Apărare pentru şpăgarii audiaţi în videoconferinţă: „ar trebui acuzaţi de cerşetorie” UPDATE...

Apărare pentru şpăgarii audiaţi în videoconferinţă: „ar trebui acuzaţi de cerşetorie” UPDATE 1 Decizia CAT

6
DISTRIBUIȚI

Trei poliţişti de frontieră din „lotul 140 şpagă”, Ardelean Florentin, Radu Adrian Ilie şi Tocaciu Francisc, au fost audiaţi, astăzi, în stamora 7 pvideoconferinţă de un judecător al Curţii de Apel Timişoara, care a avut de soluţionat cererile acestora de liberare sub control judiciar. A fost nevoie de această procedură de audiere pentru că inculpaţii sunt în ancheta DNA la Bucureşti, iar avocaţii au depus cererile la instanţa care are competenţa de a judeca dosarul de fond. Francisc Tocaciu, care a lucrat la vama Moraviţa, a cerut să fie eliberat din arest deoarece nu are „cunoştinţe despre acele patru acte materiale de mită de care sunt acuzat”. Avocatul Sergiu Stănilă a depus pentru clientul său pe lângă contractul de credit ipotecar pe 35 de ani şi două caracterizări – una de la Poliţia de Frontieră şi una de la preşedintele de bloc.


De asemenea, apărătorul a susţinut că Tocaciu a primit „sume penibile – 20 euro, 208 lei, 20 lei” şi a concluzionat că „ar trebui acuzaţi de  cerşetorie  dacă ne raportăm la sume şi dacă este să împărţim aceşti bani la numărul de zile dintr-o lună. Trebui să nu-i mai bagăm pe toţi în aceeaşi oală, să se facă justiţie la metru, la calup”. Avocata agentului Radu Adrian Ilie, care până să fie arestat a lucrat la Naidăş, a încercat să-şi scuze clientul, care a recunoscut acuzaţiile de mită, susţinând că ” nu cunoaştea exact ce înseamnă aderare la un grup infracţional organizat. Sunt specalişti în drept care nu ştiu exact ce înseamnă această infracţiune”. În replică, procurorul DNA a solicitat respingerea celor trei solicitări pentru că inculpaţii nu erau interesaţi de îndeplinirea sarcinilor de serviciu, ci de adunarea şpăgilor de la contrabandişti. Poliţiştii de frontieră au susţinut că nu vor ieşi din restricţiile impuse de instanţă dacă vor fi lăsaţi în libertate. Rămâi pe PRESSALERT.ro pentru a afla decizia instanţei.

UPDATE 1 Curtea de Apel Timişoara a respins cele trei cereri ale poliţiştilor de frontieră arestaţi.

6 COMENTARII

  1. Sa-i trasneasca Dumnezeu pe procurorii astia asa zisi cinstiti, in adevar vanduti puterii. Baaaaa, nu trebuie bagati toti intr-o oala !! Fiecare politist si fiecare vames are incarcatura lui , dar…. si asa….. toti sunt PLEVUSCA !!!
    CEI MARI STAU BINE, MERSI !!
    Copii prosti , care va dati in spectacol si va dati replici si comentati cacaturi, CEI MARI STAU BINE, MERSI !!!!
    Habar n-aveti !!!!
    Dar va veni vremea rasplatei ! Dumnezeu nu va permite sa plateasca doar cei mici !!!
    NU VA PERMITE , ATI AUZIT , VOI AVIZATI SI CEI CARE VA DATI CU PAREREA AIUREA !!!!
    Veniti la mine-n REGAT si-o sa vedeti ca si plosca de sub cur e platita crunt ; Oriunde te-ai duce , dai mita .
    sI ASTA-I DE CAND LUMEA !!!
    VRETI SA SE SCHIMBE CAT DE CAT CEVA ( dar nu va disparea NICIODATA MITA IN BALCANI|) ???? Se cere DEPOLITIZAREA TARII !!!
    SE CERE DEPOLITIZAREA TARII !!
    Am crezut ca voi, BANATENII, sunteti mai cu minte !!! Sunteti reci ,parsivi si loviti crunt pe la spate !!!

  2. NU-MI VINE SA CRED , DAR OARE CEI CARE JUDECA NU SE GANDESC CA OAMENII ASTIA AU FAMILII ACASA?AU COPII CARE ISI ASTEAPTA PARINTII SA VINA ? CHIAR IN HALUL ASTA? NU POT SA CRED CA NU AU SUFLET , SUNTEM IN POSTUL PASTELUI SI TOATA LUMEA STIE CA ARESTARILE ASTEA AU FOST DIRIJATE , CA OAMENII AIA AU FOST INSTIGATI , CHIAR ASA ? DAR DUMNEZEU LE VEDE PE TOATE SI LE VA PAREA SI LOR RAU CA AU FACUT ASEMENEA NEDREPTATI DAR VA FI PREA TARZIU , NU SE GANDESC CA DISTRUG VIETILE OAMENILOR? SANATATEA? DAR CUI II PASA??????SA DEA DUMNEZEU SA PICE O BOMBA PE EI SI SA-I NIMICEASCA PE TOTI SA ARDA SI SA MOARA SUFERIND , DAR NU-I NIMIC AU SI EI COPII SI O SA VADA EI PE PIELEA LOR CE INSEAMNA! SI TOTI NESIMTITII DE VAMESI CARE SUNT CU DITAI VILELE SI DITAI MASINILE SE PLIMBA IN VOIE , NIMENI NU LE ZICE NIMIC , EU NU POT SA CRED CA TOT CE S-A FACUT S-A FACUT CU STIINTA POLITISTILOR , ATUNCI LA CE MAI EXISTA VAMESI , SA-I DEA PE TOTI AFARA SI ATUNCI AR PUTEA ARUNCA VINA NUMAI PE POLITIE!

  3. Se intampla toate acestea pentru ca totul este o comanda politica a lui Base!Atat asupra judecatorilor cat si asupra avocatilor,mai ales a celor de la Bucuresti,se fac enorme presiuni!!!

  4. MAI GUNOAIELOR NU VA CONVINE CA STATI PE AREST??? DAR CAND ATI LUAT SPAGA LA GREU V-A PLACUT??? ATI LUAT DE LA TOTI SI DE LA AMARASTENI SI DE LA EN-GROSISTI ! SA DEA DUMNEZEU SA STATI MULT SI BINE LA PUSCARIE CA ACOLO VA E LOCUL LICHELELOR ! IN SFARSIT S-A FACUT ORDINE CAT DE CAT IN CLOACA ASTA DIN VAMI. EU CRED CA AR MAI TREBUI SA VINA NISTE ELICOPTERE SA MAI RIDICE DINTRE VOI CARE ATI MAI RAMAS…GUNOAIELE DRAQ.LA BULAU CU VOI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.