Ciuhandu deranjat că nu s-a respectat secretul asupra raportului Curţii de Conturi

Ciuhandu deranjat că nu s-a respectat secretul asupra raportului Curţii de Conturi

7
DISTRIBUIȚI

Gheorghe Ciuhandu s-a declarat, astăzi, nemulţumit de faptul că raportul Curţii de Conturi după verificările de la Primăria Timişoara gheorghe ciuhandu primarul timisoarei 02 pnu a rămas confidenţial „după ce ni s-a atras atenţia în mod special asupra acestui lucru de către cei de la Curtea de Conturi. Spre surprinderea mea am văzut că au apărut informaţii în presă, după ce ni s-a spus despre acest caracter confidenţial. Nu este o conduită corectă din partea lor. Nu mă deranjează că a apărut în presă. Înseamnă că ziariştii ştiu cum să afle. O să contestăm acest raport în instanţă”. PRESSALERT.ro a prezentat, în exclusivitate, constatările auditorilor legate de folosirea ilegală a banilor daţi echipei de fotbal FC Timişoara, „ţeapa” dată bugetului local prin afacerea spaţiilor publicitare sau despre tunul imobiliar de la complexul Aurora.


Referindu-se la situaţia de la complexul Aurora, primarul Gheorghe Ciuhandu a afirmat că ” o să ne definitivăm poziţia. Am cerut o evaluare la faţa locului. Este o problemă veche de 20 de ani. Am avut o discuţie cu cetăţeanul de acolo. Dacă nu o să picăm pe ce spune Curtea de Conturi, o să contestăm pomelnicul de probleme pe care ni l-a lăsat. Nu vreau să facem spectacol public. Mergem în instanţă”. Întrebat dacă se pune problema unei analize a activităţii Direcţiei de Patrimoniu, unde au fost descoperite cele mai grave probleme, primarul Ciuhandu a susţinut că deoacamdată nu se impune şi că se va rămâne doar la atacarea în instanţă a actului de control.

7 COMENTARII

  1. Ce nu spune acest jalnic ipochimen al administratiei urbei noastre, este urmatoru’ fapt: atacarea raportului in instanta nu suspenda punerea in executare a masurilor dispuse de auditorii Curtii de Conturi.
    Asta o stie si Ciuhendu si Tata Jean, dar arunca praf in ochii timisorenilor, poate poate mai pune cineva boticu’. Nepunerea in executare a masurilor dispuse de auditori este fapta penala.
    Referitor la pastrarea secretului asta chiar este culmea. Adicatelea tu, primaru’ barbos, dupa ce mi’ai cheltuit banu’ public dupa cum a vrut muschiuletzu’ lu’ matale, acuma te burzuluiesti daca boboru’ alegator afla ca a fost mintit, furat, shmenozat. Cum poti invoca pastrarea secretului cand este vorba de banu’ public, bani pe care timisorenii ingheata si stau la coada ca sa ii aduca ofranda.
    Nea Jeane, explica la ipochimen ca ceea ce face el, prin nepunerea in executare a masurilor dispuse in urma auditului se cheama fapta penala si iarasi trebe sa mai dea neshte apartamente de protocol pe la denea.

  2. si noi salariati din Primarie sustinem ca curtea de conturi trebe sa tina cu conducerea orasului si nu sa ne deie pa mana lu ziaristii astia care habar nare cum sa conduce un oras asa greu ca timisoara secrete de asemenea gravitate . are dreptate domnu doctor inginer Ciuhandu . pentru cate am facut noi pentru cetatenii din timisoara putea sa ne respecte munca si zilele si noptile sacrificate pantru oras. asa sa stitz.traiasca dom primar dom secretare si dom miut care face atatea pentru orasi locuitori.

  3. am uitat. domle aburici
    sa nu mai jicnesti pe domnu primare cal faci barbos sil faci chipomen astai vorba tare urata pa tiganeste. satz fie rusine io cred ca dumneta consumi multe beuture alcoholiste si dupaia tea puci sa scriesti lucruri si vorbe de rusine in rumaneste si in tiganestie.

  4. @bere
    Ipochimen vine din grecul ipochimenon si inseamna individ, personaj, ins.
    A se citi urmatoarea explicatie din DER: ipochímen (ipochímeni), s. m. – Persoană, individ. – Mr. ipuchimen. Ngr. ὑποϰείμενον (DAR; Gáldi 200). Sec. XVIII, înv..
    Asa ca a apela pe cineva ca ipochimen, nu este o jignire. Jignire este pentru cineva neinstruit, ca sa nu zic incult.
    Iar referitor la secrete, instantele de judecata s’au pronuntat de nenumarate ori si au spus de fiecare data ca, tot ce priveste cheltuirea banului public nu este secret si trebuie comunicat oricarei persoane interesate.
    In plus, ma deranjeaza sa fiu condus de barbosi. Io consider ca barbosii au ceva de ascuns, de aia isi lasa barba sa le acopere fizionomia.

  5. mah dom ipochimion aburici
    hai ca ma nervezi dija. adica domnii popi care totz poarta barba inclusiv prea fericitii archihmandritz si alti sfintiile lor insamna cau ceaua de ascuns , hai ????????
    hai nu mai fi reu si lasan-e sa lucram in liniste pentru cetatenii orbei asteia. uite ca de rivilion am facut cinste la totz pensionari care sor veselit cu beutura(dom cojocare secretar o pus la bataie o damijana plina ochi cu rachie de sustra!) si tantz ca dimineatza erau totz muci. si iele si iei. saracii batrani ca sh-asha nu mai au mult de treit ca acush acush dau coltzu .noi pa astia ne bazam la votari. sa fie clar.
    dumnezau sa te imbuneze si satz deie lumina ceriului si linishtea locului cu multa verdeatza si hogina veshnica . doamne agiuta si aleluia amin !

  6. Oameni buni ati vazut vreun hot care sa se duca singur sa scoata din cui catusele si sa si le puna pe labute?
    Vreti sa vedeti acuma in persoana astora? Nu va faceti vise desarte.
    Ieri declarau mai marii primariei ca au atacat raportul Astazi spun ca il vor ataca. Astia cind spun adevarul?
    Eu l-am ascultat odata pe Ciuhandu cind se jura ca luna august 2007 urmeaza dupa luna noiembrie 2007.Toata discutia a pornit de la refuzul meu sa donez pamint statului. Am incercat sa ii spun ca taranistii sustin ca apara dreptul de proprietate, ca instantele au dat cistig de cauza in revendicare si lui Hohenzolern, ca nu pot fi obligata sa donez Se uita in ochii mei cu tupeu, sustinea ca actul de donatie reprezinta o obligatie cetateneasca. asa ca nu am rezistat si i-am zis Domnule daca dumneata zici ca esti un taranist autentic si te comporti in acest mod ,imi dau seama ce s-a intamplat inainte de 1989 si dau dreptate comunistilor.
    Ciuhandu acesta constituie un subiect bun de investigatie pentru criminalistica contemporana.
    Referitor la barba primarului va mai aduc la cunostinta o intamplare. Dupa anul 2000 primarul a aparut intr-o fotografie imbracat cu scurta lui de culoare nespalata si cu esarfa tricolor s-a pozat alaturi de o regina dintr-o tara vestica Nu mai stiu care. Dupa citeva luni l-am intalnit si l-am intrebat
    -Domnule primar nevasta te vede cind pleci dimineata de acasa si te lasa sa pleci cu imbracamintea murdara asa cum te-ai prezentat la intalnirea cu regina?
    -Doamna nimeni nu mi-a spus asa ceva pina acum
    -Domnule primar iti spun eu ca ar trebui sa-i fie rusine nevestei cind se uita la poza aceea in care se vad petele de mizerie pe scurta peste care purtai tricolorul

  7. @bere
    Dupa ce ti’am citit ultimu’ comentariu, am inteles de ce ti’ai luat nick’name de „bere”.
    Se vede ca in suflet tanjesti sa fii ca berea: rece, pe masa si cu spume la gura.
    Limbaju’ pe care il folosesti, desi se doreste a fi smecheros de fapt este jalnic. Desi se doreste a fi limbajul unui banatean, razbate din el limbajul unui sarma venit cu trenu’ foamei, care cauta sa’si piarda urma.
    Dar vezi ca vine delegatu’ de la Iasi si cand o striga SAAARRRMAAAAA!!! reflaxu’ este neconditionat si ai grija.
    In plus, afla de la mine rachia de Sustra este cam apoasa si acra, ca nu prea au rabdare cei de acolo sa se coaca bine prunele si scutura pomii. In plus, cam lasa mult din coada sa curga si iese cam slaba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.