Robu, încă un pas spre anunţarea candidaturii la Primăria Timişoara

Robu, încă un pas spre anunţarea candidaturii la Primăria Timişoara

10
DISTRIBUIȚI

Preşedintele PNL Timiş, senatorul liberal Nicolae Robu, a mai făcut astăzi, încă un pas spre anunţarea candidaturii la Primăria Nicolae Robu voteaza pTimişoara. Dacă la sfârşitul anului trecut susţinea că liberalii îşi vor stabili candidaţii până la sfârşitul lunii iunie, astăzi, acest termen a fost devansat – sfârşitul lunii ianuarie. „Cel târziu la sfârşitul acestei luni, PNL va prezenta o primă listă de candidaţi de rang zero.


Asta înseamnă candidaţi pentru Parlamentul României, pentru primăriile celor două municipii, Timişoara şi Lugoj, pentru funcţia de preşedinte şi vicepreşedinte ai Consiliului Judeţean Timiş şi poziţiile de viceprimari ai celor două municipii. Ea nu va fi o listă închisă, pentru că s-ar putea ca în perioada următoare să se înscrie şi alţi colegi”, a anunţat liderul PNL Timiş. Conform aceleaşi surse, se doreşte ca minim 25% dintre candidaţi să fie tineri sub 35 de ani. Cât priveşte candidatura sa la Primăria Timişoara, Robu a mai prelungit suspansul pe motiv că trebuie să decidă care opţiune îl face să se simtă împlinit – de a rămâne senator sau de a intra în cursa pentru primărie. „Dacă mă voi hotărî, nu mă va mai interesa cine-s contracandidaţii. Până acum, în ultimii 20 de ani, n-am pierdut alegerile la care am participat”, a susţinut Robu. Cu toate că încă nu este decis, senatorul n-a pierdut prilejul să facă un scurt bilanţ al realizărilor sale de când este rectorul Politehnicii.

10 COMENTARII

  1. Ar fi o schimbare buna. De fapt aproape orice solutie ar insemna o schimbare buna in Primarie, cand ma gandesc ca inclusiv Alba Iulia ar putea sa ajunga ceva pe harta UE inaintea Timisorii.

  2. ba da, ati pierdut chiar alegerea ca parlamentar! ati iesit pe locul 2 dle Robu, dar sistemul idiot de reprezentare electorala, v-a impus in fata primului clasat!

  3. Nu a pierdut alegerile? Oancea l-a batut la fundul gol la ultimele parlamentare! A ajuns senator doar prin repartitia ulterioara, in locul d-lui Oancea care a fost preferatul alegatorilor! Inca o data Robu dovedeste ca nu e nimic mai mult decat un papagal mincinos si laudaros! Poate scapam de el in 2012, oricum nu retin sa fi facut nimic bun pentru oras de cand e senator!

  4. draga Vali, aberatia cu ” orice schimbare ebuna” e drama unui popor manipulat si imbecilizat. e o tampenie ceea ce spui. schimbarea in necunostiinta de cauza, e apanajul idiotilor. punctualizand, eu nu pot avea inredere intr-un individ care la varsta de 55 de ani, ca domn rector, are freza asta. o sa spui ca e un aspect neimportant. un psiholog insa te-ar contrazice!

  5. Maria cred ca traiesti in secolul trecut in ceea ce priveste freza. Cred ca ar trebui tu prima oara sa consulti un psiholog pana nu incepi sa te contrazici singura.

  6. Scimbarea de dragul schimbarii nu e intotdeauna buna
    Dar adevarul e ca actualul primar Gheorghe Ciuhandru nu e bun. Nu a facut mai nimic in 15 ani pentru un oras ca Timisoara cu bugetul, pretentiile si datoriile pe care le are

  7. Cred ca Robu va candida de primar. Iata ce-a spus intr-un interviu super pe site-ul \”debanat\”: \”Experienta de la Politehnica, in care, ca rector, am atras foarte multi bani din diverse surse, am renovat vreo 70 de cladiri, am construit o biblioteca, un complex de bazine de inot, am amenajat doua baze sportive ultramoderne, am creat un parc, construiesc un institut de cercetari, am dotat la nivel mondial peste 300 de laboratoare, am asigurat conditii excelente de cazare pentru 6.000 de studenti in 16 camine si de servire a mesei intr-o cantina splendida, cum nu are nicio universitate din Romania, face sa ma tenteze functia de primar, pentru ca stiu ce trebuie facut pentru ca Timisoara, pe care eu o iubesc cu adevarat, sa fie mult mai mult decat ce este si, in plus, am convingerea ca si pot. Ma tenteaza, insa mai am nevoie de timp pentru a putea lua o decizie, impacat cu mine insumi.\” Succes domnule Robu!

  8. mai vasilica, asta e modelul tau de om? laudaros, cu limbaj de utecist? mie mi se pare tot mai penibil robu. parea om serios. dar acum inteleg. chiar parea!

  9. Maria cred ca traiesti in secolul trecut in ceea ce priveste freza. Cred ca ar trebui tu prima oara sa consulti un psiholog pana nu incepi sa te contrazici singura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.