Cine-s norocoşii din „lotul 140 şpagă” care n-au văzut arestul

Cine-s norocoşii din „lotul 140 şpagă” care n-au văzut arestul

3
DISTRIBUIȚI

Tsunami-ul antişpagă care a lovit vămile de la graniţa cu Serbia a dus până acum la arestarea a 91 de poliţişti de frontieră, vameşi, spaga stamora dga 1 ppoliţişti şi contrabandişti de ţigări, în şase cazuri instanţa decizând cercetarea în libertate a suspecţilor. Pe lângă toţi aceştia, mai există un lot consistent care a fost pus sub acuzare, dar în cazul cărora procurorii DNA au considerat că nu se impune arestarea, punându-le doar interdicţia de a părăsi ţara.  De la vama Stamora Moraviţa au scăpat să vadă arestul agenţii de la Poliţia de Frontieră Adrian Sverginski, Marian Degan, Corina Palimariu, Nicolae Mihalache şi vameşii Radu Horaţiu Griguţa şi Gheorghe Verdeţ. De asemenea, sunt cercetate cinci persoane suspectate de trafic cu ţigări – Ioan Zegrean, Emil Turlea, Ciprian Cius, Dumitru Irin Bratosin,în sarcina cărora s-au reţinut infracţiunile de dare de mită şi aderare la un grup infracţional organizat şi Claudia Răuţi pentru complicitate la infracţiunea de dare de mită şi aderare la un grup infracţional organizat.

De la P.T.F.


Foeni agenţii Adrian Ciobotaru şi Răzvan Dumitru Mitroi şi vameşii Ioan Prisecariu, Tiberiu Oprea, Andrei Kurilă şi Lucian Mitroi, acuzaţi de luare de mită în formă continuată şi aderare la un grup infracţional organizat.

La vama Naidaş, sunt cercetaţi în stare de libertate ofiţerul Mihai Constantin şi agenţii  Adrian Ion Brusture, Alin Daniel Chişereu, Florida Florea, Viorica Inţa, Ion Nicola, Zoranca Popa, Adina Tudor, Laviniu Rambu, Sebastian Hesse, Sorin Szabo şi Cosmin Graţian Ciocănel. Vameşii lăsaţi în libertate de la Naidăş sunt Virgil Nicoliţă, Doina Ursanu, Sorin Lupulovici, Claudiu Iorgovan, acuzaţi de luare de mită, în formă continuată şi aderare la un grup infracţional organizat şi Răduţu Dragomir, în sarcina căruia s-a reţinut infracţiunea de aderare la un grup infracţional organizat. Pentru dare de mită şi aderarea la un grup infracţional organizat sunt cercetaţi în libertate doi traficanţi de ţigări Nicolae Budişan şi Ion Buică, iar pentru complicitate la luare de mită a fost pusă sub acuzare Viorica Nedelcu, controlor la C.N.A.D.N.R.

3 COMENTARII

  1. Articolul ar fi trebuit sa se intituleze „care sunt criteriile dupa care au fost emise ordonantele de retinere si ulterior mandatele de arestare”, domnule Bota! Este un tip destept si știi ca justiția este (mai) egala pentru toți!

  2. N-au fost arestati pentru ca sunt COZI DE TOPOR SI TRADATORI NENOROCITI !!!!!
    AVETI NEVESTE SI COPII . Nu va este frica de rasplata faptelor voastre , SCARBELOR !!??

  3. da dragii tatii,dar pe cristea florin de la politia rutiera jimbolia nu la vazut nimenea cand facea drumul la contrabandistii cu tigari prin jimbolia,sau aia nu se pune ???

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.