Poli Timişoara, nici un ban de la primărie în 2011. Vezi unde...

Poli Timişoara, nici un ban de la primărie în 2011. Vezi unde se duc banii

2
DISTRIBUIȚI

Banii pentru finanţarea echipei FC Timişoara de către Primăria Timişoara au dispărut din buget, fiind alocaţi pentru alte proiecte. logo fc timisoaraConsilierul local PSD Traian Stoia a venit cu un amendament la buget prin care a propus ca sume importante de la capitolul sport să fie transferate spre alte capitole – patru milioane de lei să ajungă la  învăţământ pentru reabiliatea şcolilor, 1,4 milioane lei pentru cumpărarea unui tomograf la Spitalul Municipal Timişoara şi un alt milion de lei pentru finanţarea Poliţiei Comunitare.


Amendamentul a fost votat fără nici un alt comentariu, toţi cei 23 de consilieri locali fiind de acord cu schimbarea destinaţiei banilor. Această decizie vine în condiţiile în care DNA investighează modul în care municipalitatea a alocat în anii trecuţi bani pentru Politehnica Timişoara.

Printre cei care au votat pentru schimbarea destinaţiei banilor au fost şi consilierii locali ai PNL, chiar dacă şeful filialei judeţene, rectorul Politehnicii Timişoara, senatorul Nicolae Robu, este unul dintre cei mai înflăcăraţi suporteri. Consilierul liberal, Ciprian Jichici a anunţat după vot că „o să sprijinim şi o sa dăm bani când vom avea cadrul legal. Acum acesta nu există pentru că nu avem un contract valabil cu Poli Timişoara”.

2 COMENTARII

  1. Aoleoooo!!! Acu’sa’l vezi pe „agentu’ 008: Iancu, Marian Iancu” cum o sa faca spume la gura si o sa ameninte ca muta echipa la Corabia. Io cred ca palmaresu’ echipei poarta blestemu’ la Paltinisanu’. Care o avut palmaresu’ cum o luat’o pe ulei si dus a fost.
    Acu’ cu finantarea taiata si de la primaria lu’ Ciuhendu si de la cejeteu’ lu’ Brendu, Pitzyponcu’ Gastric (apropo, ce mai face? Ca am auzit ca nu mai apare pe sticla.) cum o sa mai rezolve si el d’un policard?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.