Secretarul, internetul şi porcii

Secretarul, internetul şi porcii

3
DISTRIBUIȚI

Secretarul Primăriei Timişoara, Ioan Cojocari, a oferit, în deschiderea şedinţei de plen a consiliului local o nouă mostră din cugetările ioan cojocari ziarist 2 psale devenite celebre.


A început prin a le recomanda consilierilor să-şi pună în arhivă volumul în care au fost adunate toate hotărârile luat în  2010.”Să puneţi cartea în bibliotecă şi să o studiaţi la bătrâneţe”, i-a îndemnat secretarul. Liberalul Ciprian Jichici n-a pierdut ocazia să-l înţepe, anunţându-l că totul este pe internet. Cojocari i-a replicat scurt ” se duce internetul. S-a dus şi în Egpit. Nu aţi văzut?”. Ioan Cojocari a trecut apoi la recesământul agricol, anunţând că în Timişoara sunt la această oră „187 vaci, 488 porci şi nici o oaie”. Precizarea a venit în condiţiile în care pe declaraţiile de avere ale secretarului primăriei o sursă importantă de venit sunt oile pe care acesta le creşte la Şuştra.

3 COMENTARII

  1. Nea Jean cred ca e tare amarat. Pai in orasu’ de cinci stele (verzi) sa nu fie nici o mioara.
    Pai, nea Jeane mioarele pe patru membre au cam plecat cu berbecutzy lu’ Haisam iar locu’ lor a fo luat de mioarele pe doua betze. Numa’ ca astea din urma consuma, nu produc. Iar tu cum esti obisnuit numa’ sa iei e cam nashpa. Vezi, daca de-ai fi dus si matalutza la chef la Malita dupa iesirea din China, ti-ai fi scos parleala si achita altu’ nota de plata la mioare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.