Comisarul Mureşan, acuzat de şantaj, eliberat din arest pe motiv de moralitate

Comisarul Mureşan, acuzat de şantaj, eliberat din arest pe motiv de moralitate

28
DISTRIBUIȚI

Judecătorii Tribunalului Timiş şi-au motivat decizia prin care au dispus eliberarea din arest a comisarului Ioan Mureşan de la ioan muresan comisar gf 1 pGarda Financiară, pus sub acuzare de DNA pentru şantaj. Mureşan a fost arestat de Judecătoria Timişoara, fiind acuzat că a efectuat un pseudo-control la o firmă pentru  a determina plata unor facturi restante către firma Pasmikorones SRL, ameninânţând că în caz contrar va aplica o amendă sau chiar va suspenda activitatea.


Apărătorii lui Mureşan au făcut recurs, care a fost admis, înlocuindu-se măsura arestării preventive cu interdicţia de a nu părăsi ţara. În sentinţă Tribunalului Timiş se arată că „comiterea unei infracţiuni, chiar de o gravitate deosebită, nu constă prin ea însăşi temei pentru privarea de libertate a inculpatului sub forma detenţiei preventive”. Judecătorii au considerat că Mureşan nu reprezintă un pericol pentru ordinea publică, iar „fapta reţinută (şantaj, n.a.) nu mai poate în prezent să aducă atingere în vreun fel ordinii publice prin suscitarea unei tulburări sociale urmare a reacţiei publicului la săvârşirea ei”.

Analizând probele de la dosar, instanţa a constatat că pericolul să se sustragă de la anchetă este diminuat de „circumstanţele personale ale acestuia cum ar fi moralitatea, cariera acestuia, legăturile familiale, domiciliul, lipsa antecedentelor penale”. De asemenea, a contat şi caracterizarea făcută comisarului Mureşan de şefii de la Garda Financiară  în care se arată că ” în activitatea desfăşurată, atât în acţiunile de control, cât şi în relaţiile cu colegii de serviciu a dovedit o probitate morală şi o deontologie profesională deosebită”.

28 COMENTARII

  1. Abureala nene. Abureala de doi lei covrigi si mosi pe grosi.
    De fapt, cel mai mult a contat la eliberarea ipochimenului Muri pledoaria distinsului avocat Florin ex-Florea Kovacs, avocat de renume mondial, autor a nenumarate tratate de drept, doctor honorius (prigonius) causa al renumitei Facultati de drept din Remetea Mare. Din ceea ce mi’a zis unu’ care a stat la geam (si a inghetat) pledoaria distinsului Florin ex-Florea Kovacs (supranumit si Forintz Kovax – de eurocopita vip in banat), avocat pledant al Baroului Remetea Mare, a fost elementu’ hotarator ce a stat la baza convingerii „intime” a instantei. Cica, dupa pledoaria distinsului personajele de sex feminin, au fugit repede din Tribunal si au devalizat magazinul derectorului Sanmartinean, cumparandu’si chiar si doua perechi, asta ca masura de precautie in cazul unui bis la bara din partea distinsului avocat.
    Dupa un asemenea succes, derectorul Sanmartinean a vorbit cu Brendu’ sa’i puna o pila sa’si deschida un magazin de chiloti in incinta Tribunalului si angajarea pe post de pledant permanent a distinsului avocat. Angajare remunerata cu procent din vanzari.

  2. …Era de asteptat! Si, a propos, ce fata si ce cap are dinamovistul Muresan! Iti da fiori! Parca-r fi tatal lui Gadea de la Antena 3!

  3. @ Aburici de mehala:
    Scuze daca par caraghios sau naiv,,,, dar de mult voiam sa intreb…, cine-i sinistrul ce cu onoare aste numit pe aici, pe colo Pitzipuncu’ Gastric? Multumesc de raspuns…

  4. @corrado carani
    Daca citesti postarile mai vechi te vei lamuri ca Potzyponcu’ Gastric este un ipochimen care haleste langoase cu o pofta de speriat. Este sluga Brendului prea plecata. Este ala care a tras tzepe vecinilor promitandu’le ca le face nu’s ce parc la capatu’ strazii. Este lingaul preferat al Coanei Joitzyca, pardon Nutzyca. Unde veizi o poza cu un ipochimen care haleste langoase citeste comentariile si’ti vei da seama.
    Lectura placuta.

  5. abramburici de mehala, iarasi nu poti dormi din pricina dlui avocat KOVACS, se vede fraiere ca te roade invidia pentru orice succes repurtat de celebrul avocat FLOOORIN KOVACS,mai ales in cazurile Cocoana si Radisson hei dar in cazul Muresan ce mai zici boule care esti? Parca ziceai deunazi ca e ultimul comentariu pe care il faci la adresa domnului avocat, ma bucur ca te ai razgandit, ce fiinta cretinoida esti ha ha ha.
    Nu mai ai nici o dezvaluire interesanta sa ne dai oau oau despre distinsul avocat Kovacs ? slab securist idiot de a dreptul.
    Domnului Kovacs i se rupe de un fraier ca tine si ca sa mori de ciuda tu niciodata n ai sa ajungi la valoarea domniei sale, nici la starea lui materiala – ha ha lepadatura ha ha ! Vai ce frica trebuie sa ii fie domnului avocat de tine, gunoi stradal si vita incaltata!

  6. @aburici de mehala,vai dar nu se poate, parca spuneai ca ne parasesti fara sa ne mai dai informatii de top(oau,oau) despre celebrul avocat KOVACS, esti un jeg ordinar daca acum bati in retragere fara sa ne spui tot ce stii, informatii compromitatoare nu mai ai sa ne dai?, chiar acum cand incepuse sa ii fie frica domnului avocat de tine prin dezvaluirile pe care o sa le faci despre excelenta sa? Halal securist, ce sa zic! un bou fara margini, care comenteaza orice articol\ fara sa aiba nimic esential de spus.
    Nu se poate sa nu fi auzit de faptul ca domnul avocat FLORIN KOVACS este autorul conceperii si promovarii unor acte normative – aleg la intamplare de ex legea privind combaterea violentei in familie,impreuna cu Mona Musca, Minodora Cliveti si Simona Marinescu, are numeroase articole de specialitate pe care un bou ca tine oricum nu le-ar fi putut intelge, a fost mentionat in Raportul de tara al Departamentului de justitie al SUA, in capitolul privind libertatea presei, cu cazul jurnalistului Malin Bot vs Primarul Timisoarei, cand acesta din urma a dispus printr-o masura abuziva retragerea acreditarii jurnalistului, ori eu care lucrez de foarte multi ani cu dansul nu pot sa nu raspund la un nemernic de doi bani ca tine, care nu se poate compara cu distinsul avocat FLORIN KOVACS.
    Abramburici de mahala, esti un ilustru anonim si sunt convins ca nu vei ajunge niciodata sa iti depasesti conditia de oligofren frustrat,vita incaltata si parazit al societatii, pe cand domnul avocat va continua sa straluceasca profesional, spre invidia ta, va acumula si mai multe case, masini, succese si isi va creste popularitatea, iar tu o sa crapi de ciuda ha ha ha oligofrenule.

  7. @miatovici, ilascovici
    Gresesti. Nu’ti mai raspund tie. Tu nu vezi ca ai devenit ridzicol? Ai inceput sa ai accese de schizofrenie paranoida si te repeti cu multe din afirmatii.
    OooKeeeey! Am priceput ceea ce ai vrut sa spui si achiesam la cele afirmate de tine. Dar nu ne mai zgaria inteligenta prin folosirea de expresii agramate. Te rugam din suflet.Informatiile sunt publice, se gasesc pe site’urile institutiilor publice, gen Ministerul Finantelor, Oficiul National al Registrului Comertului, ANAF, ANI, Vrajitorul.eu si altele.
    Hai, PA. Va (te) pup.

  8. @aburici de mehala, dar ce te agiti asa, ai inceput sa transpiri rece dobitocule? te a apucat frica? ha ha fiinta cretinoida! mai roaga ma putin sa nu te mai agasez cu inteligenta mea ha ha ha.Ma bucur ca achiesezi la cele scrise de mine si de colegul ilascovici adica recunosti pe deplin ca esti o bou fara margini, vita incaltata, cretin, oligofren si idiot atunci cand te iei fara rost de distinsul domn avocat FLORIN KOVACS? e asa mai merge, imi pare bine de cunostiinta hi hi! iar cat despre agramati – tu esti primul agramat,pe deasupra analfabet, pai tu esti in stare sa analizezi un text, cata vreme faci atatea greseli ortografice de mi -ar fi rusine sa mai intru pe comentarii.
    Vreau totusi sa retii, ca domnului avocat KOVACS i se rupe de un frustrat ca tine si va continua sa acceada spre cele mai inalte culmi profesionale si sociale, precum si de bunastare materiala, pe cand tu un jeg ordinar, vei ramane un nimeni in orasul asta si la fel de anonim precum numele tau de abramburici de mahala ha ha ha.

  9. @miatovici
    Dupa ce am citit ultimu’ comentariu, am ajuns la concluzia ca tu esti cel mai mare dusman al distinsului avocat, savant de renume Florin ex-Florea Kovacs (numit de unii rauvoitori si Forintz Kovax). Agramatsimele tale, laudele desantate si chiar limbiste, pe ici pe colo, chiar in partile esentiale si moi ale dlui avocat, injuriile suburbane (as putea zice de Remetea Mare) ii aduc cel mai mare deserviciu distinsului avocat Florin ex-Florea Kovacs. Referitor la afacerile dlui. avocat nu sunt eu in masura sa ma pronunt. Pentru asta exista organismele profesionale al Baroului de avocati Timis, Finantele, Casa de Sanatate si altii. Ei pot sa certifice daca dl. avocat si’a achitat taxele aferente activitatii, daca si’a declarat toate veniturile in mod corect si alte asemenea.
    Pana una alta, mai usor cu pianu’ pe scari ca imi amintesc ca noi platim curentu’ mai scump din cauza unui grup condus de dl. Boghiu (sau cum il cheama pe sefu’ lotului Electrica) care a devalizat Electrica de foarte multi bani. Si cine l’a ajutat pe ipochimen sa scape de puscarie, parca distinsul avocat Florin ex-Florea Kovacs. Asa nu se numeste favorizarea infractorului? Iar cresterea pretului curentului a avut ca urmare cresterea cazurilor de furt de energie elctrica. Ca de, unii n’au mai putut sa plateasca pretul mai mare.

  10. @aburici de mahala, mare dobitoc esti – pai nu sti nici macar denumirea corecta a institutiilor de care vorbesti si tu ti prelegeri de moralitate la altii? „Baroul de Avocati Timis, Casa de Sanatate si altii” denumireacorecta este BAROUL TIMIS intrucat Barourile nu pot fi de macelari ci numai si numai de avocati idiotule ha ha, la fel si cu „Casa de Sanatate” bine ca nu i ai spus de binefacere sau altfel cretin ce esti se numeste Casa de Asigurari de Sanatate, dar o vita incaltata ca tine deh de unde pretentii la un abrambramburici care are aere de jurnalist sub acoperire.Nu se spune „si altii” ci si altele sau alte(institutiile) analfabetule.
    Sper sa pricepi cap sec, vita incaltata.
    Te rog, sunt dispus sa iti dau spaga numai sa ne mai dai ceva compromitator despre domnul avocat Kovacs – ha ha sa vada ce tare esti tu un jeg cretinoid pe langa dansul!

  11. @abramburici oau oau te rog neaparat sa sesizezi toate organismele Pamantului sa il verifice pe domnul avocat Kovacs, poate poate iti da si tie de un langos sarantocule de frica sa nu mai faci dezvaluri santajistule care esti ha ha ha .

  12. @aburici de mahala, mare dobitoc esti – pai nu sti nici macar denumirea corecta a institutiilor de care vorbesti si tu ti prelegeri de moralitate la altii? „Baroul de Avocati Timis, Casa de Sanatate si altii” denumireacorecta este BAROUL TIMIS intrucat Barourile nu pot fi de macelari ci numai si numai de avocati idiotule ha ha, la fel si cu „Casa de Sanatate” bine ca nu i ai spus de binefacere sau altfel cretin ce esti se numeste Casa de Asigurari de Sanatate, dar o vita incaltata ca tine deh de unde pretentii la un abrambramburici care are aere de jurnalist sub acoperire.Nu se spune „si altii” ci si altele sau alte(institutiile) analfabetule.
    Sper sa pricepi cap sec, vita incaltata.
    Te rog, sunt dispus sa iti dau spaga numai sa ne mai dai ceva compromitator despre domnul avocat Kovacs – ha ha sa vada ce tare esti tu un jeg cretinoid pe langa dansul!

  13. @miatovici, ilascovici, dinubarbu etc.
    Desi ti-ai luat diverse nickname’uri se vede de la o posta ca esti una si aceeasi persoana. Sa inteleg ca daca distinsul avocat Florin ex-Florea Kovacs se cearta cu Malin Bot o sa’ti iei si nick’ul de Botoxici? Sau Botulinici?
    Ti’am mai spus ca ma confunzi cu sefu’ garii din Beclean.
    Referitor la banii pe care i’ar castiga dl. avocat se pare ca anul 2009 afost cam slabut. Se pare ca dl. avocat a venit cu bani de acasa, cel putin la firma Kovacs&Kovacs Consulting. Conform datelor de pe siteul mfinante.ro, dl. avocat a incasat 15.000 de RON (cam slabutz) si a avut cheltuieli de 19.000 de RON. Deci gaura de 4.000 de RON. Sumele mie imi par cam derizorii. Sau sa inteleg ca distinsul avocat nu declara toate veniturile incasate?
    Referitor la denumirile exacte ale institutziilor imi fac mea culpa. Io nu umblu toata ziua pe la aceste institutii. Referitor la Barou, io am crezut ca distinsu’ avocat Florin ex-Florea Kovacs face parte din Baroul Remetea Mare (asa am citit pe un site acu’ cativa ani), dar se vede ca m’am inselat. Imi cer scuze.
    in alta ordine de idei, am vazut ca ai idei putine dar fixe, pe care le sustii cu tarie. Observ ca ai o problema de cu personalitatile. Io cred ca tu prezinti sindromu’ aparitiei unor personalitati multiple. Nu’ti fa probleme, exista solutii pentru situatia ta. Se poate rezolva cu terapie psihiatrica de specialitate combinata cu o medicatie adecvata. Face minuni o cura de terapie la Gataia sau Jebel. Sau la Spitalu’ 9 din Bucuresti, coleg cu Vadim de salon.
    Observ ca ai un tic verbal: „ha, ha, ha”. Mi te si imaginez cum stai aplecat asupra tastaturii cand scrii aceste postarii si ranjesti sardonic, spunandu’ti in gand: „Acu’ il termin. Praf il fac.” si mai scrii o rafala de „ha, ha, ha”. Afla ca ma dicstreaza cand observ ca paranoia schizofrenida de care suferi te face sa scrii tot mai multe rafale de „ha, ha, ha”. Dar te rog ai grija, face rau la hertz si poti face un atac cerebral si cu cine ma mai conversez p’aici.
    Referitor la sesizarea unor institutii cu privire la activitatea unuia sau a altuia, afla ca nu’mi sta in caracter. In plus, un abur nu are personalitate juridica, deci nu poate sa faca o sesizare. Aburu’ acu’ egzista, acu’ dispare. Nimeni nu poate sa ia in considerare o sesizare, chiar daca as putea sa o materializez si sa o astern pe hartie. Pe calculator este altceva. Aici se folosesc bitzi, adica o succesiune de 0 si 1. Este mult mai simplu. Cam ca o fanta de lumina. Acu’ o acoperi, acu’ o descoperi.
    In abjectia ta esti simpatic. Acu’ il inteleg pe Arghezi cu al lui ciclu Flori de mucigai, sau pe Fane Jeg cu ale lui poze.
    Oricum raman la ideea mea. Postarile tale ii fac mai mult rau distinsului avocat Florin ex-Florea Kovacs. Dar asta e. Nu’ti poti alege fanii. Unii chiar sunt atat de fanatici incat devin ca neshte „pitbuli” cand li se pare ca cineva atenteaza la imaginea idolului. Relax. N’are nimeni grija idolului tau si nici nu atenteaza nimeni la averea lui.

  14. @vai aburici de mehala, ce grija ai tu de incasarile domnului avocat Kovacs, boule daca esti un smecher asa cum te crezi de ce nu verifici si incasarile de la cabinetul avocatial, care in mod sigur depasesc cateva miliarde, spre disperarea ta cretinule – tu oricum nu o sa poti numara in viata ta jegoasa atatia bani cate incasari a avut domnul avocat in 2009 HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA – disperatule ce n ai da sa te numesti FLOOORIN KOVACS si sa ai popularitatea dansului, faima si prestigiul profesional, dar am vazut ca te roade in mod special AVEREA SA HA HA HA si pe deasupra mai plateste si taxe mici ha ha ha, ca sa se oftice fraieri ca tine!

  15. @aburici de mehala
    Ma apuca rasul, teribil de artagos mai esti, dar spune drept, vrei o spaga sa nu mai scrii despre domnul avocat Kovacs?
    Iti atrag inca odata atentia ca esti agramat si analfabet, la postarea anterioara ai scris”ASA NU SE NUMESTE FAVORIZAREA INFRACTORULUI”? CORECT ERA „ACEASTA SAU ASTA NU SE NUMESTE FAVORIZAREA INFRACTORULUI? Deh, esti un oligofren, dar am sa iti spun un banc poate de prinzi ce inseamna favorizarea infractorului: CEL CE AJUTA UN INFRACTOR INAINTE SAU IN TIMPUL SAVARSIRII INFRACTIUNII SE NUMESTE COMPLICE SI VA PLATI PENTRU ASTA, IAR CEL CARE AJUTA UN INFRACTOR DUPA CE A SAVARSIT INFRACTIUNEA ESTE AVOCAT SI ESTE PLATIT PENTRU ASTA – acum intelegi vita incaltata cum sta treaba cu favorizarea infractorului?

  16. @ilascovici, miatovici etc
    Se pare ca ai lipsit la lectia cu semnele de punctuatie.
    Relax, monsher. Mai dormi si tu. Sa postezi la ora 1 noaptea este cam nashpa. Cand mai dormi? Ai si tu viata sau intreaga viata iti este dedicata distinsului avocat Florin ex-Florea Kovacs? Mi’as dori si eu un asemenea aplaudac, dar mai cult un pic. Ricturile tale imi dau fiori. In plus, acu’ am inteles si io cum au aparut dictatorii. Din cauza unora ca tine. Aplaudaci, limbisti si lingai ca tine au creat rasa dictatorilor. Iar dictatorii de obicei pe astia i’au lichidat primii. Va meritati soarta. Iti urez limbi placute in continuare. Pofta buna.

  17. @aburici de mehala, intradevar nu dorm noptile stau si te monitorizez pe tine, oligofren cu aere de jurnalist sub acoperire ha ha ha. Se vorbeste prin oras ca postezi tot felul de prostii despre orice om important, poate il sperii si iti da si tie o spaguta, ca faci foamea cretinoidule, este adevarat? Pai tu faci foamea boule pentru te freaca grija veniturilor domnului avocat Kovacs – ha ha ha si pe deasupra mai plateste si taxe mici sau deloc ca sa se oftice gunoaie stradale cu aere de jurnalist ca tine.

  18. @miatovici, ilascovici, dinubarbu etc.
    Vad ca’ti pastrezi bunu’ obicei de a posta noaptea comentarii pe acest site. Afla de la mine ca noaptea este bine sa faci alte lucruri. Uite, io de egzemplu, asta noapte cand tu te incrancenai pe tastatura io bantuiam prin cluburile din Timisoara. Iti pot recomnda cateva: Fratelli, Le Cinema, Heaven, The Note, Setup. Io de exemplu, aseara am fost in Le Cinema. Fain. Select.
    Chiar ma gandeam ca tu ascuns in meandrele internetului stai ascons si incerci sa-ti reversi ultimele frustrari.
    Astazi, de dimineata cand impreuna cu un amic, savuram un pahar de armagnac si pufaiam un cohiba (cam dulce, io prefer de multe ori un monte cristo – este mai tare si mai masculin, dar gusturile stii si tu ca nu se discuta), m’a intrebat: Bre, aburici ce ai cu saracu’ Florinel? Ti’a facut ceva?.
    I’am raspuns ca nu am nimic cu distinsul avocat Florin ex-Florea Kovacs. Io de fapt, i’am raspuns amicului, nu polemizez cu distinsul avocat, ci cu un postac care’si ia diverse nick’uri si prin postarile lui ii face mari deservicii. De cat sa fiu aparat de un asemenea personaj mai bine lipsa.
    Acu’ in alta ordine de idei, parca spuneai ceva de spagi. Asta este o alta modalitate de a denigra o persoana, incercand sa acreditezi ideea ca de fapt persoana care scrie despre tine (sau despre alta) este platita si ca tot ce scrii nu este adevarat. In primul rand, io nu am solicitat nimic distinsului avocat Florin ex-Florea Kovacs. Nu exista nici o persoana in Timisoara, care sa spuna ca je a solicitat ceva pentru a nu mai comenta. Multi avocati, care dimineata se saluta cordial cu distinsul avocat Florin ex-Florea Kovacs, imi trimit pe mail diverse intamplari care nu’l pun intr’o postura prea magulitoare pe acesta. Am preferat sa nu le fac publice, deoarece io chiar tin la secretul corespondentei, mai ales ca este a mea. Dar sa stii ca rad copios. Sunt intamplari haioase din sala pasilor pierduti.
    Acuma referitor la plata taxelor. Pai tu prin postarea ta „ha ha ha si pe deasupra mai plateste si taxe mici sau deloc ca sa se oftice gunoaie stradale cu aere de jurnalist ca tine” il incriminezi pe distinsul avocat Florin ex-Florea Kovacs, insinuand ca acesta face tot felu’ de manarii pentru a platii taxe mici sau deloc (asta ca sa moara de ciuda unii si altii). Parca fapta asta aduce a evaziune fiscala? Nu stiu. Poate ne lamuresti tu mai bine.
    Acu’ in alta ordine de idei, ce folos ca ai averi, case, mertzane si beamveuri, bijuuri, auricale, diamanticale si melearde in conturi? Daca nu ti’ai tras o tziitoare topmodela, cu care sa rupi gura targului, prin cluburile de fitze din Timisoara.
    Geaba ai bani si faima, daca n’ai amanta tanara. Ai vazut la Berlusconi? Are parte numai de bunaciuni si prospaturi. Ala faimos si miliardar.
    Geaba muncesti pentru glorie si eternitate, daca nu stii sa te bucuri de viata. Si ce este mai frumos in viata, decat sa te afisezi la un restaurant elegant la brat cu o topmodela, sa crape de ciuda ailalti.
    Iar referitor cu sintagma jurnalist sub acoperire, afla ca ea este superflua. Ma confunzi cu sefu’ garii din Beclean. Nu sunt jurnalist si nici nu vreau sa fiu. Nu ma iau de orice om important din Timisoara. Scriu doar daca vreunu’ derapeaza de la reguli de conduita sociala sau fac afirmatii jignitoare. De exemplu, distinsul avocat Florin ex-Florea Kovacs cand nu’i convine o sentinta spune despre ea „ca este abjecta”. Asta a fost fraza memorabila care l’a adus pe distinsul avocat Florin ex-Florea Kovacs, in vizoru’ lu’ je. In alta ordine de idei, circu’ pe care’l face distinsul avocat Florin ex-Florea Kovacs este chiar amuzant.
    Hai, PA. Te pup.

  19. Bre abramburici de Ronat ce te -ai mai oparit la fund , unde te gasesc sa iti dau niste pudra de talc sa iti treaca opareala fraiere si bulangiu ce esti? Vai,dar cred ca domnul avocat Kovacs este foarte ingrijorat de faptul ca tu scrii in continuare despre domnia sa, te rog ai mila! Ce cretin esti abramburici ha ha ha! Mori de ciuda ca tu nu ai veniturile domnului Kovacs este ?si pe deasupra mai plateste si taxe mici sau deloc- tot ca sa crape de ciuda fraieri ca tine! pentru ca domnul avocat este un privilegiat si are dispensa de la oranduire hi hi hi. Ca sa retii, cap sec, domnului avocat i se rupe de un cretinoid ca tine ha ha ha.In legatura cu spaga, ai inteles gresit prostanacule, eu nu am scris ca esti platit pentru a posta ci din contra faci foamea prin baruri si cluburi asa cum ai recunoscut si tu deunazi in postarea anterioara si crezi ca tot scriind prostii despre oameni puternici si importanti din Timisoara iti vor da, pentru a nu mai scrie si tie de un langos sa nu mori de foame vita incaltata si tentativa de jurnalist ce esti, insa domnul Kovacs este mult prea important si mult prea inteligent si bazat ca sa te bage in seama, asa ca eu mi am propus sa iti raspund pana ti se acreste fraiere. Vai te rog nu pomenii de evaziune fiscala, am inceput sa am fiori ce termeni inteligenti ai in vocabular boule care esti ha ha ha insa te rog nu mai folosi cuvinte la care nu le cunosti intelesul, vorbeste cu cuvintele tale – abramburici oligofren ha ha ha. Zici ca ii fac vreun deserviciu celebrului avocat prin faptul ca iti raspund tie paranoicule? Ai vrea sa nu iti raspund este? sa poti scrie tu ce vrei, pai unde te crezi dobitocule – avem libertate de exprimare asa ca tu arunci cu laturi, tu sa le mananci ha ha ha.

  20. @aburici Mai sa fie, am retinut bine, tu intervi cand oamenii
    derapeaza de la „reguli” de conduita sociala? Ti am spus ca esti analfabet, se scrie corect regulile sau normele de conduita sociala,ai inteles dobitocule, cu cine ai facut gramatica in scoala? dute sa ii dai banii inapoi ca n ai invatat nimic! Spui ca afirmatia domnului avocat ca sentinta de arestare este abjecta in cazul comisarului de garda financiara Muresan Ioan te a iritat? Pai bine boule daca nu era o solutie gresita cum iti explici ca Tribunalul Timis a desfiintat o, a facut o praf si l a pus pe om in libertate de sub puterea sentintei abjecte? vai cat esti de prost, tu te ai gasit sa fi lupul moralist dute n mXXXX de idiot!

  21. @miatovici, ilascovici, dinubarbu etc.
    Tu chiar nu ai somn? La ora aia (unspe noaptea) se face altceva, nu se sta pe net ca sa postezi comentarii isterice. Io cred ca ia o problema de dinamica sexuala, alfel nu’mi explic comentariile pe care le postezi.
    Hai PA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.