BMW blocat cu „gheara” şi lovit de tencuială

BMW blocat cu „gheara” şi lovit de tencuială

4
DISTRIBUIȚI

bmw 1 blocat pCentrul Timişorei devine tot mai periculos pentru cei care ajung cu maşinile în această zonă. Un şofer care şi-a parcat, astăzi,  maşina pe strada Mercy, un BMW X6, în apropierea Muzeului de Artă a avut parte de un dublu ghinion – s-a ales cu roata blocată de cei de la ADP, iar caroseria a fost lovită de o bucată de tencuială.


Fotografiile primite prin intermediul rubricii „Dă un pont” arată maşina plină de  bucăţi de mortar, care au „muşcat” din tabla maşinii. Incidentul s-a petrecut, astăzi, în jurul orei 14,20. Nu este pentru prima oară când bucăţi de tencuială de pe clădirile din centrul istoric cad peste maşinile parcate, ultimul caz înregistrându-se în ianuarie când parbrizul unui Mercedes a fost făcut praf de o bucată desprinsă de pe faţada clădirii care adăposteşte şi sediul PNŢCD în Piaţa Libertăţii.

4 COMENTARII

  1. Cu parare de rau trebe sa-i anunt pe cei de la adepe ca din nou au picat pe locul doi. Acum cateva zile, un bun amic de-al meu, altul decat Voltaj si Shalau a fost gajbit de vajnicii adepisti care nu au curajul unui „tetatet” si i-au blocat masina chiar in coltul tribunalului, loc unde cica se imparte (ne)dreptatea. Binenteles ca m-am inarmat cu surubelnita, ciocanul si una bucata avocat (asta pentru protectie juridca). Am dat jos gheara, iar surubul blocator a fost luat ca si corp delict de domnul avocat. Binenteles ca adepisti si politai comunitari stateau ascunsi dupa colt si au aparut dupa ce noi am parasit locul faptei si si-au recuperat gheara din gunoi.
    Imi pare rau de cetateanu’ cu beamveu, locul in care a fost blocat imi aminteste puternice si frumoase amintiri, acolo l-am deblocat pe Voltaj si pe Salau.
    Sunt curios daca primarul va aplica aceasi politica laxa si nu va sanctiona proprietarul cladirii sau de data asta va fi un vajnic aparator al proprietarilor de automobile, ca de cladirea asta nu are legatura cu partidul „taranilor nesimtiti” ca paorii in banat au plecat de mult dintre noi, au rams aia care i-au deposedat de pamant si i-au dus in Baragan.
    Osingura intrebare mai am: De ce ai vopsit gheara in portocaliu?

  2. Gheara e portocalie,casas se intrebe,un….prostanac ,asa ca tine.De pe ce masina,ai dat gheara jos? De pe vreun jeep cumva?Doar acele gheare,sunt portocalii.Dar daca nu ai de lucru,o sa-ti dea adp-ul.O sa pierzi vrmea pe la tribunal.Indiferent de cum se va termina procesul.Daca nu tu……prietenul tau sigur.

  3. De ce minti,ca era in gunoi?Era lasata in parc.Am trecut prin zona si,am vazut-o.Iar in zona cei care au blocat masina,fiind vorba de un leep Land Rover,va filmau de zor.Asa ca ….au filmat toata operatiunea precum si persoanele.HA…..HA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.