Norica Nicolai, contră la Ponta: „Este obligatoriu ca USL să aibă candidat...

Norica Nicolai, contră la Ponta: „Este obligatoriu ca USL să aibă candidat propriu la Primăria Timişoara”

2
DISTRIBUIȚI

Liberalii au reacţionat, astăzi, prin vocea vicepreşedintelui PNL, Norica Nicolai, la declaraţiile şefului PSD, Victor Ponta, făcute ieri. Norica Nicolai, Nicolae Robu 1 pLiderul social democrat a declarat că este posibil ca Uniunea Social Liberală să susţină candidaţi independenţi atât la Primăria Timişoara, cât şi la Consiliul Judeţean Timiş, neexcluzând varianta ca Gheorghe Ciuhandu să fie susţinut pentru un nou mandat, după o întâlnire cu acesta.


„Varianta Ciuhandu este una comodă. Este obligatoriu ca USL să aibă un candidat propriu. Este tradiţional să fi politicos cu anumite personaje din politică. Şi eu aşa văd întâlnirea domnului Ponta cu primarul Ciuhandu. Asta nu înseamnă că girăm prezenţa domnului Ciuhandu în continuare. USL va ieşi clar cu un candidat care aparţine acestui grup politic, PSD sa PNL. Nu poţi să stai 16 ani în fruntea Timişoarei şi să încremeneşti în proiect. După atâţia ani, domnul Ciuhandu nu mai are prea multe de spus”, a susţinut Norica Nicolai. Vicepreşedintele liberal a anunţat că senatorul Nicolae Robu, care s-a anunţat ca şi potenţial candidat pentru fotoliul de primar al Timişoarei, rămâne „categoric în competiţie. Vom vedea ce vor spune sondajele. Eu cred că domnul Robu este convins să candideze, dar sunt lucruri care ţin de o anumită strategie”.

2 COMENTARII

  1. da, si noi marea masa a liberalilor timisoreni gandim asa ! iar in ce priveste candidatul, aista musai trebe sa fie liberal. si noi ne-am gandit si suntem hotarati sa-l sustinem pe Domnul BORHA care o mai fost primar si cunoaste ca nimeni altul problemele timisorenilor. este timisorean de-al nost are doua trei facultati si cred ca si-o dat si doctorat. nu-i adivarat c-o fost informator . i0 garantez pintru el. dusmanii lui comunisti si psd isti or scornit asta ca sa-l compromita, dar nu vor reusi sa ne invinga pe noi marea masa a alegatorilor. sa traiasca BORHA FOST SI VIITOR PRIMAR DE TIMISOARA.

  2. DAAAAAAAAAA URRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!
    DOMNU BORHA PRIMAR. SA TRAIASCA SI SA-I MOARA TOTZ DUSMANII
    IL ALEGEM MIC SI MARE CA SA FIE CA UN SOARE
    SOARELE BANATENILOR SI AL TIMISORENILOR
    URA BORHA DE TREI ORI
    PRIMARELE TUTULOR

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.