EXCLUSIV Cum îşi şantaja colegii şpăgari „nepotul” procurorului general Bâc

EXCLUSIV Cum îşi şantaja colegii şpăgari „nepotul” procurorului general Bâc

4
DISTRIBUIȚI

Ancheta în dosarul şpăgii de la vămile aflate la graniţa cu Serbia a scos la iveală situaţii incredibile – de la „ţepe” date între poliţiştii de spaga 111frontieră sau vameşi sau până la şantaj când era vorba de împărţitul banilor. Unul dintre agenţii arestaţi, Ovidiu Bărbosu, a susţinut în repetate rânduri că este nepotul prim procurorului de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, Vasile Bâc, despre care vorbea în faţa colegilor spunându-i „unchiul”. Surse demne de încredere susţin că Bărbosu a ajuns în punctul de trecere a frontierei Stamora Moraviţa în urma unui telefon. Bărbosu nu a ezitat să ameninţe atunci când a fost nemulţumit de şpaga care-i revenea. Într-o discuţie cu unul dintre ofiţeri, Bărbosu a cerut sec: „mai pune, că altfel dau un telefon şi vă leg pe toţi”.


Contactat telefonic de PRESSALERT.ro pentru a lămuri legătura cu Bărbosu, procurorul general Vasile Bâc a declarat că ” n-am nici o legătură cu el. Absolut nici una. Măi, fir-ar mama lui să fie. Probabil că e din Caransebeş. Poate mă ştiu cu tatăl lui. De taică su’ am auzit. De el n-am auzit. Măi, mama lui să fie. Aşa a zis că e nepotul meu? N-am schimbat nici un cuvânt cu el”.

Acesta nu este singura dovadă de tupeu a şpăgarilor care făceau legea la graniţa cu Serbia. Dacă în Stamora Moraviţa, şpaga se aduna în căciulă, cei care erau în filtru la ieşirea din localitatea Denta aveau, conform probelor strânse de investigatorul sub acoperire, o altă ascunzătoare – o doză de „Red Bull” goală, în care introduceau de fiecare dată bancnotele făcute sul, după care o ascundeau, în iarbă, la câţiva metrii de locul în care stăteau ei. Agentul Mihai Şutea i-a explicat poliţistului DGA sub acoperire de ce nu-şi face grijă de un flagrant şi de ce era doza ascunzătoarea ideală „„…şi mă doare pe mine în …Să-ţi ia amprentele de pe bani?! De pe bani nu se iau amprente, mă!”. Şutea nu a ezitat să-l asigure pe colegul său că „„câţi (n.n. bani) au trecut prin mâinile mele! Îţi zic eu Vodă, câţi au trecut!”.

4 COMENTARII

  1. Mai coane (Balda)Bac sa te contrazici in doua propozitii alaturate. Asta chiar ca este de mirare la un ipochimen ajuns in asemenea fonctie.

    „Probabil că e din Caransebeş. Poate mă ştiu cu tatăl lui. De taică su’ am auzit. De el n-am auzit.” Pai, acu zici ca probabil este din Caransebes, mai apoi sa spui ca poate te stii cu tatso’ ca dupa sa afirmi ca de taica su’ am auzit.
    De la probabil sa treci la poate si mai apoi la sigur, este cam mult. Maine o sa aflam ca de fapt, papagalu’ din vama este fiul lu’ varutzu, da’ unu mai indepartat. Oricum, ceva e putred in Danemarca. Si daca era netotu’ lu’ matale ce mare chichirez. Dar tare mie mie ca nu facea ipochimenu’ amenintari asa gratuite. Iar la guguglani se stie ca frate, frate da’ fonctia’i pe bani.
    In alta ordine de idei, fasu’ asta cu arestarea unor papagali in vamile din Romania, a fost pregatita de uni pentru altii dar se pare ca a bubuit multora in fatza.
    Nea Laci, in perioada lui de glorie cand radea o sticla de monopol la fiecare masa, a zis o mare vorba. Vorbea de comunisti, da’ se potriveste de minune si la PD minus L. „Ma astia si cand vor sa f…a pe cineva, sh’o trag singuri, atat sunt de incompetenti.”
    Desi, am fost plecat pe partiile austriece, si acolo sbaterile de pe mioriticele plaiuri pare vanare de vant, am pierdut doar actul intai dintr’o piesa proasta. Prost regizata si prost jucata. Chiar nu conteaza de care aripa din PD minus L a fost pusa in scena. Ea a adus deservicii intregului partid. Ceea ce a lamurit aceasta piesa este urmatoru’ fapt: a clarificat pentru inca odata care sunt taberele si cum sunt asezate in bataliile mediatice care vor urma.
    In alta ordine de idei, toti aia arestati au avut un spate, politic, administrativ si de alta natura, unele chiar sexual, ca doar unii dintre noi suntem mai simtitorii si cadem usor in plasa farmecelor si nurilor unor donsorici mai nurlii. In plus, cam toti oamenii importanti din Timisoara si’au bagat oamenii, rude sau nu, in vamile de pe frontiera cu sarbii.
    Asa ca, conashule (Balda)Bac las’o asa in sange ca poate apare si relatia de rudenie.

  2. Mai Aburici chiar ca ne era doe de tine?Unde ai fost frumosule?
    Ai dreptate dar adu-ti aminte si de pretenul lui nenea bac Procurorul ala de la Braila Cum ii dadea telefon si ii cerea interventie pentru diversi interlopi Fratele acelui procuror si el interlop a fost odata seful CSM Cum de toti interlopii il cunosc pe nenea Bac
    Parca nenea Bac mai avea probleme si cu casa luata pe de-a moaca

  3. @vamesul
    Am fost o tura sa tin umbra partiilor de schi din Austria. Ca la noi in Romania, partii sunt doar in imaginatia coanei Joitzyca, pardon Nutzyca.
    Oricum, stii cum face o piatra cand cade in apa?
    (Balda)Bac.
    Cunoscandu’l pe conashu’ (Balda)Bac ma asteptam sa fie mai atent cu esprimarile. Stii, cu cat incerci sa te dezvinovatesti mai tare cu atat te dai in primire.
    Oricum, toata lumea este convinsa ca toata aceasta piesa proasta pusa in scena de otoritati nu va avea finalitate. Sistemu’ spagilor in vamile din Romania are adanci in vechime si va disparea in momentu’ in care Romania nu va mai avea vami. Adica in momentul in care toate tarile din jurul nostru vor fi in spatiu feng shui, pardon shen ghen. Tin minte ca prin anii 80, vamesii aduceau acasa tigari Ronhill, Vikend si Super Filter, ciocolata Cipiripi si Eurocrem si pivo Jelen. Ca pe vremea aia, valuta era forbiden. Acu este mai simplu, cu ioroiu’ rezolvi orice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.