Un şofer de 19 ani s-a înfipt cu Mercedes-ul sub o remorcă

Un şofer de 19 ani s-a înfipt cu Mercedes-ul sub o remorcă

5
DISTRIBUIȚI

Un grav accident rutier a blocat, în această seară, timp de mai bine de două ore, circulaţia pe drumul european care leagă Timişoara accident  clk 1 paccident  clk 2 pde Arad. Tragedia s-a produs la intersecţia cu drumul care duce spre localitatea Carani.


Un camion cu remorcă, înmatriculat în Argeş, care transporta porumb, a ieşit pe drumul principal şi a fost lovit din spate de un Mercedes CLS. „M-am asigurat. Am văzut departe nişte faruri. Am intrat pe european şi am simţit o lovitură puternică în spate şi o bubuitură groaznică. CÂnd am coborât era maşina înfiptă sub remorcă”, a povestit şoferul camionului. Mercedes-ul, condus de un tânăr în vârstă de 19 ani, s-a chircit sub remorca încărcată, plafonul ajungând aproape la nivelul portierelor. Porumbul din remorcă s-a împrăştiat pe şosea, circulaţia fiind blocată în urma acestui accident. Şoferul a decedat imediat după producerea incidentului. Echipele de descarcerare s-au chinuit să scoată maşina de sub remorcă, fiind nevoie de un utilaj de deszăpezire pentru a smulge maşina contorsionată de sub remorcă.  Pasagerii dintr-o maşină care a fost depăşită cu puţine momente înainte de Mercedes au declarat că CLS-ul avea viteză foarte mare. Poliţiştii de la Rutieră continuă ancheta pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului.

5 COMENTARII

  1. Vita care a condus CLK-ul ce a patit ??
    Parinti, cumparati-le/dati-le pe mana CLK ,BMW si alte Audi ca sa va omorati copiii !! Parintii tanarului sunt vinovati de ceea ce s-a intamplat.

  2. Pai oamenii si-au permis un mercedes tare ca doar la pocaiti si la tigani se potriveste ..berbecul era si penticostal.Daca la impact vitezometrul sa blocat la 150km/h ,daca adaugi franarea avea lejer 200 .Fraa suparare dar isi merita soarta .Din partea mea:sa-i fie tarana usoara ……ca piatra de moara .A mai scapat lumea de un idiot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.