Bojin îi dă cu flit lui Ponta în decizia suspendării şefului PSD...

Bojin îi dă cu flit lui Ponta în decizia suspendării şefului PSD Timişoara:”nu avem ce discuta”

5
DISTRIBUIȚI

Preşedintele PSD Timiş, Titu Bojin, a transmis tuturor „indiferent de la ce nivel  din PSD privesc” că nu va da înapoi după decizia bojin si ponta pBiroului Permanent Judeţean de suspendare pe patru luni de zile  a lui Sorin Grindeanu din funcţia de preşedinte al PSD Timşoara şi din cea de prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene. Reacţia lui Bojin vine după ce Victor Ponta a reacţionat dur imediat după decizia de suspendare. „Am ţinut să reorganizăm activitatea de la Timişoara, nu aş vrea să fac alte comentarii în plus. În momentul în care în Biroul Permanent Judeţean se votează 16 la 4 să se ia o măsură organizatorică, nu avem ce discuta. E propunerea colegilor din birou, nu a mea personală. Să înţeleagă toată lumea de la orice nivel stă în sediul PSD sau indiferent de la ce nivel priveşte din PSD că este decizia Biroului Permanent Judeţean”. Cu puţin timp înainte, când a vorbit de darea afară a trei consilieri locali din judeţ prin decizia BPJ, şeful pesediştilor timişeni a punctat că „nu se poate schimba decizia nici în cazul lor, nici al altora”. Precizarea intervine în condiţiile în care Grindeanu a anunţat că va contesta decizia suspendării la Bucureşti. Bojin a mai transmis încă o săgeată către liderul PSD, revenind cu ideea susţinerii unui candidat al PNL la Primăria Timişoara şi a unuia de la PSD la consiliul judeţean, în condiţiile în care Ponta a susţinut, săptămâna trecută, că trebuie aşteptate rezultatele sondajelor şi a vorbit despre posibilitatea susţinerii unor independenţi „pentru înfrângerea PD-L în Timiş”.

Bojin  a confirmat informaţia prezentată de PRESSALERT.ro conform căreia unul dintre motivele invocate pentru suspendarea viceprimarului Timişoarei din funcţiile de partid au fost rezultatele obţinute de organizaţia municipală în 2008 „când au luat  16,88%, în timp ce pe judeţ s-a obţinut 28,55%”.


O altă acuză a lui Bojin pentru Grindeanu a fost legată de scăderea în ultimele zece luni „a numărului de membrii de partid de la aproximativ 5.000 la 1.500. Probabil că până acum nu s-a găsit echipa care să se ocupe de activitatea politică. Organizaţia Timişoara este pe un trend descendent total”. Cât priveşte avertizările legate de declaraţiile la DNA, şeful PSD Timiş a ţinut să precizeze că „le-am atras atenţia celor şase consilieri locali că îi rugăm să se consulte cu activul de partid şi cu departamentul juridic ca să fie în sprijinul oamenilor din Timişoara. Le-am spus să fie atenţi la legalitatea actelor pe care le promovează şi le votează. Să nu ajungă la DNA după aceea şi să mă întrebe pe mine ce să scrie”. Bojin a afirmat că „nu avem nici un conflict intern, doar măsuri organizatorice şi disciplinare pentru activitate slabă”. Printre obiectivele triumviratului de preşedinţi interimari anunţate de coordonatorul lor, Matei Suciu, este creşterea numărului de membrii de partid în Timişoara la 5.000 până în august şi obţinerea a cel puţin 34.000 de voturi „câte a adunat PSD aici la alegerile prezidenţiale din 2004”.

5 COMENTARII

  1. Dragos, nu il mai tot invoca pe Ponta ca nu are rost. Te chinui degeaba, pana la urma a inteles si Ponta ce se intampla in PSD Timis. Exclusiv, neexclusiv, manipulat sau dezinformat. Pacat de energiile pe care le consumi. Sa fii sanatos!

  2. Problema, in final, se rezuma la marafeti. Cine pune tzacaneii pe masa dicteaza. Iar problema la pesede se pune in modu’ urmator: cine aduce bani la anu’ pentru campania electorala? Cine va achita afisele, banerele, clipurile, pixurile, sepcile, shoshonarii, galetile electorale, cartofii, faina, zaharul si toate celelalte „cadouri electorale”?
    Ponta pana nu va gasi persoanele care sa finanteze campania electorala va fi la mana unui Titus Stapanu’ Apelor, existent in fiecare judetz. In plus, daca Ponta vrea sa faca un blat cu Ciuhendu, doar pentru ca sa’l promoveze pe Sorinel atunci a gresit grav. Din punct de vedere electoral, Ciuhendu este o victima usoara la ora actuala. Sustinand un candidat care sa corespunda unui profil dorit de cimisoreni, sansele de a’l invinge pe Ciuhendu sunt maxime. A face la ora actuala un pact cu un luzar este o grava eroare electorala.
    Pe de alta parte, a face un pact electoral cu Brendu’, alt luzar electoral (se pare ca anu’ 2012 va fi anu raderii barbilor si a barbosilor din fonctii) este o alta grava eroare electorala.
    Cat priveste finantzarea, la cum stiu io pe „afaceristii” romani care pun ouale in mai multe cosuri, anu’ viitor vazand ca USL are mai multe sanse de castig vor bate ei la poarta si se vor ruga sa li se ia banii. Iar la PD minus L vor cotiza mai putin. Trebuie doar sa existe rabdare si cat mai putine scandaluri.

  3. Cine sa il mai voteze pe Ciuhandru?
    Pensionarii care au gratis pe tramvai? Poate, dar cred ca nu sunt destui
    15 ani in care nu a miscat un deget pentru Timisoara. Mult, mult prea mult
    Votez si un reprezentant al etniei ceangailor numa’ sa scapam de Ciuhandru

  4. aburici de mehala, de ce nu candidezi tu? asta cu ” profilul dorit de timisoreni” e o axioma demna de filosofie. practica ne omoara insa. pana una alta , ciuhandu a fost profilul dorit. ca de asta e primar! de prin 2000, tot aud asta cu ciuhandu e terminat. ciuhandu o sa piarda alegerile cand nu o sa mai candideze. iar celalalt barbos de la judet, momentan nu are adversar nici el. din pacate. asta e.

  5. @mircea
    NU’mi doresc functii. Nu’mi doresc putere. Puterea corupe, iar puterea absoluta corupe’n mod absolut. Puterea este un drog. Tocmai pentru ca in viata am avut putere si stiu ce drog poate fi, nu’mi doresc puterea si nici nu lupt pentru asa ceva. Am avut si eu in jurul meu, proprii sicofanti, lingai si yesmeni. Norcu meu a fost ca nu miám pierdut capu’ pentru ca poate acum as fi fost si io in vreo fonctie iar tu m’ai fi injurat de mama focului.
    Ciuhendu’ si Brendu’ nu au contracandidati pentru ca toate partidele, in judetu’ Timis au blatuit viata politica si n’au pus contracandidati seriosi la cei doi, multumindu-se cu pozitii secunde, gen viceprimaru’ Borza (PD) in 2000 – 2008, vicepresu’ Popovici (PNT-cd), viceprimaru’ Sorinel Pushtiu Grindeanu, vicepresu’ Adamescu iar exemplele pot continua. Inclusiv Brendu’ a stat pe pozitia doua in judetu’ Timis pana in 2004, intai in umbra lui Coifan pe care l’a tradat in 2000, apoi in urma lui Papa Ilie, urmat de Sipos.
    Deci vezi mirciulica ca toata politichia se bazeaza pe blaturi, d’aia se intampla ca Ciuhendu si Brendu sa fie terminati dar contracandidatii lor sunt mult mai penibili.
    De exemplu, Sorinel Pushtiu ar fi un bun contracandidat al lui Ciuhendu, dar daca Victoras a facut blat cu Botu’ imblanit se poate linge pe bot.
    Si Robu ar fi un bun contracandidat dara daca Crinutzu trebuie sa respecte intelegerea secreta din 1 decembrie 2009, atunci si Lae Robu se poate linge pe bot si ramane sa catindeze la SEnat.
    La cejete situatia este identica. Brendu’este dispus sa renunte la colegii electorale la parlamentare doar pentru a ramane le sefia cejete. Doar a mai facut’o in 2008 cu vecina mea din Mehala, CoCo. Care a fost vanduta de Brendu’ in favoarea lui Papa Ilie. Martor este premarii de la Fardea, Faget si din aceea zona, care au facut campanie pentru Papa Ilie in dauna propriului partid. Iar madam Coco, a pus botu’si a adus voturile de la Maranata. Asta e. In viata ca la gara.
    Fraieri suntem noi, ca punem botu’si ii votom in continuare. Mai bine am vota un noname, nobrend.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.