Drumurile către mânăstiri, favorizate de CJT

Drumurile către mânăstiri, favorizate de CJT

1
DISTRIBUIȚI

Liberalul Leontin Demaio s-a declarat, astăzi, în plenul Consiliului Judeţean Timiş,  nemulţumit de faptul că, la fiecare sfârşit de an, gard autostradadrumurile judeţene care asigură legăturile către mânăstiri primesc finanţări, în detrimentul altora.


„Şi alte drumuri au nevoie de bani pentru reaparaţii. Am o senzaţie de deja vu. Acum un an, făceam aceeaşi solicitare. Drumul care asigură legătura cu tabăra de la Chevereşu Mare este distrus. Acolo este o tabără în circuitul internaţional şi nu se găsesc bani pentru reabilitate. În fiecare an, când mai rămân bani în buget, îi dăm ba la mânăstirea de la Româneşti, ba la mânăstirea de la Şag. Acum văd că iar dăm bani acolo. O să cer acelaşi lucru şi la anul, poate găsim bani şi pentru acel drum”, a susţinut consilierul judeţean. Consilierii au aprobat alocarea a peste 519.000 lei pentru drumul judeţean de la Şag şi peste 42.000 lei pentru Buziaş.

1 COMENTARIU

  1. Baiete, mai adu’n rand … de cafele.
    Io cred ca Leo se credea in cafeneaua lu’ Seco si comanda cafele pentru pretenari.
    Io nu zic ca initiativa lu’ Leo nu este laudabila, am fost odata la Timis – la Cheveres, incercand sa fug de vipia din Timisoara si am crezut ca am nemerit in evu’ mediu.
    Intr’adevar drumu’ la care face referire conashu’ Leo chiar necesita oaresce reparatii, chiar capitale putem zice. Dar, o intrebare am si je?
    Mai conashu’le, daca stii ca drumu’ este in paragina, de ce nu organizezi un „barbechiu” pe malu’ Cimishului unde sa’ti chemi colegii din cejete si in plus pe Pitzyponcu’ Gastric? Halosi, cum ii stii, vor venii si asa vazand in ce hal se fac limuzinele lor, nu mai trebe nici un fel de loby. La urmatoru’ vot o sa fie toti de partea ta.
    Acu’ gandeste si matalutza, mai conashule Leo. Colegii matale merga si ei la biserica, de Paste, mai ales in anii electorali. Vrei matalutza, sa’si rupa masina in noaptea de Inviere? Si cine sa vina sa’i ajute? Ca tu, parca vad ca te ascunzi in cafeneua lu’ Seco si nu raspunzi la telefoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.