EXCLUSIV Candidatura lui Ciuhandu pentru un nou mandat de primar, confirmată

EXCLUSIV Candidatura lui Ciuhandu pentru un nou mandat de primar, confirmată

4
DISTRIBUIȚI

Intenţia primarului Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu, pentru un nou mandat în fruntea municipalităţii a fost confirmată, astăzi, de unul gheorghe ciuhandu ochelari de soare pdintre apropiaţii săi – viceprimarul Adrian Orza.


Întrebat de PRESSALERT.ro dacă se pregăteşte să candideze pentru funcţia de primar, în contextul în care a făcut un anunţ de implicare în mai multe acţiuni de voluntariat, Adrian Orza a negat, afirmând că „va candida şeful (Gheorghe Ciuhandu, n.a). Normal că va candida. Este primul în sondaje. Este logic că va candida. O să anunţe oficial, oricum, el”. Declaraţia viceprimarului Orza vine după ce, la începutul lunii, primarul a declarat că „“personal, aş prefera să îmi vad de nepoţei şi dacă Dumnezeu îmi dă un semn, atunci nu voi candida”. Gheorghe Ciuhandu este, acum, la a patrulea mandat în fruntea Timişoarei, prima dată fiind ales în 1996.

4 COMENTARII

  1. De fapt, nimeni n’a fost atent la ziua cand a zis Ciuhendu ca asteapta semnu’ de la Doamne, Doamne. Era ziua de 2 februarie, adica la americani este taman Ziua Cartitzei, iar la noi e ziua cand isi vede ursu’ coada.
    De fapt, asta era semnu’. Daca rasare soarele si pe strada lu’ Ciuhendu’ mai catindeaza o data, de doua ori, cine stie … de cate vrea muschii lui.
    De fapt, in tzara flacarii violet nu’i mare problema sa stabilesti daca catindezi folosindu’te de semne esoterice. Problema este cand ajungi sa administrazi un oras sau o comunitate apeland la descantece, vraji, zodiac si alte semne celeste. In momentu’asta Ciuhendu chiar are o problema. Una la etaju’ superior. Coane Ciuhendu’le un oras nu se conduce dupa profetiile unor samani. Plus ca, apare paradoxu’. Tu carele esti in consiliu’ eparhial si cunoscut ca mare credincios cumsa te iei dupa neste obiceiuri pagane? Mare pacat iti faci!

  2. mai tace domnu aburicea ca numa prostii scriesti icishea pan zeare !
    sigur iesti omu lu vadim tudor de la pereme sau pesede ca tot dai in partidu de guvernamente. o sa vine timpu cand osa vinitz cucaciula in mana la PLD . asa sa stitz

  3. Dobitocului asta slinos chiar nu-i e rusine? Sau e atit de idiot incit nu mai percepe realitatea. Pentru ce sa mai candidezi mai papagalule? Nu-ti ajunge cit rau ai facut pina acum orasului asta? Pentru a vedea asta asta nu-ti trebuie cine stie ce pregatire,trebuie doar sa iesi pe orice strada si sa te uiti cum arata si e destul. Orice om de bun simt s-ar sinucide de rusine. Dar kktul asta imblani nu. El mai vrea odata. Probabil mai are de cumparat ceva pri Germania, inca nu a luat-o toata.

  4. ULTIMA BOMBA !!!!!!!!!!!!
    CANDIDAT LA PRIMARIA TIMISOARA DOMNUL BORHA.
    ESTE CEL MAI BUN. O MAI FOST PRIMAR STIE PROBLEMELE TIMISOAREI CA NIMENI ALTUL.ESTE SARAC SI CINSTIT. ARE MAI MULTE FACULTATI. NU ESTE ADEVARAT CA AR FI FOST INFORMATOR AL SECURITATII. DIN CONTRA A FOST URMARIT SI TERORIZAT CA A LUPTAT IMPOTRIVA COMUNISTILOR. GARANTEZ PENTRU EL. ARE SI DIPLOMA DE REVOLUTIONAR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.