dedicare.
    Comentariile mele sunt facute din birou. Io nu am nici un aport la continutul acestui site. Iar munca mea este insignifianta.
    Imi pare rau daca nu vei mai citi stirile de pe acest site.

  12. Ce scriu aburicii. Cine sunt aburicii? Si de unde vin? Daca de la

    ABUREÁLĂ, abureli, s. f. 1. Aburi condensați în picături foarte fine care se depun pe obiecte. 2. Exalație, miros,

    atunci eu fug departe.
    N-o sa inteleg niciodata de ce isi mai exprima opinia cel care nu se semneaza. Nimeni nu tine cont de anonimi.

  13. …o sa razi, dar cu site-ul tau imi incep ziua de lucru. Stii bine va nu ai ce sa citesti in alta parte, decat in ziare centrale. Nu e un compliment, ci un adevar. Iti doresc sa-ti mearga bine, cat despre restul….toate se aseaza.
    Pax!

  14. bey aburici de centru !
    daca zici de…abu clar ca ai ceva contigentze cu baietii de la s.r.i. da’ astia ete prosti. sa moara mama . (si mata bineinteles !)
    si zici ca DB nu e capabil ?
    ba’ e ! daa-l serveste pe ostafriciuc care va infunda in curand puscaria. se zice ca base o sa i-o dea in gura cat de curand. io pt. asta il respect pe marinaru’. ca se foloseste de…prosti si dupa aia le-o da in gura . adica povestea cu licuriciu pe care voi n-ati inteles-o !
    sa fi iubit …pe la spate pe la spate c-asha vor fetele toate !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.