61 de arestaţi din „lotul 140 şpagă”, duşi pentru prelungirea mandatelor UPDATE...

61 de arestaţi din „lotul 140 şpagă”, duşi pentru prelungirea mandatelor UPDATE 2 Cine este eliberat

10
DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel Bucureşti începe, de azi, să judece cererile DNA de prelungire a mandatelor de arestare pentru poliţiştii de frontieră, stamora 13 pvameşii, poliţiştii şi contrabandiştii de la Stamora Moraviţa, Foeni şi Naidăş care au fost „umflaţi” în cadrul operaţiunii antişpagă declanşată la începutul lunii februarie la vămile de la graniţa cu Serbia. În urma probelor adunate cu ajutorul investigatorilor sub acoperire ai DGA şi cu al investigatorilor cu identitate reală, cei din „lotul 140 şpagă” au fost puşi sub acuzare pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită şi aderare la un grup infracţional organizat. Procurorii DNA au reorganizat loturile cu arestaţi, azi ajungând în faţa instanţei acuzaţii din două dosare pentru care s-a cerut prelungirea mandatelor de arestare preventivă cu 29 de zile. Cei care au fost duşi la Curtea de Apel Bucureşti sunt în dosarul 1881/2/2011 fostul vameş fugar Gubic Milan alături de Maier Adrian, Marta Marius, Vrâncuţ Augustin Ilie, Dorobanu Gheorghe, Dan Sava, Cumpănăşoiu Ana, Marc Ştefan, Drăghiţă Sorin, Bădău Teodor şi Burdan Ghiţă Cristian.


În dosarul 1880/2/2011, procurorii anticorupţie au cerut prelungirea detenţiei pentru Şutea Mihai, Bănuţ Petrişor, Tocaciu Francisc, Apostol Darius, Mateş Ciprian, Porav Ciprian, Ţăpârdea Andrei, Antoni Dănuţ, Marincu Răzvan, Ardelean Florentin, Popa Ioan Cornel, Tănase Cătălin, Felecan Radu, Cojocaru Vasile, Chirculescu Sorin, Uiuiu Claudiu, Bărbosu Ovidiu, Tănase Vasile , Alexoaei Ilie, Moaleş Constantin, Stoian Velimir, Bârjovanu Ioan, Biliuz Valentin Sorin, Budriş Cornel şi Braga Cristian. În dosarul 1878/2/2011, au fost trimişi în faţa instanţei Caramatrac Ion, Ivana Marin, Chiosa Costinel, Rada Ion, Jurcuţiu Olimpiu, Tarcea Petru, Colf Iulian, Surulescu Nicolae, Dragomir Valerian, Dărăbuş Florin, Haşu Gabriel Bebe, Ivanovici Victor, Selegean Aurel, Toma Marian, Ghiţan Marius, Dobîndă Florin, Muntean Valentin, Ţăran Ioan, Dicu Marian, Verdeţ Dorin, Novac Dorin, Matei Viorel Lilian, Ionescu Valentin şi Pănescu Florin. Rămâi pe PRESSALERT.ro să afli decizia instanţei.

UPDATE 1 În urma deliberării, instanţa a decis arestarea poliţiştilor de frontieră şi a vameşilor din dosarele 1878/2/2011 şi 1881/2/2011. În dosarul 1880/2/2011, completul de judecată a amânat pronunţarea pentru astăzi.

UPDATE 2 În dosarul 1880/2/2011, instanţa a decis prelungirea mandatelor de arestare preventivă pentru majoritatea inculpaţilor. Singurul căruia nu i-a fost prelungită arestarea este Stoian Velimir, acesta primind interdicţia de a părăsi localitatea pe o perioadă de 30 de zile.

10 COMENTARII

  1. :))
    Esti prost informat….
    Sunt 3 loturi de 24,25 respectiv 12….
    Mananci atata c…at degeaba…..
    Mai bine lasa-te de meserie….esti praf….informeaza-te inainte sau esti platatit doar ca sa mananci „rahat”?

  2. DA, RAMAN PE PRESSALERT, SI CE !!?? CE SA AFLU !!?? INEPTIILE DUMITALE, D-LE BOTA !!??
    P-ASTIA DIN VAMI , CU PACATELE LOR MAI MARI SAU MAi MICI , PLEVUSCA ASTA , DACA PE EI II FACI CRIMINALI , ( PTIU !!!, NU TE-AR MAI RABDA DUMNEZEU , ORBITE-AR, ” UMFLATE-AR „( CUM TE EXPRIMI DESEORI) SI PE D-TA PUTEREA DIN ROMANICA !!!) , ATUNCI
    PE CEI CARE SUNT CU ADEVARAT CRIMINALI ECONOMICI SI AU NENOROCIT POPORUL CUM , DRACU, II MAI NUMESTI ???
    N-AI CURAJ !!!

  3. Mda…si acum sa fim 2 secunde sinceri…oricare ar fi fost acolo ar fi facut la fel,pentru ca asta e sistemul.Ce s-ar intampla daca ar fi „umflati” toti doctorii de prin spitale?Nu cred ca-i placut sa ti se ceara 1500 de euro pentru o operatie pe inima!!!Si exemple sunt o mie!!!Sa nu mai vorbim de profesorii universitari care primesc sute de euro de la un singur student pentru un examen…si lista poate continua…asta e,fiecare se descurca cum poate…ca doar traim intr-o tara in care daca vrei sa realizezi ceva ti se pun un milion de piedici…si atunci???…Traiasca spaga 🙂

  4. „ma_ba_ma” , nu te enerva si ai un pic de bun simt , ca am destui ani si-am invatat si eu ceva carte .Pot sa-ti fiu mama .
    Nu „traiasca spaga , copii” , ci JOS CU POLITIZAREA TARII ,JOS CU CEI CE CER BANI PENTRU PARTIDE ((INDIFERENT CE PARTID ESTE LA PUTERE )!!!
    ASTA-I BUBA TARII !!!
    SANATATE !

  5. Da,Valeria…jos cu POLITIZAREA,dar nu stiu daca o sa se intample asta,ca-i prea mare mafia in Romania!Ca traim intr-o tara in care daca nu iei spaga risti sa mori de foame,termini o facultate si constati ca ti-ai distrus neuronii aiurea si esti obligat sa lucrezi pe un salariu de doi lei!Si atunci???Ce variante ai?Iei spaga sau pleci din tara!!!…in fine…pacat de baietii astia ca le-au distrus vietile…nu se gandesc ca au familii si copii de crescut!

  6. „EU” si multi altii ca mata , copii cu carte si fara noroc, mi-e mila de voi !!!
    Uite , iei spaguta , ajungi dupa gratii ;
    Iei SPAGA , VINZI TARA , NENOROCESTI POPORUL , NU STII ADUNAREA IN PARLAMENT SI IEI DIN PENSIILE OAMENILOR , VINZI SI CUMPERI BLESTEMATA ASTA DE TARA ASASINILOR ECONOMICI ….si cte si mai cate …….si ce ti se-ntampla ??
    NIMIC !!
    DAR TOTUL VA FI PLATIT ,TOTUL , PANA LA A NU STIU CAT-A GENERATIE !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.