DIICOT şi contrabandiştii, nemulţumiţi în dosarul grupării Halăs UPDATE 1 Decizia CAT

DIICOT şi contrabandiştii, nemulţumiţi în dosarul grupării Halăs UPDATE 1 Decizia CAT

0
DISTRIBUIȚI

Sentinţa Tribunalului Caraş Severin prin care cei şase membrii ai grupării de contrabandişti de ţigări condusă de Florian Halăs au halas 1 pprimit încă 15 zile de arest preventiv a nemulţumit pe toată lumea – pe acuzaţi că nu au fost eliberaţi, DIICOT pentru că nu s-au prelungit mandatele cu 29 de zile.


Astăzi, cele două recursuri au fost judecate de Curtea de Apel Timişoara. Procurorul a explicat recursul prin faptul că „timpul de 15 zile este insuficient pentru finalizarea anchetei şi prezentarea materialului de urmărire penală” şi „nu se depăşeşte termenul rezonabil de 180 de zile”. În replică, avocatul Fanu Moca a susţinut că ” recursul Parchetului este inadmisibil pentru că tribunalul a admis cererea de prelungire, dar este la latitudinea judecătorului să stabilească pe câte zile”. De asemenea, s-a cerut eliberarea celor acuzaţi că au adus ţigări din Serbia peste fâşia verde sau prin vama Naidăş pe motiv că nu au cum să blocheze finalizarea cercetărilor. Rămâi pe PRESSALERT.ro pentru a afla decizia instanţei.

UPDATE 1 Curtea de Apel Timişoara a decis respingerea ambelor recursuri, rămânând astfel valabilă sentinţa Tribunalului Caraş Severin de prelungire a mandatelor de arestare preventivă cu 15 zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.