Altarul Catedralei, incendiat de sexy consilierul primăriei UPDATE 1 Ce a păţit...

Altarul Catedralei, incendiat de sexy consilierul primăriei UPDATE 1 Ce a păţit piromanul

0
DISTRIBUIȚI

Altarul Catedralei Metropolitane din Timișoara a fost incendiat, în această după amiază, de un individ, care a venit pregătit pentruurs incendiere 11 patac. „A intrat în biserică cu o plasă în care erau mai multe sticle cu benzină. A aruncat pe iconostas și a dat foc. A strigat ceva că în 1989 a fost închisă catedrala și a venit el să răzbune. Au sărit câțiva să-l oprească, dar a reușit să dea foc. Bine că nu a ars iconostasul pentru că era o mare pierdere. A ars perdeaua de la ușile împărătești”, a povestit  preotul Constantin Micu. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 14, când în catedralăcatedrala din timisoara incendiere 04 p nu era prea multă lume.


Credincioșii au fost evacuați pentru scurt timp și s-a reușit stingerea incendiului cu ajutorul stingătoarelor. Mirosul înnecăcios de fum continua să persiste la câteva ore după incident. Incendiatorul a fost reținut de cei prezenți și preluat ulterior de polițiști. A fost identificat ca fiind Daniel Urs, în vîrstă de 28 ani, fost angajat al Primăriei Timișoara. Urs a fost dat afară după ce pe internet au apărut mai multe fotografii cu acesta dezbrăcat. A lucrat la Direcţia de urbanism, iar apoi la Poliţia Comunitară

De asemenea Daniel Urs a fost exclus şi din PSD în urmă cu câteva săptămâni. La această oră bărbatul este audiat la sediul Poliţiei Municipiului Timişoara. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 În urma audierilor, s-a decis reţinerea pe 24 de ore a lui Urs sub acuzaţia de distrugere prin incendiere, urmând să fie prezentat judecătorului cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.