Fina primarului din Lugoj, suspendată de FRV pentru consum de sibutramină

Fina primarului din Lugoj, suspendată de FRV pentru consum de sibutramină

3
DISTRIBUIȚI

Consumul de sibutramină este motivul pentru care voleibalista Andreea Moldovan, de la CSM Lugoj, a fost suspendată pe o perioadă sib lugde trei luni de zile din activitatea sportivă de Federaţia Română de Volei, conform unui comunicat publicat pe site-ul oficial. Potrivit comunicatului FR Volei, voleibalista a fost suspendată în baza legii privind prevenirea şi combatarea dopajului în sport, republicată.


 Sportiva a recunoscut încă din momentul semnării Invitaţiei pentru testul doping şi a Formularului de control doping, că a folosit capsule de slăbit, care conţin sibutramină, un derivat al amfetaminei. „Prezenţa în proba sa de urină a N,N-bis-desmetil-sibutramină, N-desmetil-sibutramină, metaboliţi ai sibutraminei, substanţă inclusă la clasa S6.b (Stimulente specifice), constituie o încălcare a art.2 alin. (2) lit. a) din legea menţionată”, se arată în comunicatul FRV. Voleibalista este fina primarului din Lugoj, pesedistul Francisc Boldea.

3 COMENTARII

  1. Dragos Bota, tu ca un mare ziarist, desi cei care te cunoastem stim cat esti de „mare”, poate doresti sa fi mai explicit si sa ne spui ce legatura are faptul ca sportiva a luat o pastila de slabit cu relatia nas-fin, sau mai mult cu o culoare politica. Dar dorinta ta de a fi senzational in ceea ce ai scris, a transformat o informatie intr-o chestiune extrem de importanta… Penibil ca un timisorean s-a miticizat atat de usor… Cat despre tine razesul Rares, indiferent de cata treaba avea fata respectiva cu sportul ea a evoluat in prima liga a unui sport olimpic. Tu cine esti? Un nimeni ascuns in spatele unui nick-name!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.