Trei maşini pline cu ţigări de contrabandă, găsite-n pădure

Trei maşini pline cu ţigări de contrabandă, găsite-n pădure

2
DISTRIBUIȚI

Trei maşini încărcate cu ţigări de contrabandă au fost descoperite, în această dimineaţă, în jurul orei 3, de poliţiştii de frontieră din tigari bond carasCaraş Severin în pădure, în apropierea graniţei cu Serbia, în zona cunoscută de localnici sub denumirea de Piatra Albă.


În baza unei informaţii, pe un drum forestier, în apropierea şoselei care leagă Oraviţa de Moldova Nouă, au găsit abandonate  un Ford, un Audi şi Dacia 1310. Maşinile erau pline cu ţigări de contrabandă, în vehicule fiind descoperite 5.240 pachete de  Bond Street, Slims Blue şi Fast, în valoare aproximativă de 36.550 lei. Ţigările erau şi cu timbru sârbesc şi fără timbru. În baza verificărilor întreprinse la faţa locului şi a amprentelor ridicate de criminalişti, poliţiştii de frontieră au stabilit că maşinile au fost conduse de B. Gheorghe, de 24 de ani, R. Ion, de 22 de ani şi D. Florin, de 30 de ani, toti fiind din Caraş Severin. Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar pe numele celor trei au fost întocmite actele premergatoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi evaziune fiscală.

2 COMENTARII

  1. ieftiniti tigarile deva dreaq, si atunci nu se mai intampla asa ceva, trafic etc. dupa ce ca nu e mancare si e scumpa, lasati tuvangura macar sa fumeze oamenii cate o tigara ieftina sa mai uite de necazuri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.