Adjunctul şefului de post din Denta, vânzător de ţigări de contrabandă

Adjunctul şefului de post din Denta, vânzător de ţigări de contrabandă

1
DISTRIBUIȚI

Adjunctul şefului de post din Denta, agentul Radu Florin, este una dintre cele 35 de persoane care au fost reţinute de procurorii mascati descindere stamora 1 pParchetului de pe lângă Tribunalul Argeş în dosarele legate de contrabanda de ţigări. Anchetatorii au monitorizat din august 2010 şi pânăă în luna februarie a acestui an  pe cei 71 de învinuiţi, răspândiţi în întreaga ţară. Membrii reţelei achiziţionau ţigări din Serbia, Ucraina şi Republica Moldova pe care ulterior le revindeau pe piaţa neagră din România, cu un adaos de un leu sau chiar doi pentru fiecare pachet.


În urma interceptărilor din dosar s-a stabilit că adjunctul şefului de post din Denta cumpăra ţigări de contrabandă din Serbia după care le vindea mai departe, ajungând la Bucureşti. De asemenea, au fost reţinuţi alţi cunoscuţi jucători de pe piaţa neagră a tutunului – Ion Zăgrean şi Sârbu Florin. Anchetatorii din Argeş îl caută şi pe Lucian Cotora, fost consilier local şi celebru în vama Stamora Moraviţa pentru scandalurile pe care le-a provocat, dar şi pentru reclamaţiile făcute poliţiştilor de frontieră care-ş deranjau. Maşina lui Cotora a plecat din faţa casei acestuia, marţi dimineaţa, cu nici o oră înainte ca mascaţii de la Argeş să descindă la locuinţa acestuia. Când au ajuns la locuinţa acestuia din Stamora Moraviţa, uşa de la intrarea în curte era deschisă.Toţi cei reţinuţi au fost prezentaţi judecătorului cu propunere de arestare preventivă. Cotora a fost reţinut şi a ajuns în arest alături de ceilalţi suspecţi.

1 COMENTARIU

  1. avocatii lor Staiculesu Calin, Camelia Taranu care-i apara la Pitesti spun ca nu au nici o legatura cu ceea sa intamplat in loturile Politistilor si Vamesilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.