Viceprimarul Orza, voluntar la cantina socială

Viceprimarul Orza, voluntar la cantina socială

0
DISTRIBUIȚI

Primăria Municipiului Timişoara încurajează oamenii să se implice în acţiuni de ajutor, mai ales că anul 2011 este adrian orza 2 pdesemnat Anul European al Voluntariatului. Viceprimarul Adrian Orza a decis să fie el, însuşi, un model pentru restul cetăţenilor. “Vreau să mă implic în activităţi sociale şi de mediu.


În perioada următoare o să-mi stabilesc o zi şi o să merg să lucrez la cantina socială, în altă zi o să merg la Centrul Comunitar pentru Copiii Autişti din oraş, o să ies la activităţi de mediu şi nu doar să mă vadă presa şi să plec, ci o sa lucrez toată ziua”, a spus Orza.
Cu sprijinul Compartimentului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Primăriei Timişoara, alături de Consiliului Consultativ de Cartier Fabric, se va construi o echipă de voluntari care vor ajuta Formaţiunea SALVO să prevină eventualele situaţii de urgenţă din zonă şi să intervină acolo unde este nevoie. “Noi nu ne băgăm peste instituţiile de stat însărcinate să intervină în situaţii de urgenţă, ci dorim să ajutăm oamenii după ce se petrece evenimentul prin salvarea victimelor sau scoaterea bunurilor materiale”, a spus Romulus Condeescu, fost angajat la ISU Banat care îi va îndruma pe voluntari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.