EXCLUSIV Un puradel vândut în Franţa cu 5.000 euro

EXCLUSIV Un puradel vândut în Franţa cu 5.000 euro

1
DISTRIBUIȚI

Caz incredibil anchetat de  Serviciul Timişoara al DIICOT – bebeluşul unei familii din România a fost vândut imediat după naştere în Franţa.  Poliţiştii de la euro 50„Crimă Organizată” au reţinut, astăzi,  doi ţigani, soţ şi soţie,  acuzaţi că şi-au vândut bebeluşul pentru 5.000 de euro.


Femeia care era gravidă, în 2004, a fost de acord să „doneze” nou născutul unei alte familii de ţigani, care are reşedinţa în Franţa. După ce s-a bătut palma, ţiganii au avut grijă să inducă în eroare autorităţile din ţara lui Voltaire. Au falsificat documentele, iar copilul a rămas alături de noii „părinţi”. În timp ce micuţul creştea, părinţii reali au încasat banii în tranşe. Ultimii 2000 de euro au fost ridicaţi, astăzi, de cei doi suspecţi. În momentul în care au luat banii transmişi prin Western Union, au fost reţinuţi de poliţişti.  După audieri, cei doi au fost trimişi în arest, fiind reţinuţi pentru 24 de ore sub acuzaţia de trafic de minori, urmând ca mâine să fie prezentaţi judecătorului cu propunere de arestare preventivă. În cazul în care cei doi vor fi găsiţi vinovaţi, aceştia riscă până la 20 de ani de închisoare.

1 COMENTARIU

  1. Felicitari, sinteti primii jurnalisti care au inteles ca nu exista romi ci doar tigani, iar folosirea termenului de romi ne creeaza mari prejudicii tuturor. Un exemplu de urmat de catre toata mass-media romaneasca, chiar si de cei ai caror patroni fac parte din sus numita etnie ! Si sint destui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.