Uniunea Social Liberală Timiş a negociat cu prada pe masă

Uniunea Social Liberală Timiş a negociat cu prada pe masă

7
DISTRIBUIȚI

Liderii PSD, PNL şi PC din Timiş au semnat, astăzi, protocolul judeţean al Uniunii Social Liberale care şi-a propus ca „la alegeri să ia cel usl timis prada 1 ppuţin 60% din voturi”. Locul de întâlnire a fost Casa Politehnicii, în salonul roşu. Extrem de relaxaţi, Nicolae Robu, Titu Bojin şi Maria Grapini şi-au dat mâna în faţa jurnaliştilor atât la începerea negocierilor, cât şi după semnarea protocolului. Pe masă, lângă documente şi hârtii cu analize electorale, o geantă maro Prada.


Originală. Primul lucru stabilit a fost constituirea majorităţilor USL în consiliile locale din judeţ deoarece „există situaţii în care s-au făcut alianţe puctuale şi s-au creat şi alte majorităţi. Acum vom face majorităţi ale USL în conformitate cu protocolul”, a susţinut Robu. Mai nuanţat a fost liderul PSD, Titu Bojin, care a ţinut să precizeze că „există cazuri unde sunt oameni foarte buni. Nu trebuie să fim extrem de rigizi. Trebuie să ţinem cont şi de realitate. Ar fi păcat numai de dragul de a schimba să fie oameni buni care să-i pierdem. Sunt cazuri când s-au făcut alianţe cu UDMR, PNG sau PRM. Trebuie să analizăm împreună, inclusiv cu colegii din teritoriu. Până la 30 aprilie, partidele din USL îşi vor desemna potenţialii candidaţi la primăriile importante şi la consiliul judeţean, urmând ca, ulterior, să fie „măsuraţi” prin intermediul unui sondaj de opinie. Şedinţele USL Timiş se vor desfăşura în prima joi din lună, la Casa Politehnicii

7 COMENTARII

  1. Ai uitat sa lamuresti ceva: Chioscurile lui Pascuta de la RATT se vor imparti in mod egal, primeste si PSD ceva? sau…. raman numai ale PNL-ului ? :))

  2. pai tovarasa Grapinni ii de-a noastra ca o fost secretara de PARTID COMUNIST la noi la Fabrica garofita. buna tovarasa si de baza educata in spirit comunist in zbor.

  3. „Beton” titlul, Dragos! Ce minge la fileu ti-au pus, cu papornita coanei Grapini lasata pe masa! Asta-i titlu de prima pagina! Bravo, nene!

  4. Credeam ca personajele de la masa cu geanta Prada vor sa-mbrace doar Gucci si Versace… Pe de alta parte cred ca nici Hugo Boss nu-i cunoaste!

  5. Pentru a ramane in ton cu articolu’ cred ca toti aveau lenjerie „triumf” iar conitza Grapini avea bikini d’aia rusesti (care se rod la calcaie). pai nici nu’i uscata cerneala pe protocolu’ la nevel national ca astia la nivel local deja fac nazuri, analizeaza daca strica sau nu „aliantele locale” (mai bine zis cardasiile) ca doar dom’ Bojin risca pierderea fonctiei de Stapanu’ Apelor daca pesedeu’ local ridica prea mult glasu’.
    Daca la nivel central Victoras, Crin si ala micu’ si necunoscut de la pece se razboiesc cu portocalii, la nivel local o sa vedem o impartire fructuoasa a fonctiilor, ca doar e loc pentru toata lumea. Cine pierde? Noi, amarastenii. NIci un partid n’o sa propuna un contracandidat serios la Ciuhandu. ASa ca ipochimenu’ poate sa spere inca sa’l ajunga la mandate pe Telbisz (ca la realizari, no way). Brendu’ o sa ramana in continuare la cejete si o sa se joace, ca si Mircea Badea, cu cariciopteru’. Singura diferenta ca a lu’ Brendu’ e mai mare. Cariciopteru’ „pliz”, nu va ganditi la altceva. Ghitza Vama o sa vamuiasca bine merci in continuare.
    Oricum, pupat piatza endependentzii si la bulivar, birjar. La bulivar.

  6. se ne treiasca DOMNU PRIMARE CIUHANDRU.IEREA MAI BUN CA PRIMARE DOM COJOCARE DA DACA RAMANE SI IEL IN CONTINUARE SECRETARE IE BINE CA IL TINE SI PE DOM MIUT SI PRA DOAMNA JUNIE SI PRA DOAMNA DEL A CADRE . SANE TREIASCA ANI MULTZ SI BUNI TOTZ SEFII DE LA PRIMARIE URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.