Liberalul Păşcuţă, chioşc de la RATT fără licitaţie

Liberalul Păşcuţă, chioşc de la RATT fără licitaţie

5
DISTRIBUIȚI

Liberalul Adrian Păşcuţă a închiriat de la Regia Autonomă de Transport Timişoara un chioş cu vad bun, în Piaţa Mărăşti. Fostul pascuta chiosc ratt 1 pdispecerat al regiei a ajuns la o firmă administrată de Păşcuţă, dezvăluie opiniatimisoarei.ro, care l-a transformat într-un mic magazin, care oferă timişorenilor covrigi la superofertă sau băuturi alcoolice.


Spaţiul a fost dat de RATT fără licitaţie. Adrian Păşcuţă este prieten bun cu directorul adjunct al RATT, Ionuţ Nasleu, cei doi venind împreună de la PRM la PNL. Nasleu a susţinut că „nu am nici o legătură. Avem compartiment juridic. Ei au decis ce e legal şi dacă trebuie sau nu licitaţie. Eu le-aş închiria pe toate pentru că fiecare chioşc înseamnă cheltuieli de 5.000 lei şi nu le putem ţine deschise decât până la ora 16. Închiriate, ne aduc mai mulţi bani, inclusiv vânzările de bilete au crescut „. Purtătorul de cuvânt al RATT, Cosmin Bradu a explicat că „nu s-a făcut licitaţie pentru acest spaţiu pentru că nu se impunea. Am dat şi anunţuri în presă referitoare la intenţia de a închiria şi alte chioşcuri. Are legătură cu reorganizarea RATT. În spaţiile pe care le vom închiria nu se vor vinde abonamente, ci doar  bilete”.

5 COMENTARII

  1. Nu mai stiu care personalitate interbelica, intrebat fiind de ce nu s’a inscris la liberali (toata familia fiind de orientare liberala) a spus ca nu’i placea mirosu’ de branza (cu referire directa la comertu’ facut de unii Bratieni si alti fruntasi liberali) si d’aia s’a inscris la Marghiloman unde era floarea intelighentiei romanesti implicata in politica.
    Asa si cu liberalii actuali, e de preferat sa ai idei liberale dar cu actualu’ partid …
    Singuru’ avantaj ca mirosu’ de covrigi este mai suportabil decat cel de branza.
    Oricum, daca Pascuta si Nasleu este liberali, atunci je este orice vreti voi.
    Oricum acu’ca penele, pece si pesede au facut uniunea tricolora (rosu – psd, galben – pnl si albastru-pc) o sa vedem o cohorta de ipochimeni famelici care se vor inscrie i aceste partide si’si vor scoate la iveala biografiile antecesorilor unde vom vedea ce liberali, sociali democrati si conservatori au avut in famelie si cum merita ei functii si onoruri. La acel moment, acest biet covrigar Pascuta va parea un mic copil pe langa ce va veni.

  2. Trebuia sa iasa ceva si pt ex-PRM-isti in urma ascederii lui Nasleu pe fotoliul croit de Consiliul local Timisoara pe dimensiuna propriilor b.u.-ci. Daca aici am ajuns, sa facem posturi de directori adjuncti ca sa dam fara licitatie chioscurile de bilete, atunci constat ca s-a ales praful de orasul nostru cu cinci rahati!

  3. Voi chiar nu vreti sa intelegeti.Cosmin Bradu e liberal si foarte bun prieten cu Nasleu.
    Fimele de stat sunt obligate sa organizeze licitatii nu anunturi pe ziar ca doar nu vinde brinza/
    Curtea de conturi de zice.Institutiile statului ce zic referitor la aceasta chestie fara licitatie.Acum 6 ani RATT vindea la licitatie organizata si fierul vechi si masini vechi Dacii etc la pretul de pornire de 10 mil.
    Chioscul daca va ramine asa va fiifoarte bun pentru campania electorala,iar din punctul meu de vedere nu trebuie defavoeizat niciun candidat.
    O sa stea bine pozele lui Robu intre covrigi.

  4. Botza, ia vezi cum era cat pe aci sa ramana ratt-u’ fara curent acu cateva zile. Cred ca o sa te distrezi :))))))))
    Indiciu: s-a dus Pushtiu cu jalba-n protap si mana intinsa prin anumite institutii, la cersit, evident! Nu de alta, da’ cica sa-l scoata pe Nasleu din kktu in care a intrat 😉

  5. doamne ce regret vremurile comuniste, evident ma refer exclusiv la ordine si disciplina. cu siguraqnta ca mai devreme sau mai tarziu tot acolo se va revenii ! iar rahatii astia de parveniti pe filiere de partide din astea nascute dupa 89, o sa infunde intr-un final puscaria si o sa deie ‘napoi statului tot ce-or furat. bata-va dumnezeu in vecii vecilor pe totz astia parvenitii si hotii !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.