EXCLUSIV Ponta reacţionează dur la decizia lui Bojin de suspendare a preşedintelui...

EXCLUSIV Ponta reacţionează dur la decizia lui Bojin de suspendare a preşedintelui PSD Timişoara UPDATE 2 Bojin, lovit de amnezie

11
DISTRIBUIȚI

Preşedintele PSD Timişoara, Sorin Grindeanu, a fost suspendat, în această după amiază, din funcţie pe o perioadă de patru luni  în victor ponta 100 purma unei şedinţe a Biroului Permanent Judeţean al PSD Timiş. Preşedintele organizaţiei judeţene, Titu Bojin, nu a putut înghiţi pastila amară care a fost obligat să o înghită cu ocazia vizitei de vineri a şefului PSD , când a fost lăsat în stradă la întâlnirea lui Victor Ponta cu primarul Gheorghe Ciuhandu la care a participat şi Grindeanu. Ponta a lansat o serie de atacuri dure la adresa PD-L şi a anunţat că politica de mici înţelegeri cu PD-L încetează, susţinând că „gata, rupem pisica”. În cadrul şedinţei în urma căruia a fost suspendat, viceprimarului i s-a reproşat inclusiv faptul că PRESSALERT.ro a scris despre păţania lui Bojin de la primărie.

Sorin Grindeanu a refuzat să comenteze decizia, anunţând doar că ” voi contesta decizia la Bucureşti. USL s-a înfiinţat ca să lupte împotriva caracatiţei portocalii. Acest lucru trebuia să se întâmple mai ales în Timiş, un judet profund pedelizat,  iar luptele intrerne nu ne ajută să atingem acest obiectiv de a învinge PD-L.


Le mulţumesc celor care mi-au fost, îmi sunt şi îmi vor fi alături şi le promit că mă vor preocupa lucrurile cu adevărat importante pentru Timişoara şi pentru partid”.

Preşedintele PSD Victor Ponta a comentat în exclusivitate pentru PRESSALERT.ro incredibila situaţie produsă la doar câteva zile după vizita sa „domnul Bojin văd că nu a înţeles nimic din ce am spus eu. Din punctul meu de vedere este o situaţie cu totul şi cu totul anormală. A dovedit că  nu are încredere în mine ca preşedinte al partidului. Se află într-o mare eroare. Mă voi interesa să aflu mai multe date şi voi face şi alte comentarii”.

UPDATE 1 PD-L Timiş a reacţionat extrem de rapid la suspendarea lui Grindeanu printr-un comunicat de presă „suspendarea unui membru de partid se face, chiar şi la PSD, în cazul unor abateri disciplinare grave. În aceste condiţii, nu înţelegem cum este posibil ca dl Grindeanu să mai ocupe o funcţie administrativă, cea de viceprimar, când majoritatea membrilor din biroul de conducere i-au dat un vot de blam. (…) trebuie să observăm că dl Sorin Grindeanu nu s-a remarcat până acum decât prin atacuri goale, fără conţinut, la adresa actualei guvernări. Singurul program politic şi economic al preşedintelui suspendat al PSD Timişoara a fost, la fel ca şi al şefului său direct, Victor Ponta, critica nejustificată şi neargumentată adusă Guvernului”.

UPDATE 2 Contactat de PRESSALERT.ro pentru a comenta declaraţiile lui Victor Ponta, liderul PSD Timiş, Titu Bojin, a fost lovit, brusc, de amnezie, susţinând că „nu cunosc ce este PRESSALERT. Este ziar, radio, ce e? Îmi pare rău, nu cunosc ziarul acesta. Aşa că  nu am cum să vă comentez”. Amnezia lui Bojin, provocată probabil de stresul şedinţelor de astăzi, este cu atât mai ciudată cu cât, de când a ajuns preşedinte al PSD Timiş, a răspuns în repetate rânduri întrebărilor PRESSALERT.ro pe diverse teme la conferinţele de presă.

11 COMENTARII

  1. Titus Stapanu’ Apelor este foc si para. Si asta pentru ca si’a dat seama ca in ecuatia actuala locu’ lui grav atacat. Este exact ce am spus. Politica lui Titus Stapanu’ Apelor de mismasuri la mica manarie, se apropie de sfarsit.
    Iar despre comunicatu’ celor de la PD minus L, este in tonul incompetentei portocalii. Coane Brendu’le noi stim ca iti sta in gat unu’ tanar, dar asta patesti daca te inconjori de incompetenti. Pai, „competentii” tai, Pacala si Alen nu stiau ca poti sa ceri suspendarea unui primar sau viceprimar daca aceea persoana este data afara din partid. Sorinacio este doar suspendat din functia de presedinte a organizatiei Timisoara. Mare diferenta. Este ca si diferenta dintre arestare si condamnare penala, dar sa nu vorbim de penal (e ca si cum ai vorbi de funie in casa PD minus L).
    Dar unde nema putirintza ce mai chichirez galceava.

  2. Pai este normal, ca Titus (inca) Stapanu’ Apelor sa se enerveze. De blatuit cam greu sa’si respecte obligatiile, pentru ca membrii simpli si chiar cei din conducere nu’i asculta doleantele. S’a vazut asta in momentul in care s’a organizat manifestatia din fata sediului PD minus L, cand membrii pesede au trecut peste rugamintea prezidentului si au scandat cat i’au tinut bojocii impotriva cirocovatzului si a slugilor lui.
    Normal sa’i fie frica de Don Sorrinacio, pen’ca acesta este mult mai tanar si are toate sanse sa’i puna pielea’n bat si sa umble cu ea prin targ.
    Pe de alta parte, intelegerea intre Brendu’ si Titus nu se va respecta in cazu’ (foarte probabil) in care Pitzyponcu’ Gastric ii pune pielea’n bat lu’ Brendu’. Si Brendu’ ar fi vrut sa’l suspende pe Pitzyponcu’ Gastric, da’ in momentu’ ala Brendu’ isi cam pierde afacerile, ca a fost atat de fraier incat marea majoritate a afacerilor Brendu’lui sa fie pe numele Pitzyponcu’lui Gastric, asa ca daca Brendu’ incearca sa ridice clantza, a pierdut definitiv. De fapt, astia de la PD minus L il tin pe Brendu’n geam ca pe pensionar, sa’l vada postasu’ (adica electoratu’) cand vine cu penzia. Ca in rest despre „morti” numai de bine.
    Referitor la amnezia lu’ Titus pierderea este a lui si numai a lui. A te supara pe presa, ca si vacaru’ pe sat, este o pierdere pe termen lung. Pen’ca presa te ridica, presa te omoara. In alta ordine de idei, cu este vinovat un ziarist daca tu esti in dizgratia sefului de la Bucuresti.

  3. Dragos dragule, Te-am citit intotdeauna cu placere.Azi,pacat, ai devenit purtatorul de vorbe al unui ins care vrea cu orice mijloace sa ajunga mai sus decat il tin puterile.Pacat, mare pacat.

  4. @cornel popovici daca a da punctele de vedere ale tuturor celor implicati inseamna purtator de vorbe inseamna ca avem perceptii diferite despre meseria de jurnalist. Cat despre dorintele de putere ale unora sau altora le doresc „succesuri” si fie ca sa castige oricine…

  5. Cred ca @aburici de Mehala e de fapt chiar autorul, Dragos Bota! Ca la foecare articol al lui el „opineaza” competent, in total acord cu tonul articolului!
    Cat despre raspunsul dat de DB lui Cornel P, draga Dragos, adevar grait-ai, dumneata ai doar perceptii despre meseria de ziarist,in rest, YOK!
    Mai @Aburici, te rog tradu-mi si mie, cine drac’ii Pitziponcu’, ca nu-mi dau seama,si nu mai pot dormi noptile!
    Da’ vaz ca ti-e tare drag Sorinelu, ca nu-i batjocorisi numele, sau te-a lasat inspiratia? Nu cred, e clar ca esti rosu ca focu’!

  6. @aburici de centru
    In primu’rand, afla ca Pitzyponcu’ (za rial end za nambar oan pitzyponc) este chiar inventatoru’ termenului, mister (ca doar a studiat in america) Honorius Prigoana. Noi pe meleagurile banatzene nu puteam ramane mai prejos si astfel am trimis la Bucuresti in Parlament pe pitzyponcu’ nost’. Numa’ ca al nost’ este mai cu motz si astfel i’am spus Pitzyponcu’ Gastric aka Popo viciu Alin. Asta ca sa poti dormi linistit.
    Referitor la faptu’ ca je este Dragos afla ca esti intr’o eroare totala, pen’ca je este o alta persoana fizica decat autorul articolelor. Normal ca tonu’ este in acord cu articolele, pentru ca daca nu am ceva de comentat nu comentez.
    Acu’ cateva saptamani, pentru ca Dragos a scris un articol referitor la conashu’ Robu unde eu am comentat laudativ la adresa acestuia, altu’ (daca nu ma insel tot tu) a spus ca m’am demascat, ca sunt de orientare liberala. Acu’ vad ca spui ca sunt rosu. Daca maine voi posta un comentariu laudativ la adresa lu’ Valeriu Tabara, pe care din intamplare il apreciez ca om, o sa spui ca sunt portocaliu. Afla ca nu am culoare politica. In schimb am preferinte dar cunosc si persoane pe care nu le suport, fara a avea legatura cu orientarea politica.
    Un alt exemplu: cand am scris despre avocatu’ ex-Florea Sebastian Kovacs de la societatea COVACI & kovacs, sá spus despre je ca as fi Dinu Barbu, ba Gigi Ilas, ba Sergiu Miat, daca ar fi trait regretatu’ Bebe Costinas ar fi spus unii ca ala’i aburici de mehala. Dormi linistit, aburici de centru, serviciile vegheaza pentru tine. Ai rabdare sa ajunga astia rosii sau galbeni la putere si sa vezi atunci comentarii si despre ei. Crezi ca astia o sa fie mai putin comentati. Afla ca te’nseli. Daca lista prezentata de Robu ajunge sa fie definitiva, patru ani o sa am material de comentat, de osa zica lumea ca sunt portocaliu.
    Apropo, afla ca pe feisbuc sunt frend cu Ghitza Falca, Ionut Popescu, Crisan Lelica, Elena Udrea, Traian Basescu, cu 40 de organizatii de tineret si locale de la PD minus L si cred ca as fi frend si cu Brendu’si cu Pitzyponcu’ Gastric, daca ar avea cont pe feisbuc. Asta sa insemna ca sunt portocaliu?

  7. @aburici de centru
    Afla ca sunt frend pe fesibuc si cu Murg Calin, consilier la CGMB si este ala care umbla cu gipanu’ inmatriculat in Bulgaria. Sa traiasca Guvernu’ Boc, care ii face cu scula mare pe bulgari, ca si asa ceafa o aveau groasa.
    Normal ca in asemenea situatii, unii tradatori ca si Titus Stapanu’ Apelor face mai mult rau actualei opozitii decat bine.

  8. @Aburici..,multam acu’ pot dormi linistit, deci Alinu’lu’Popoviciu e Pitziponcu nost!Ma cam gandeam eu, da’ cateodata erai cam prea imbarligat in „espresii”, si ma rodeau indoieli! Ce-i al tau e pus deoparte, ai dreptate cu jupanu’!
    Da’tre sa te dezamagesc, n-am comentat eu cand cu cu leberalii,ca n-am mai fost demult pe site-ul asta, ca m-a dezamagit tare DB, asa ca am calatorit pe alte site-uri.
    Mai, frate, da’ ce de pretini sus-pusi ai tu pe feisbuc, sint invidios, fug repede sa le cer si eu pretenia! Servus!!

  9. @aburici de centru
    Acu’ sunt fenzii mei pe feisbuc si Traian Ungureanu, Marian-Jean Marinescu (asta cica prezideaza comisia de statut a PD minus L). E varza astia de la PD minus L. In goana lor dupa voturi si popularitate accepta sa fie frenzi cu oricine.
    Nu mai tin minte cine a zis ca m’am demascat, cand l’am laudat pe Lae Robu. Da’ nu asta conteaza. Io incerc sa’mi pastrez principiile atat cat pot. Daca maine aflu ca Sorinel Pushtiu’ a facut vre’un pocinog il comentez, ca n’am pardon.
    Referitor la frenzi, incepe cu organizatiile PD minus L, ca astea au norma la atras frenzi pe feisbuc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.