Semn de la Dumnezeu sau de la DNA?

Semn de la Dumnezeu sau de la DNA?

3
DISTRIBUIȚI

„Personal, aş prefera să îmi vad de nepoţei şi dacă Dumnezeu îmi dă un semn, atunci nu voi candida” a anunţat, astăzi, credinciosul gheorghe ciuhandu  222 pGheorghe Ciuhandu, întrebat dacă va mai intra în luptă pentru încă un mandat în fotoliul de la Primăria Timişoara. Decizia nu este legată doar de persoana sa, ci de a întregii încrengături care an de an şi-a şi i-a consolidat poziţia. Dincolo de brandul lustruit până la tocire a primarului sărac şi cinstit, există câteva personaje emblematice pentru administraţia Ciuhandu – nea Jean – secretarul pentru care legea este cea mai bună plastilină,  Nicuşor Miuţ – directorul patromoniului oraşului care se transformă-n fantome când e vorba de prieteni, Vasile Ciupa – binecuvântătorul licitaţiilor pentru firul de iarbă mai scump decât legătura de ceapă în sezon de trufandale, Aura Junie – şefa proiectelor europene inexistente ani de zile.


Ani de zile aceştia au fost cei care au tras sforile după cum au dorit. Indiferent de urmările pe care gesturile lor le-au avut pentru oraş. Legăturile dintre aceştia şi primarul Gheorghe Ciuhandu sunt indestructibile. Cel puţin până acum. Ca şi solidaritatea. Ultima dovadă a dat-o primarul Ciuhandu când a afirmat că nu este nimic de analizat la Direcţia de Patrimoniu, în ciuda constatărilor celor de la Curtea de Conturi. Liniştea din paradisul municipalităţii a fost spartă timid de ancheta DNA legată de terenul complexului Heaven. Săpăturile în adâncime ale procurorilor anticorupţie ar putea lăsa semne adânci pe obrazul preacurat până acum al municipalităţii. Aşa că semnul aşţepta de primar nu se ştie dacă va fi de la Dumnezeu sau de la DNA .

3 COMENTARII

  1. nu vatingitz voi de primaru nost, dom scretare dom miut dom ciupa si altz ca noi am dat case la tatz sefii mari , lideri politici, procurori judecatori politisti case la legea 112 pe care si le-or cumparat pe bani putini.noi ramanem icisha la primarie inca 5 mandate. sa va intre bine in cap la astia ce tot datz cu papagalu.

  2. Ce sa mai candideze ciuhandu ca trebuie sa mearga la puscarie cu toata seleahta lui de mafioti din primarie ca ; miut,cojocari,junie,chis,bodo,haracicu. Cred ca astia vor ca el sa candideze ca ei nu sunt obisnuiti cu munca .Sunt obisnuiti sa primeasca bani multi.Nimeni nu ii angajeaza la vreo firma privata atat de prosti sunt.S-au obisnuit sa se plimbe numai cu masini de serviciu.

  3. Cica deunazi a fost o intalnire de taina intre ipochimenii ce conduc administratia timisoareana. Un abur a intrat pe gaura cheii si a auzit cam tot.
    Ciuhendu: V’am chemat aici pentru ca trebe sa rezolvam musai neste probleme.
    Tata Jean, Miut, Junie, Marza, Ciupa, Chisculitza (in cor): Marite si prealuminate sef, am raspuns intr’o clipita apelului. In veacuri sa ne traiesti si sa ne calauzesti.
    Ciuhendu: Va rog. Va rog. Mai incet. V’am chemat pentru ca problemele e multe si trebuie sa le rezolvam pentru ca ne asteapta un an greu. Stiti foarte bine ca mai este un an pana la alegari si trebe sa facem ceva sa’i prostim pe prosti.
    Sa ma voteze inca odata.
    Toti in cor: Preamarite doar sa ne spui si vom face totu’.
    Ciuhendu: Trebe sa stabilim o strategie care sa tina tinerii in casa si sa iasa bosorogii, ca noi nu putem sa le cerem celor din diaspora sa voteze la doua secunde, ca dictachioru’ in Franta.
    Toti in cor: Preamarite doar sa ne spui si vom face totu’.
    Problema e ca au aerisit camera iar aburu’ a fost scos din camera.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.