Adriana Mîţ, prima câştigătoare a „Bursei Mile Cărpenişan”

Adriana Mîţ, prima câştigătoare a „Bursei Mile Cărpenişan”

4
DISTRIBUIȚI

Adriana Raluca Mîţ este primul câştigător al Bursei Mile Cărpenişan, organizată   de PRESSALERT.ro.  Marele premiu, un kit pentru bursa mc 1 pjurnalişti constând într-un laptop, un reportofon, şi alte ustensile de care are nevoie un jurnalist, a ajuns la studenta de anul III a Facultăţii de Jurnalism  a Universităţii de Vest din Timişoara.


„Scopul acestei burse este de a păstra vie memoria colegului şi prietenului nostru, Mile Cărpenişan, care a fost un reper de profesionalism şi să-i încurajăm pe studenţii de la Jurnalistică să păşească în această lume complicată a media.Vreau să mulţumesc părinţilor lui Mile pentru sprijinul moral pe care l-a acordat acestui proiect, care va continua”, a declarat Dragoş Boţa, iniţiatorul bursei. Câştigătorul a fost desemnat dintre cei şapte studenţi la Jurnalistică, care au rezistat până la finalul competiţiei finalişti.

”Nu mă aşteptam să fiu prima câştigătoare a bursei. Sunt foarte fericită şi îi mulţumesc site-ului PRESSALERT.ro  că a avut încredere în mine şi că m-a cooptat în echipă.Sper să nu dezamăgesc pe nimeni,deşi cariera de jurnalist este una complicată”, a declarat Adriana Mîţ, care, de astăzi, este reporter al site-ului de investigaţii, ştiri şi comentarii.

4 COMENTARII

 1. Felicitari Adriana!!! Ea chiar a meritat sa castige, stiam ca o sa castige. A fost persoana care s-a straduit cel mai mult la articole. Sper sa faca o treaba buna cot la cot cu Dragos.
  Dragos, tu, sa fii tot la fel de incisiv si sa nu te gandesti vreodata sa inchizi site-ul. M-ai uimit de multe ori prin articolele tale si (personal, din cate am vazut) ai demonstrat faptul ca esti apolitic. Ai aratat lucrurile asa cum au fost, pe fata. Nici pe Georgeta nu am uitat-o si nici pe Adi, amandoi isi fac treaba cu sarguinta!
  La final doresc sa adaug cateva cuvinte pentru Mile Carpenisan: Nu l-am cunoscut, l-am vazut doar la TV, cu casca pe cap si cu singura lui arma – microfonul. A fost un om neinfricat si cu o inima buna. Odihneasca-se in pace!

  Va multumesc pentru ca mi-ati dat sansa sa fac parte din echipa Pressalert.ro (cu doi S)

 2. Bravo Adrianaaa!
  Prin intermediul comentariului(că în articol nu e etic),aș dori să îi felicit pe toți,absolut toți pentru inițiativa de a intra în presa timișoreană și de a face parte din echipa PRESSALERT.ro.
  Toată lumea este câștigătoare:am câștigat experiență,avem niște persoane deosebite care ne pot ajuta oricând!

 3. Felicitari Adriana ! Felicitari Dragos! Apreciez zbaterea ta Dragos, mai ales in aceasta perioada nefericita. Sunt sigur ca si sarbu, de unde este, se mira de ceea ce faci… Mult succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.