Supărare de vameş şpăgar:”În 30 de ani nu mi s-a întâmplat aşa...

Supărare de vameş şpăgar:”În 30 de ani nu mi s-a întâmplat aşa ceva” UPDATE 1 Află cine a fost arestat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

2
DISTRIBUIȚI

La Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie se judecă, astăzi, două loturi de arestaţi – poliţişti de frontieră şi vameşi de la Naidăş şi Stamora stamora 7 pMoraviţa, acuzaţi de DNA de luare de mită în formă continuată şi aderare la un grup infracţional organizat. În faţa judecătorilor au ajuns cărăşenii Bărăgan Valentin Ionică, Bîlbă Ion, Cean Orlando Gabriel, Chiriţoiu Victor, Ciobotariu Claudiu, Dăgăliţă Ion, Herdi Ioţa, Junc Adrian Ilie, Muntea Sabin , Ivanovici Dalibor, Mihăilă Camelia, Verdeţ Gheorghe, Ţinte Ovidiu Gelu, Radu Adrian Ilie şi Luca Cristian Daniel. În cazul lotului de la Stamora Moraviţa, doar cinci au fost arestaţi şi au făcur recurs – Dorobanţu Gheorghe Cătălin, Dan Sava, Petruţa Marius Horaţiu,  Cumpănăşoiu Ana şi Căncescu Claudiu Daniel. În cazul lui Burdan Ghiţă Cristian şi a lui Badău Teodor, DNA a făcut recurs împotriva deciziei Curţii de Apel Bucureşti de lăsare în libertate a celor doi.

Investigatorii cu identitate protejată sau nu, care au adunat probe împotriva şpăgarilor, au fost, din nou, acuzaţi că şi-au depăşit atribuţiile, printre altele susţinându-se că, la vama Naidăş, un camion încărcat cu ţigări de contrabandă ar fi primit undă verde chiar de la investigator.


Avocatul Cosmin Bolosin a susţinut că arestarea clientului său, Valentin Bărăgan, fostul şef al punctului de trecere a frontierei Naidăş, nu se mai impune deoarece „probele care au fost administrate sunt înregistrări telefonice, înregistrări video şi declaraţii ale investigatorilor, probe care nu pot fi influenţate de acesta”. Cei arestaţi au încercat să obţină eliberarea pe motiv că sunt bolnavi sau familiile nu mai au din ce sî se întreţină. Unul dintre vameşii de la Naidăş, care a dat declaraţie în faţa judecătorilor, a susţinut că faptele reţinute de DNA sunt neadevărate şi s-a arătat supărat de faptul că „în 30 de ani nu mi s-a întâmplat aşa ceva”. Rămâi pe PRESSALERT.ro să afli deciziile completelor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

UPDATE 1 În urma deliberărilor, instanţa a admis recursul DNA şi a dispus arestarea vameşului Teodor Bădău şi a agentului Ghiţă Burdan, ambii de la Stamora Moraviţa. Toate celelate recursuri au fost respinse, cei arestaţi rămânând după gratii.

2 COMENTARII

  1. Iata ca insfarsit i s-a infundat la madam Cumpănăşoiu Ana, parca a mai fost bagata intrun scandal de spaga pe la aeroport!!!
    Oare ce zic prietenii dansei de familie??? (se stiu ei care)

  2. Stai linistit, nu i se intimpla nimic….29 de zile de relax, si pe urma va fi mutata „disciplinar” desigur la Vama Otopeni sau Constanta-Sud, sau Constanta, sau Ploiesti (ca au nevoie de sefi de vama acolo, care se „integreaza” perfekt in sistem)
    In scandalul cu chinezariile si spagile de la Aeroport TM au mai fost implicati atunci, Chincea Ioan zis nelu Motor si Emil Craciunoiu….Toti sunt bine mersi…In urma scandalului E Craciunoiu a fost mutat „disciplinar” sef de vama la Vama Timisoara , nelu Chincea si Ana Cumpanasoiu (tot disciplinar, vai, sarmanii…) la vama Jimbolia….Acum va fi la fel aceeasi Marie cu alta palarie….pardon, aceeasi Ana cu alta destinatie….Nu va lasati impresionati de showl mediatic….Nu se intimpla nimic, doar suntem in Ro….Nu va fi niciodata facuta dreptate si ordine in aceasta tara !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.