Timişorenii, obligaţi să plătească din urmă gigacaloria scumpită

Timişorenii, obligaţi să plătească din urmă gigacaloria scumpită

6
DISTRIBUIȚI

Societatea de termoficare Colterm a anunţat, astăzi, că timişorenii vor fi obligaţi să plătească scumpirea gigacaloriei pentru perioada sediul-colterm-021în care hotărârea de consiliu local a fost suspendată fiind atacată în instanţă de Prefectura Timiş şi Federaţia Asociaţiei de Locatari din Timişoara (FALT).


Calor a fost obligată până la finalizarea procesului să finalizeze gigacaloria cu 162, 62 lei  în loc de  187 lei. „Colterm a pierdut 22,5 milioa de lei prin aplicarea vechiului preţ pe care am aplicat-o în perioada procesului. Ne pare rău pentru această situaţie, dar nu avem nici o vină”, a declarat, Aurel Matei, directorul Colterm. În final, Curtea de Apel Oradea a dat dreptate municipalităţii. Pentru a recupera această sumă, societatea de termorficare va emite pentru fiecare asociaţie de locatari, în luna martie, o factură pentru întreaga diferenţa. Pentru a diminua impactul asupra bugetului locatarilor, banii urmează să fie plătiţi în următoarele zece luni, în tranşe egale.

6 COMENTARII

  1. Ar trebui precizat ca singurul vinovat pentru situatia creata este un iresponsabil care, doar pentru a sicana inca o data adversarii PDL, a dat in judecata Primaria pentru o decizie care era inevitabila, marirea pretului gigacaloriei. Pe iresponsabil il cheama Mircea Bacala. La aflarea vestii ca a pierdut procesul si clientii Colterm trebuie sa plateasca acum din urma nu a plecat capul, macar, ci, cu ajutorul a doua dintre cele mai reputate jurnaliste din Romania, a declarat prestigiosului cotidian Renasterea banateana (a.k.a Drapelul rosu)ca suma ce trebuie recuperata este o inventie a Colterm-ului, care a gasit un nou prilej de-a jefui cetatenii. De remarcat si titlul articolului din Renasterea : „Colterm ii improasca pe timisoreni cu facturi fierbinti”, ca si cum societatea de termoficare ar fi inghitit un flacon intreg de Tranzactiv…, iti da fiori si greata imaginatia acestui autor, probabil coprofil.

  2. 1.Petre Ana
    09-Februarie-2011 | 19:25
    Sefii de la primarie impreuna cu cei de la colterm sunt vinovati pentru pretul cel mai mare al gcal.Au facut investitii paguboase,si-au dat salarii foarte mari,prime,Sunt incompetenti si corupti.Nici un cetatean nu trebuie sa plateasca incompetenta lor.Trebuie sa ne unim si sa ii actionam in instanta.La puscarie cu ei!Procesul a fost castigat de primarie din cauza magistratilor corupti care au primit locuinte
    , terenuri,spatii comerciale, autorizatii in mod ilegal .

  3. Ce nu stiu cetatenii este faptul ca responsabilii din primarie edilitar/termo zubascu+malaciov cu coltermul nu si-au facut datoria legata de pretul energiei termice de mai bine de 3 ani ( aveau treaba cu spaga)si cand i-a trezit criza au vrut sa recupereze hotiile pe spinarea cetatenilor. Aveau salarii de peste 30 mil si premii de 80 mil. Normal ca prefectul nu putea sa aprobe o marire de pret care nu respecta procedurile , legile si nu are si nici nu a avut fundamentarea calculului noului pret.Cum putea sa aprobe inca o hotie marca ciuhandu si colterm. Procesul a fost pierdut datorita incompetentei si coruptiei din justitie la oradea !!!. Multi magistrati sunt datori primarului deoarece au primit in mod ilegal locuinte de la primarie si alte avantaje cu ajutorul lui miut invartecut de la imobiliare primarie.
    NU FITI IPOCRITI –DACA PACALA CASTIGA PROCESUL, IL SCHIMBATI PE CIUHANDU ???– AR TREBUI SA AVETI MAI MULT CARACTER !!!

  4. OK !!!

    Bravo bai idiotilor , ati mai facut de-o liniuta si niste curve pe la MonteCarlo
    Da nu crede-ti ca va veni si randul vostru ?

    Si voi stimabili concetateni ce faceti … va scarpinati in cur , luati inca o vodka mica si mergeti la culcare , doar – doar o sa vina si zile mai bune !

    Iesiti in strada adormitilor , treceti cu niste oua si pietre pe la primarie si pe la casele marilor sefi de la Colterm si pe la nea primar , ca doar au de unde sa-si schimbe geamurile

    haida .. la treaba !!!

  5. Colterm se straduieste sa recupereze 22,5milioane de lei,ILEGAL,dar vor pierde,in final,sute de milioane prin DEBRANSAREA masiva a celor ce le-a mai ramas…Tot timpul am fost furati (cu acte).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.