Şeful PSD Timiş a vrut linişte la protestul fulger de la PD-L,...

Şeful PSD Timiş a vrut linişte la protestul fulger de la PD-L, activul a huiduit

3
DISTRIBUIȚI

17 minute a durat, astăzi, pichetarea sediului PD-L de către social democraţii timişoreni. Activul de partid se postează peste drum. La protest psd tm 2 pfără cinci apar şi liderii partidului pe jos. Nu lipseşte unul – preşedintele Titu Bojin, primvicepreşedintele Sorin Grindeanu, vicele de la CJ Timiş, Adam Crăciunescu plus o duzină de consilieri locali, judeţeni şi şefi de cartiere. „Haideţi mai încoace. Demonstrăm în linişte. Fără scandări, fără nimic. În tăcere”, le explică şeful PSD Timiş, Titu Bojin, rămas şef al Apelor Române „Banat” în guvernarea portocalie pe motiv de viituri. Cei peste 200 de pesediţti strâng rândurile şi tac. Apar şi pancartele cu „Justiţie corectă”, „Stop abuzurilor portocalii” şi „Apărăm protest psd tm 5 pstatul de drept „.


 E linişte până-n momentul în care trei pensionare văd mişcare la uşa pedeliştilor. „Hoţilor, nu ieşiţi să ne explicaţi?”, răcnesc femeile, agitând pumnii. Imediat mulţimea se inflamează şi începe să strige „Hoţii, Hoţii”. Activul pesedist uită de îndemnul şefului şi se dezlănţie „Jos Băsescu”, „Ruşine să vă fie”. Luat prin surprindere, Bojin strigă şi el de câteva ori împotriva preşedintelui. Cât stau camerele televiziunilor fixate pe el. Pleacă apoi spre alţii din partid să pună ţara la cale. Pesediştii de rând prind aripi şi încălzesc atmosfera îngheţată cu un fierbinte „Jos PD-L-ul”, urmat de huiduieli din protest psd tm 4 ptoţi rărunchii. Deşi era programat să se stea jumătate de oră, Bojin dă semnalul de plecare după 17 minute. „Gata plecăm. Toată lumea în linişte. Asta a fost. Să adunaţi pancartele”, dă ultimele instrucţiuni acesta, între două interviuri în care cere „să fie respectat statul de drept” şi denunţă presiunea portocalie în cazul colegului de partid de la Argeş. Explicaţia la pichetarea fulger vine de la un revoluţionar „nu vor să facă întindere la muşchi. Pentru prima oară e bine. Mai trebuie şi antrenament”.

3 COMENTARII

  1. Dragos, tata, iar n-ai inteles nimic. Tu chiar ai o obsesie cu Bojin? Ca nu mai pricep nimic. Si dialogurile astea imaginare de unde le-ai scos?

  2. Domnule Bota, sunt un admirator discret dar consecvent al articolelor dvs. Reprezentati de mult timp pentru mine un reper jurnalistic impotriva abuzurilor portocalii. Nu inteleg, insa, suvictivismul dvs in ceea ce-l priveste pe Domnul Presedinte Bojin Titu, care nu v-a facut nici un rau, nu a creat nici o animozitate si este un om de mare omenie. Domnul Bojin a fost mereu alaturi de breasla presei si cred ca simaptizeaza modul Dvs de a face jurnalistica. Cu stima si tineti-o tot asa. Va pup

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.