Un fost poliţist şi un fost militar, principalii suspecţi în dosarul cadavrului...

Un fost poliţist şi un fost militar, principalii suspecţi în dosarul cadavrului fără cap şi mâini de la Lugoj UPDATE 1 Ce spun aceştia VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

Principalii suspecţi în dosarul cadavrului fără cap, mâini sau picioare au fost prinşi, în această dimineaţă, la Lugoj. Vă reamintim că o versan ioan 1pbucată din cadavrul unui bărbat, a fost descoperită, în 6 ianuarie, la groapa de gunoi de la marginea municipiului Lugoj. Bucata de trunchi a fost observată de unul dintre angajaţi după ce câinii care-şi fac veacul prin zonă s-au adunat în jurul ei. În urma primelor investigaţii efectuate la faţa locului au fost ridicate mai multe reziduuri provenite de la spitalul din localitate, iar ulterior ancheta s-a mutat în zona secţiei de psihiatrie din Lugoj, unde au fost descoperite mai multe pete de sânge. Procurorii criminalişti de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş şi poliţiştii de la

lugoj 22 p Serviciul Investigaţii criminale au descins, la prima oră, în apartamentul situat la parterul unui bloc de pe strada Cotu Mic, unde locuieşte Ioan Verşan, în vârstă de 58 de ani, principalul suspect în acest dosar, fost poliţist, conform propriilor declaraţii. Victima asasinatului  a fost identificată de anchetatori ca fiind Titu V., 42 ani, om al străzii, cu care principalul suspect se cunoştea. „Mă ştiu cu Titu de la 3 ani. Venea, cam de două ori pe săptămână pe la mine să mănânce, să se bărbierească.


Niciodată noi nu ne-am certat. Cerşea la cei care veneau cu autobuzul. Titu nu lucra. Nici nu era bun de lucru”, a povestit bărbatul. Acesta a negat că l-ar fi ucis pe cunoscutul său, susţinând că „modulul (sic!) crimei nu există. Vă spun că mă pricep. Am fost poliţist 23 de ani, criminalist şi rutierist. Cunosc. Nu
marton arpad 1 ppot să spun că e cadavrul lui Titu. Nu există modulul crimei – el nu bea, nu umbla după femei, nu se certa”.  Vecinii îl ştiau ca o persoană liniştită pe fostul poliţist „care niciodată nu a făcut gălăgie şi nu s-a certat”. Criminaliştii au certat centimetru cu centimetru apartamentul suspectului care are o scară interioară ce duce spre o boxă de la subsolul blocului. Din apartamentul principalului suspect au fost ridicate mai multe haine cu urme de sânge, iar acesta a fost reţinut pentru audieri. Ancheta continuă. Rămâi pe PRESSALERT.ro să afli noi detalii şi să vezi înregistrarea video cu declaraţia principialului suspect.

UPDATE 1 Anchetatorii au descins într-un alt apartament din Lugoj, în apropierea locuinţei fostului poliţist. Proprietarul apartamentului, Marton Arpad, fost angajat al Armatei,  se cunoştea cu victima, fiind deseori văzuţi împreună. Vecinii povestesc că mergeau împreună la băut. Şi din casa acestuia, criminaliştii au ridicat o serie de probe. La plecare, Marton Arpad a recunoscut în faţa jurnaliştilor că-l ştia pe bărbatul ucis. „Nu am ucis pe nimen. Nu comentez nimic de ce s-a găsit la mine în casă”. Ambii suspecţi urmează să fie duşi pentru audieri. Vezi înregistrarea video cu declaraţia fostului poliţist Verşan.

2 COMENTARII

  1. Eu as fi mai interesat sa aflu daca

    1) „Criminaliştii au ridicat mai multe probe biologice încercând să stabilească dacă este aceeaşi grupă de sânge cu a bărbatului ucis. ” au fost sau nu identice?

    2) cum au ajuns politistii la concluiza ca Ioan Verşan este principalul suspect duppa ce in presa se vehicula ipoteza ca trupul a fost sectionat de cineva cu experienta (doctor).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.