Cum se umflă preţul firului de iarbă?

Cum se umflă preţul firului de iarbă?

6
DISTRIBUIȚI

semne de intrebarePRESSALERT.ro va prezenta, mâine, modul în care este crescută artificial valoarea lucrărilor efectuate la spaţiile verzi din Timişoara.


Care sunt firmele de casă ale celor de la Direcţia de Mediu, cum sunt umflate valorile estimate ale lucrărilor, ce scuze găsesc angajaţii municipalităţii pentru matrapazlâcurile pe care le supervizează, veţi putea citi aici.

6 COMENTARII

  1. bine, si care este problema voastra ????????????????
    am mai spus-o de cateva ori doar. daca nu s-au sesizat Curtea de conturi, Parchetul , M.A.I. si in final Instantele de judecata inseamna ca totul este perfect legal !
    atunci de ce mai incitati cetatenii impotiva primarului, secretarului directiei de mediu etc etc ?????????????????
    numai asa ca sa va aflati in treaba s-au …serviti cumva niscai comanda politica.

  2. @AZAZEL:
    1. Trebuie sa le spui cititorilor „Pressalert” ca ti-ai ales ca pseudonim numele unui demon prebabilonian crud, primitiv si, intamplator sau nu, cu pielea portocalie;
    2. Sa intelegem din postarea ta ca Dragos Bota nu are voie sa scrie decat despre cazuri in care s-au pronuntat deja institutiile enumerate de tine mai-sus? Confunzi jurnalistii cu purtatorii de cuvant, nu te supara!

  3. La urmatoru’ link: http://ro.wikipedia.org/wiki/Azazel
    sunt informatii despre azazel, acesta fiind ingerul damnat.
    Rafael este ingerul desemnat sa’l lichideze. Un ciot de informatie.
    Io m’am obisnuit cu cel care’si spune azazel aici pe site, ca fiind un personaj defetist, portocaliu, as putea spune chiar conservator.
    Azazel nu intelege ca rostu’ presei nu este sa spuna ca un tren a ajuns in gara la ora exacta (desi asta in Romania este o stire). Rolu’ presei este sa atentiozeze atunci cand exista derapaje. Rolu’ presei nu este sa sa judece ci sa informeze.
    Problema in Romania este ca multe institutzii nu functioneaza cum trebuie. Procurorii Ariel albesc infractorii. Daca cumva nu reusesc intra in scena judecatorii Vanish, ajutati de judecatorii Manivelu’ si Briciu’.
    In final vine Brendu’ si Pitzyponcu’ Gastric care aloca fonduri care sa fie tocate de acestia din urma. Iar unii ca azazel stau ca fraierii pe margine si apluda furturile, multumindu-se cu o galeata electorala, un pachet ce contine zahar, ulei, faina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.